joi, 10 martie 2011

Documente private de la o intalnire la nivel inalt intre un grup de executivi bancari

In filmuletul de mai jos veti vedea o prezentare PowerPoint care a fost trimisa in mod anonim. Dupa concluziile ce rezulta din slide-uri prezentarea nu a fost menita sa devina publica, deoarece contrazice datele economice prezentate public. Prezentarea ar fi avut loc in luna februarie si nici un oficial nu a dezvalut date similare cu cele regasite in cea de mai jos. In timp ce mass-media ne prezenta date dorite, gen s-a iesit din recesiune la jumatatea lui 2009, sau ca dolarul este si ramane o valuta forte, bancherii si cei de pe Wall Street isi purtau singuri de grija, doar nu ar fi sa credem ca ii interesa ce se intampla cu tine sau cu mine. Aceste documente sunt doar o prelungire al noului film postat Inside Job (un film documentar ce egaleaza sau bate filme gen Wall Street ...), aducand confirmari despre discreptanta dintre datele prezentate si realitatea in sine. Informatiile de mai jos sunt destul de tehnice si solicita cunostinte financiare, asta pentru deliciul cititorilor din bransa, insa ele vorbesc despre aceleasi lucruri pe care le gasiti pe acest blog, adica o noua criza si mai mare pe punctul de a erupe, colapsul dolarului si alte "delicii" din aceeasi gama.

P.S. Am salvat slide-urile din aceasta prezentare pentru cazul in care filmuletul nu va mai fi disponibil, din motive "imposibil" de elucidat :).


Mai vedeti/cititi si:
"Inside Job" : Daca acest film nu te infurie, inseamna ca esti mort! - subtitrare romana
Porter Stansberry – previziune economica pe 2011 (anul cand lucrurile o iau cu adevarat razna) – Mai aveti economii sau afaceri in dolari ?
Max Igan si Wikileaks - Caderea Americii in 12 luni 
Caderea Americii in cifre incepe sa apara si prin mass-media
Furand lumea cu hartia
Nigel Farage in Parlamentul European
Invataturi pentru noi toti - putina istorie palpitanta - povestiri din Weimer
Sfarsitul libertatii - documentar
Economia Americana (martie 2010)
Realitatea Americana (martie 2010)
Tari handicapate  
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!