luni, 29 noiembrie 2010

Furand lumea cu hartia


Sa-l ascult pe Max Igan e de fiecare data o placere. Vocea sa inconfundabila cu accent australian si intelepciunea sa simpla ma face pe de o parte sa rezonez cu ceea ce spune dar si sa zambesc pentru ca exista astfel de voci care se fac auzite tot mai tare si nu se pierd sub greutatea vremurilor si a piedicilor aparute in fiecare zi.
Pentru cei ce nu stiu Max Igan este autorul vizionatului documentar The Big Picture si radio host australian popular pe internet, cat si creatorul paginii The Crow House.
Voi traduce din ultima sa emisiune pentru ca imi doresc sa va ganditi cu totii la ceea ce se intampla cu adevarat si la solutiile simple care mai exista inca. Totul este atat de evident daca “te trezesti” incat ramai mut in acea clipa de cum ai putut trai asa pana acum.  Astazi nu-mi gasesc inspiratia in exprimarea personala, dar asta se va compensa in vorbele si mesajul lui Max. Cred ca daca as scrie doar acest mesaj pe blog in fiecare zi si ar fi de ajuns pentru ca ar spune tot ceea ce este de spus si tot ce este de facut. Pentru mine insasi traducerea acestui material imi provoaca o stare de neliniste pozitiva si adevar. Totodata stiu si simt ca toti cei care inca nu cred, nu vad, sau dorm adanc vor ajunge la aceasta realizare mai repede decat se asteapta. Si asta pentru ca asa nu se mai poate multa vreme. E doar o chestiune de timp, iar acest timp nu mai e deloc unul lung.

 Furand lumea cu hartia

Lumea e in asa mari datorii astazi incat acestea nu vor fi vreodata platite pentru ca banii cu care ar trebui sa fie platiti nu exista, sunt bani creati artificial de catre FMI si Banca Mondiala cu scopul de a transfera toate resursele existente in mainile acelorasi persoane care controleaza de fapt sistemul monetar, cele 13 familii Illuminati si companiile lor subsidiare. Dar trebuie sa intelegem odata ca toti acesti bani sunt fictivi. Iar cand cei ce imprumuta tarile cu probleme vor spune ca trebuie sa va platiti datoria, fie ca ne dati toate resursele voastre, fie scoateti oamenii din locuinte, acesti oameni in faza asta chiar o vor face. Iar oamenii doar o sa inghita galusca spunand” “oh da trebuie sa fac asta”. Dar este un sistem fictiv. E ca si magia, au scris cateva randuri pe o bucata de hartie si ca prin magie toata lumea isi da intreaga avere, tot ce are. Insa asta nu e realitate, in realitate asta nu exista. Sistemul monetar bazat pe dobanzi este in mod cert capul sarpelui illuminati, al noii ordini mondiale.
Toate datoriile catre FMI si Banca Mondiala ar trebui imediat anulate pentru ca acestea nu exista, exista doar pe hartie si e doar datorie fictiva.
Daca ne uitam acum in lume din toate pct de vedere putem observa puterea indreptata impotriva cetatenilor, cum politia devine tot mai brutala si abuziva. Este exact pentru ce au luptat generatiile anterioare in al 2-lea Razboi Mondial, pentru ca asa ceva sa nu se mai intample, adica au luptat pentru libertate sau ceva similar in orice caz. Pe urma sa ne uitam acum la acest TSA din Statele Unite adica Transportation Security Administration, desi ar trebui sa fie denumit mai degraba Sexual Assault Administration. Dupa cum acesti oameni se comporta am putea spune ca TSA-ul este un fel de loc de joaca pentru oamenii cu deviatii sexuale si pedofili, daca luam exemplul cu copilul de 5 ani si calugarita.
Ce se intampla acum este o regie bine pusa la punct, cum a fost si cel de-al 2-lea Razboi Mondial care prin regie a adus o fata monstruoasa in fata pentru ca apoi sa aduca guvernele pe post de Fat Frumos pe cal alb cu rolul de a ne oferi sentimentul fals de securitate si pentru a-si intinde tentaculele peste tot pe glob cu ajutorul sistemului educational si al mass-mediei si prin controlul sistemului monetar actual. Astfel oamenii pot sa-si transfere bunastarea in mainile celor ce au regizat razboiul cu exact acest scop. Cel de al 2-lea razboi a fost un fel de test pentru a-si pune planul de actiune. Atunci au putut testa orice, de la cum pot introduce tot felul de chimicale si sisteme de control mental pe care le aveau. Si nu doar ca atunci au avut mediul propice de testari dar au putut induce lumea in eroare prin sentimentul fals al securitatii si sa aduca populatia in stadiul in care ne aflam, indatorati cu toti banii dati catre ei si cu un stat politienesc in plina ascensiune cu care pot inrobi omenirea asa cum e ea astazi. Si acest stat politienesc e bazat pe modelul nazist, avem tot felul de sisteme de supraveghere si monitorizare dar in varianta hightech a Germaniei Naziste.
Ce putem noi face este sa intelegem in primul rand care este realitatea, ca nu exista divizare intre oameni. Nu conteaza rasa sau culoarea, toate acestea nu conteaza ci faptul ca suntem cu totii oameni care au aceleasi nevoi. Eu n-am cunoscut pe nimeni, indiferent ce natie, culoare sau cultura care sa doreasca razboi. Intotdeauna liderii sunt cei ce vor razboi, ei vor aceste razboaie pentru ca lucreaza pentru cartelurile bancare ce finanteaza aceste razboaie. Razboiul nu este despre libertate, e despre controlul asupra resurselor si implicit a oamenilor.
Suntem intr-adevar in mijlocul unor schimbari uriase despre tot ceea ce stiam noi ca este realitate. Multe dintre aceste schimbari au fost implementate de propriile noastre guverne prin asa numita globalizare. Ei spun ca aceasta globalizare e o chestie tare, care va aduce stabilitate - asta ni se tot spune si ni se baga pe gat. Dar nu ti se spune ca instabilitatea care a reiesit e adusa de aceeasi oameni care doresc globalizare. Globalizarea nu are nici o legatura cu stabilitatea ci cu inrobirea oamenilor si a stabilitatii sistemului lor, despre asta e vorba. Ei vor stabilitatea sistemului, iar noi suntem doar niste muncitori in interiorul acestui sistem. Ei vor recrearea sistemului chinezesc peste tot in lume. Chinezii functioneaza ca niste robotei, sunt antrenati ca roboti inca din nastere. Daca va uitati la felul in care ei lucreaza, chiar daca sunt oameni minunati luati individual, ei si-au pierdut umanitatea pe scara larga. Nu ma refer la sectoarele comune ci la sectoarele de business, corporatii si guvern. Este foarte putina dragoste in comunitatile din China in ceea ce priveste spiritul, fiecare este in competitie cu fiecare. Asta se si doreste. Daca va uitati la situatia din Africa, acolo sunt multe industrii in care se lucra cu sclavi, iar aceste industrii au fost preluate de catre chinezi. Astazi muncitori din aceste industrii spun ca de cand lucreaza sub administratie chineza conditiile de lucru s-au deteriorat si ca le era mai bine ca si sclavi. Si acesta este sistemul global pe care putem sa-l asteptam daca permitem ca FMI-ul si Banca Mondiala sa preia toata bogatia noastra si sa o transfere in mainile celor ce conduc cartelurile ce conduc de fapt aceste organizatii, doar pentru ca esuam sa vedem ca intregul sistem e unul fictiv si ca datoria nu exista. Daca lasam ca asta sa se intample in timpul nostru atunci vom marca cea mai intunecata perioada a istoriei umane.
Este remercabil cand te uiti cu adevarat ce este realitatea de fapt. Tot ce ne inconjoara este fictiune. Este o preluare ostila a tuturor resurselor si a oamenilor de un grup mic ce formeaza cartelurile bancare. Ei pun stapanire pe hartie - cu hartie intregii lumi. Totusi ei au reusit toate astea creand o lume pe baza de hartie cu ajutorul sistemelor de credinta, manipuland o lume fictiva ca ea sa devina credibila si reala pentru oameni. Cand reusesti sa treci dincolo de val e realmente simplu sa vezi ce se intampla. Cum a fost creat sistemul monetar, metodologia folosita in spatele unei rezerve fractionate bancare, practicile ca dobanda sa fie aplicata nu doar la imprumuturi ci la banii insisi este fara indoiala modelul cel mai corupt, inuman si inselator care putea fi creat impotriva rasei umane. Si suntem intr-adevar pe punctul sa fim martorii finalei magnifice. Ar trebui sa permitem ca aceasta travestire a justitiei si ratiunii sa continue ?
Este fascinant cum poate exista cineva care sa sustina un astfel de sistem sclavagist si totusi politicienii nostrii par sa faca exact asta. Ei de altfel par sa lucreze exact pentru aceste carteluri internationale bancare, este evident ca asta fac si in faptul ca esueaza in a informa corect publicul general.
Dar cand intelegi implicatiile exacte despre cum acest sistem este facut pentru transferul intregii bogatii in mainile guvernului corporatist inrobind si impovarand populatia ajungi sa realizezi cat de aproape se afla aceasta cabala sa-si finalizeze lucrarea. In acest moment devine evidenta importanta ca umanitatea sa se trezeasca la realitate si sa se uneasca la nivel global intr-o forma pasnica de refuz impotriva acestui sistem corporat. Si impotriva oricarei datorii artificiale catre Banca Mondiala sau FMI. Un refuz global poate face minuni doamnelor si domnilor. Ar fi mult mai eficient decat protestele sau incercarea de a falimenta sistemele bancare prin cumparare de argint. Multa lume vrea sa termine aceste sisteme bancare, dar eu le spun urmatoarele. In acest caz ar fi bine daca ai avea o rezerva serioasa de hrana si o gradina deja functionala in ideea esuarii sistemului bancar. Si totodata ar fi indicat sa ai deja stabilita “moneda” prieteniei cu membrii comunitatii tale. Sunt aceeasi oameni care spun ca ar fi bine daca ne-am reintoarce la sistemul bazat pe aur. Asta ar fi foarte bine si frumos dar pentru a putea sa ne reintoarcem la baza de aur oare cine are tot aurul ? Ca sa-ti raspund la asta, sunt tot aceleasi persoane din cartel care invart astazi toti banii. Uneori uitam sa luam seama de detaliile pe care ar trebui sa le includem in calculele noastre.
Societatea noastra inca este reparabila, dar schimbarea si respectiv libertatea poate sa apara doar atunci cand oamenii aleg in mod constient ca vor sa faca asta. Si cea mai buna cale pentru asta este sa intelegem ce este realitatea. Stiu ca ma tot repet dar chiar vreau sa vedeti ca atunci cand ajungi sa vezi cu adevarat si sa vezi conexiunea intre tine si vecin toate barierele se destrama si asta prin stabilirea acestor conexiuni. Oamenii au nevoie sa-si recastige taria de a se impotrivi sistemului intr-o maniera pasnica. In acel moment ajunge sa ne ridicam si sa plecam. Este atat de simplu incat oamenii nu pot sa vada asta.
Daca oamenii inteleg conexiunea care o au unii cu altii si stabilesc conexiuni cu oamenii din jurul lor prin simplul ajutor care-l pot oferi acestora atunci ar deveni atat de simplu sa invingem sistemul. Dar daca vom esua sa imbratisam aceasta ocazie care inca o avem ca sa punem capat sclaviei noastre atunci rezultatul ar putea fi unul cu totul diferit. Insa alegerea ne apartine si cred cu adevarat ca in momentul in care vom ajunge in acel punct final vom lua decizia corecta.

Partea 2
Cand vezi toate aceste legi care apar, cand vezi aceste scannere si pat downs (perchezitii corp la corp) in aeropoarte, cand vezi magazine de alimente bio asaltate de politisti inarmati, cand vezi reprezentanti FDA ca iau suplimentii nutritivi sau branza naturala confiscata de la oameni devine foarte important ca tu sa intelegi ca aceste masuri sunt luate impotriva TA. Toate aceste mecanisme si sisteme de supraveghere si oprimare sunt puse in joc ca sa te controleze pe tine. Toti acestia supusi la scannere, perchezitii, abuzuri de putere, toti cei lasati fara case pentru ca n-au putut plati dobanzile fictive puse in joc pe o ipoteca fictiva, oricare din acesti oameni ai putea fi tu, pentru ca nu exista nici o divizare intre noi oamenii. Vedeti, asta e ideea oameni buni, nu conteaza daca esti bogat sau sarac, sistemul este astfel facut ca sa-ti manance averea indiferent de situatia ta, doar ca incepe de la fund. Daca esti o persoana saraca atunci esti prada usoara si ajungi in strada primul. Dar pe masura ce moneda ta devine tot mai depreciata nu conteaza cat de mult ai, in final tot in mainile celor ce au elaborat acei bani ajung. Este modelul pe care functioneaza treaba sub sistemul actual. In final cei care ajung sa detine totul sunt cei ce au creeat banii. Asta te face sa te intrebi de ce guvernele sustin acesti oameni, de ce politistii aplica legile infiintate de acesti guvernanti, pentru ca pana la urma si ei ajung mancati, nici ei nu pot supravietui in final in sistemul pe care ei il creaza. Nimeni nu poate sa supravietuiasca asa, noi, copii nostrii, generatiile urmatoare. Si asta din simplul motiv ca monedele pe care noi le avem in circulatie in tarile noastre astazi este o moneda proprietate privata bazata pe profit unde insasi banii sunt axati pe dobanzi conectate la datorii.
Cand afli prima data aceste informatii, cand afli ce se intampla cu lumea, cand afli despre sistemul monetar poate fi cu adevarat coplesitor. Te intrebi: bine acum stiu de toate astea, dar ce pot eu sa fac. Si totusi raspunsul a fost mereu acolo pentru toti sa vada.  Toti acei mari invatatori de-a lungul istoriei care au spus oamenilor sa caute in interiorul lor, sa urmeze calea inimii, si odata ce iti gasesti calea inimii vei gasi calea ta. Si gasind calea inimii tu poti schimba lumea.
Dar care este calea inimii ? Cred ca v-am mai spus asta inainte. Ce face inima voastra in corpul vostru ? Nu doar pompeaza sangele in corp, nu doar genereaza un camp electromagnetic. Ce mai face este ca da in mod neconditionat mediului in care traieste, da tot neconditionat corpului tau, da viata corpului tau, nu cere niciodata ceva in schimb, doar da. Isi da toata energia pentru a-ti mentine restul corpului viu. Daca oamenii si-ar folosi energia pentru a mentine rasa umana, mediul inconjurator, planeta si pe ei insisi in viata unde ar mai exista problema ?
Cand am vorbit cu voi despre energie, despre natura realitatii si a constientizarii am intentionat mereu sa va ajut sa va gasiti aceasta cale in voi. Cand urmati aceasta cale si va eliberati de frica prezenta in vietile voastre si va conectati cu cei de langa voi, devine usor sa bateti acest sistem, devine usor sa faceti fata la toate problemele cu care astazi ne confruntam intr-un mod pasnic. Si nu conteaza care este sistemul vostru de credinta, ca sunteti crestini, musulmani sau evrei, membrii ai miscarilor New Age sau orice altceva. Astea nu conteaza. Toti invatatorii mareti din istorie au spus cu totii acelasi lucru. Gaseste-ti inima si iti vei gasi calea. Daca esti o persoana care urmeaza calea unei religii intreba-te daca tu cu adevarat urmezi calea invatatorului credintei tale sau urmezi doar doctrinele care au fost construite in jurul acelor invataturi adica interpretarile altcuiva. Pentru ca multi oameni mareti ne-au oferit mesajul dar foarte des invataturile lor s-au parvertit in a ascunde mesajul real si au folosit doctrine ale acelui mesaj pentru a-i controla pe altii. Asta este ceva ce am vazut prea des deja de-a lungul intregii istorii, atat in sistemele din religii, educatie, politica cat si social.
Cu tot ce se intampla in lume, cu dezastrul din economia globala, cu aparitia mancarii modificate genetic in supermarket-uri fara etichete, toxinele din apa noastra, chemtrails-urile, supravegherile domestice, scannerele corporale, saracia si lipsa unei case in orase, razboaiele si grevele peste tot in lume si intreaga situatie pe care o experimenteaza astazi omenirea face ca importanta unirii oamenilor si preluarea conducerii in propriile maini trebuie facuta ACUM. Singura modalitate prin care asta sa aiba succes este ca actiunile intreprinse sa fie pasnice. Provocarea in asta consta ca e nevoie sa se faca in masa si preferabil de intreaga populatie. Acest lucru se poate obtine doar prin constientizare publica. Deci avem nevoie sa gasim metode prin care sa raspandim acest mesaj intr-un mod viral si sa ajunga cumva si la mass-media. Trebuie sa trezim masele adormite la ceea ce se intampla. Pentru ca odata aceste mase trezite noi vom putea schimba lumea in aproximativ 3 secunde fara sa se fi tras nici un glont. In asta consta cea mai mare provocare a umanitatii, alegerea pe care trebuie sa o luam astazi intre iubire si frica. Dar eu am credinta ca ne vom ridica pana in acel moment si cand va veni ocazia o vom face. Totusi din nefericire s-ar putea sa mai avem de trecut partea cea mai grea, deoarece inca sunt prea multi care dorm. De aceea este important sa raspandim aceste informatii pana ne castigam puterea ce sta in numar, pana ajungem la un numar suficient de persoane care se vor trezi. Si cu cat se vor trezi mai repede masele cu atat vom economisi din suferinta actuala si cea care mai vine pana sa putem face ceva cu adevarat pasnic impotriva acestui sistem comun.
Dupa cum am mai spus-o una dintre provocarile cele mai mari e sa trezim acele forte politienesti deoarece aceste categorii au fost total indoctrinate sa creada in fictiunea legala ca fiind reala, ca puterea e reala, banii sunt reali. Acesti oameni cred cu adevarat in acest sistem fictiv.
O alta provocare majora consta in influenta mass-mediei privitor la sistemul de valori ale populatiei generale. Si din pacate marea parte a populatiei este mentinuta intr-o stare constanta de frica si din aceasta cauza este asa de usor sa fie manipulata. De exemplu am vazut in ultima vreme tot mai multe interventii pe tema scannerelor si a perchezitiilor corp la corp, iar guvernul pare sa accepte cu usurinta un astfel de comportament invaziv. Din pacate daca guvernul va fi fortat sa faca un pas in spate si sa retraga o parte din aceste masuri probabil va recurge la alte atacuri teroriste pe care sa le puna din nou pe seama oamenilor si sa-i culpabilizeze ca au renuntat la aceste masuri de siguranta. De fapt e foarte probabil sa vedem din nou un atac similar pe vreun aeroport. Este exact ce s-a intamplat aici in Australia cand noi oamenii am protestat impotriva invaziei in Afganistan, a aparut atacul cu bomba si dintr-o data toate manifestarile s-au oprit si de atunci toata lumea uraste musulmanii. Toata treaba cu scannerele si perchezitiile sunt conectate aparent de faptul ca toata lumea se teme de aparente atacuri ale extremistilor musulmani, cel putin asta ni s-a spus. Insa interesant este ca sunt perchezitionate calugarite, sunt dezbracati copilasi de 5 ani, dar daca esti o femeie musulmana cu burca atunci ti se ating doar zonele gatului si ale capului. Foarte interesant nu-i asa daca se face referire doar la teroristii musulmani (nu ca acestia ar fi fost de fapt). Deci masurile se iau in numele asa zisilor inamici musulmani, insa femeile cu burca scapa de aceste masuri. Toate astea fac sa scoata la maxim din sarite restul populatiei dorind sa creeze un disconfort cat mai mare cu putinta. Asta se poate deduce din actiunile TSA-ului, doar o intentie de a creea stres, disconfort, indignare si nu in ultimul rand divizare, de asta femeile musulmane sunt supuse exceptiei. Asta in mod clar creeaza indignare. Si situatia stresanta se exacerbeaza prin prezenta armelor, care sunt destinate tocmai in a asigura mentinerea situatiei stresante.
Daca iti iei timpul necesar sa privesti lumea din punct de vedere holistic in scurt timp iti devine cat se poate de evident faptul ca intreaga lume este cu adevarat o scena si ca orice eveniment major din lumea asta se intampla ca urmare a unei regii cu unicul scop de a impinge lumea spre totala dominare globala in mainile catorva.
Insa rasa umana se trezeste acum la realizarea faptului ca aceasta inchisoare actuala numita societate e de fapt un castel de carti foarte fragil si ca nu ar fi nevoie de mare lucru pentru a zgudui aceasta constructie de carti si suntem intr-adevar pe punctul sa experimentam asta in timpul acestei vieti. Dar suntem totusi pe un punct de cotitura, cand lucrurile ar putea merge in ambele directii, mai exista o posibilitate prin care se va dori atingerea scopului final intr-un mod violent. Insa adevarata revolutie care poate aduce adevarul si transformarea lumii noastre este REVOLUTIA MINTII adica evolutia constiintei umane. NOI AVEM DE SCHIMBAT MODUL IN CARE GANDIM ! Pentru a schimba lumea exterioara ai de schimbat lumea interioara. Sa ne schimbam starea energetica si sa venim la conducere prin puterea ce se afla in inimile noastre. Asta avem de obtinut, acesta este golul nostru suprem, este destinul nostru, este motivul pentru care ma aflu aici. Noi avem acum aceasta sansa de a ne indeplini misiunea. Din aceasta cauza toate aceste greutati si lupte in familiile umane astazi. Toate duc spre aceasta oportunitate ca a sosit timpul pentru noi ca sa decidem. Cu adevarat am atins un punct in istorie prietenii mei, momente foarte intense si palpitante. In ceea ce ma priveste vad un viitor foarte pozitiv pentru umanitate, vad ca mai avem multe tulburente si incercari de depasit, dar am toata increderea ca vom reusi sa le trecem cu bine. Si pana la urma aceste obstacole vor fi revigorante. De altfel nu mi-as putea dori sa fiu nascut in orice alta perioada a istoriei, cred ca aceasta este perioada cea mai  captivanta din istoria acestei lumi. Asta pentru ca niciodata pana acum rasa umana nu a fost in situatia sa aiba sansa unei schimbari mai unice in bine si tot ce ne-a ramas de facut este sa acceptam provocarea. Toate aceste provocari astazi in care suntem subjugati si supusi la tot felul de limitari si greutati legislative, toate sunt de fapt oportunitati necesare pentru noi ca sa realizam sansa care o avem. Daca nu am avea aceste oportunitati astazi probabil ne-am bajbai singuri asa cum am facut-o in ultimele cateva sute de ani. Vom continua sa ne lasam condusi ? Vom continua sa credem ca banii sunt reali ? Vom crede in continuare ca guvernele trebuie sa ne dicteze noua ce putem si ce nu putem face ? Pentru ca toate aceste guverne nu fac altceva decat sa ne constranga in ce putem si ce nu putem face, iar asta in numele cica al oamenilor de care ar trebui sa aiba grija. Dupa cum spunea autorul Robert Heinlein: “cand orice guvern sau biserica pana la urma preia parghia subiectilor sai spunand - tu asta nu ai voie sa citesti, asta nu ai voie sa vezi, asta tu nu trebui sa stii - rezultatul final e TIRANIE si OPRESIUNE, indiferent cat de sfanta este motivatia”.  Si asta este cat se poate de relevant in cazul oamenilor din lumea moderna.
As putea sa citez toata ziua, poate intr-o zi ar trebui sa fac o emisiune intreaga doar pe citate, ar fi interesant. Mai am una de la Michael Elner care este la fel de relavant astazi: “doar uitati-va la noi, toate sunt cu susul in jos, deandoaselea, doctorii distrug sanatatea, avocatii distrug justitia, universitatile distrug stiinta, guvernele distrug libertatea, mass-media distruge informatia, iar religia distruge spiritualitatea”. Acesta e un citat minunat.
Daca as da citate de G. Bush ar fi ca si un show de comedie special, nu-i asa ?  Mi-e dor de G.W. Bush, chiar daca a fost un criminal, de rea credinta si un nenorocit, cu siguranta insa a fost bun pentru divertisment, era ca unul dintre fratii Marx. Dar probabil nu e o idee buna sa cad in acest subiect in acest moment final de emisiune. Daca m-as apuca sa vorbesc acum de Bush as face un decalaj de cateva ore in plus. E cu totul altfel despre Obama insa, nu sunt multe lucruri de spus despre el, inafara de faptul ca este corupt pana in maduva oaselor si prost, dar in ceea ce priveste personalitatea sa nu pare sa aiba una. Si in nici un caz nu are atata haz ca si G.W. Bush.
Suntem la capatul emisiunii si as dori sa transmit ca nu avem decat sa intelegem ca alegerea ne apartine si sa ii ajutam si pe altii sa inteleaga ca avem intr-adevar posibilitatea de a alege. Ne apartine alegerea spre o cu totul alta lume decat cea guvernata de coruptie si cei ce vor sa controleze totul. Eu inca cred ca putem face asta, ca putem sa trezim toata lumea, eu inca cred ca pot trezi Australia. Mi-ar placea sa pun cate un anunt de o pagina in fiecare mare ziar din Australia unde sa spun ce se intampla. Stiu sigur ca daca as putea face asta ar avea un impact urias. Deci daca cineva vrea sa ma ajute sa fac asta ar fi grozav daca ar putea s-o faca prin orice donatie. Cumva am impresia ca cei 32 de dolari care ii am in contul meu bancar nu vor ajunge sa dau un anunt de o pagina in fiecare ziar din Australia. Insa eu cred la modul serios ca trezirea Australiei este o posibilitate foarte viabila. Aici avem mai putini oameni in tara decat avem intr-un oras din Statele Unite. Deci statistic vorbind, ar fi mai usor de trezit intregul continent Australian, decat un singur oras din America. Iar trezirea unui continent poate avea efect de propagare in restul lumii. Aceasta este inca misiunea mea.
Deci aici suntem, la rascruce de drumuri. Optiunile inca mai exista, iar ele sunt: libertate sau sclavie. Aceste optiuni se pot lua si individual, insa soarta omenirii si a pamantului va depinde de alegerea colectiva.
Inainte sa inchei as mai vrea sa va citesc ceva, este ceva ce sigur ati mai auzit sau citit, insa ma intreb cati ati luat in considerare importanta urmatoarelor cuvinte: “… toti oamenii au fost creati egali, ei sunt zamisliti de catre Creator cu anumite drepturi inalienabile printre care dreptul la viata, libertate si de cautare a fericirii, si ca pentru a apara aceste drepturi guvernele sunt instituite intre oameni pentru a-si exercita acest drept cu consimtamantul guvernatilor. Astfel cand un guvern devine distructiv al acestor drepturi populatia are dreptul de a-l modifica sau desfiinta si sa instituiasca un nou guvern care sa isi aiba bazele pe principiile amintite si sa ia parte la organizarea puterii in asa forma incat sa faca posibila siguranta si fericirea lor ca oameni… istoria a aratat ca rasa umana este mult mai dispusa sa sufere decat sa desfiinteze formele diabolice la care sunt obisnuiti. Dar cand un lung sir de abuzuri si uz la rabdare se produce atunci devine drept si obligatie pentru oameni sa arunce un astfel de guvern si sa aduca noi gardieni pentru siguranta lor…”


Max Igan – Furand lumea cu hartia 1/4

Max Igan – Furand lumea cu hartia 2/4

Max Igan – Furand lumea cu hartia 3/4

Max Igan – Furand lumea cu hartia 4/4

Mai vedeti si:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!