sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Brevet pentru un porc - Porcii tai proprietatea corporatiei Monsanto

Dupa scandalurile continue din industria agricola asupra plantelor modificate genetic si monopolului dictatorial impus de corporatia americana Monsanto pentru care a lucrat si actualul ministru al agriculturii Valeriu Tabără acum trecem si la brevetarea porcilor si cu siguranta a tuturor animalelor din industria alimentara.

Ce inseamna asta? Simplu, porcul sau viitoarele animale ce urmeaza sa fie brevetate din curtea ta nu iti mai apartin tie ci unei corporatii americane care tot ce a facut sa merite acest drept a fost sa cumpere politicieni si alti oameni in pozitii cheie.Vei fi nevoit sa cresti porcul exact asa cum zic ei altfel vei fi amendat. Nu vei mai avea voie sa imperechezi porcii decat daca vor ei si dupa plata unor taxe.

Dupa cum vei vedea in documentarul de mai jos , alimentatia modificata genetic duce la sterilitate in cazul animalelor hranite cu aceste plante produse in laboratoare ce au scapat efectiv de sub control. Ce efect au aceste plante sau aceste animale hranite cu aceste plante asupra oamenilor? Inca nu stim pentru ca se pare ca studiile ce ar trebui facute sunt impiedicate.



Sursa: Fum si oglinzi.info

Mai cititi si:
Interviu cu Shiv Chopra - America si Canada au cele mai periculoase alimente din lume
Alte efecte demonstrate ale culturilor modificate genetic - STERILITATE !
Semintele taranesti - o comoara ce trebuie pastrata !
Adio medicina naturista: UE va interzice medicamentele pe baza de plante
Romania o tara cobai pentru testari

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!