marți, 10 august 2010

Adevaruri stiute dar ascunse - Infertilitate masculina, efeminare cu estrogeni sintetici, fluor si plastice ...


Scriam despre implicarile plasticului si ambalajelor in sanatatea noastra. Astazi insa un documentar din anii 70 revine pe scena, gratie internetului, care alerta inca de atunci despre efectul produselor folosite in masa in lume, ma refer la o serie intreaga de chimicale si materiale plastice, care contin cantitati mari de estrogeni sintetici, implicati si responsabili de efeminarea si infertilitatea masculina. Acestia se gasesc mai in toate, de la ambalaje pana la insecticide si chimicalele folosite in agricultura. Se pare ca alarma trasa nu a avut nici un efect, iar astazi in 2010 efectele se vad. Urmariti filmuletul cu atentie.

Atac asupra barbatului 1/5:


Atac asupra barbatului 2/5:


Atac asupra barbatului 3/5:


Atac asupra barbatului 4/5:


Atac asupra barbatului 5/5:


Si ca o confirmare a documentarului noi stiri apar pe tema scaderii varstei la care fetitele incep sa intre in pubertate, in urma unor studii noi realizate in America. Acest studiu spune ca mai ales fetitele caucaziene tind sa intre in pubertate mai repede. Unii asociaza asta cu efectul florului pe glanda pineala, insa vizionand documentarul de mai sus, ma intreb daca noi suntem cu totii expusi la doze zilnice de estrogeni sintetici care duc la infertilitate si anomalii la barbati, acestea pot duce la accentuarea si accelerarea pubertatii la fetite si respectiv alte situatii cum ar fi cancerul la san si alte forme de cancer cu implicare endocrina, respectiv hormonala, la ambele sexe.

Si pentru final astazi in Australia se trage un semn de alarma din nou datorita “medicatiei” induse asupra populatiei fara voia sau acordul ei prin fluor-ul din apa, pasta de dinti si alte modalitati. Cercetatori atesta faptul ca pe langa faptul ca acest fluor este de fapt o otrava si nu are ce cauta la scara larga, aceasta toxina poate determina anomalii mari la fetus, atata vreme cat mama consuma vrand nevrand zilnic cantitati din aceasta otrava. Pentru cei ce nu stiu “experimentul” fluor a inceput de pe vremea lagarelor naziste cand s-a constatat accidental ca aceasta substanta are capacitatea de a face subiectul sa fie mai docil si adormit, deci mai usor controlabili. De aici si la a introduce substanta in apa de la robinet au fost doar cativa pasi. Si cum oamenii au devenit docili in timp, nu doar datorita fluorului, acestia fie din dezinformare, fie din somnolenta au acceptat TOT, fara sa mai intrebe “de ce ?” si sa spuna "stop".


Informatii detaliate despre efectele fluorului pe engleza gasiti aici:

Cu astfel de atacuri marcante asupra noastra ca si specie, nu e de mirare ca astazi suntem cum suntem, letargici, incapabili de a actiona, tot mai bolnavi si infertili sau cu anomalii. Un genocid respectiv un control genial in masa si pe timp indelungat. Astfel de demersuri insa mai repede sau mai tarziu vor avea un deznodamant clar si inevitabil. Ramane de vazut cand si sub ce forma …

Mai cititi si:
Alte efecte demonstrate ale culturilor modificate genetic - STERILITATE !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!