vineri, 24 iunie 2011

Human Resources - subtitrare romana

Categoric, unul dintre cele mai bune documentare pe care le-am vazut in ultima vreme, despre indoctrinarea umana in societate. Aflam cum si de ce s-a format sistemul actual de invatamant, cel al muncii si vom ramane despre o idee cat se poate de clara si evidenta despre drumul gresit in care s-a dezvoltat  societatea, doar din nevoia simpla si pragmatica al unui grup restrans de oameni ce doreau niste sclavi submisivi si pasivi sa lucreze pentru ei. Cum se realizeaza controlul mental intr-o societate, fara ca macar sa se realizeze asta si multe alte studii si dezvaluiri despre cum ajungem din fiinte nascute cu potential in niste fiinte care-si pierd abilitatile, creativitatea ... toate astea in timp, din nevoia impusa de fi mereu in competitie. Delicventa juvenila de exemplu nu este un fenomen normal cum ni s-a inoculat, ci tocmai un esec al sistemului actual, iar manifestarea tinerilor e doar o forma de agresivitate a frustrarilor acumulate datorita impunerilor riguroase peste dezvoltarea armonioasa a fiintei umane. Mergand pe conceptul: "Frica este mama cruzimii" - oamenii cand nu-si primesc recompensele promise si asteptate se vor descarca prin furie si agresivitate asupra semenilor din jur. Devierea furiei catre alte persoane si nu asupra sistemului il va mentine si proteja.
Aflam inclusiv cum bolile mentale se dezvolta sub o forma care se integreaza in functie de cultura dominatoare, nefiind standardizabile si invariabile, spre deosebire de restul bolilor precum diabetul, care e la fel la orice individ oriunde in lume. Cum se antreneaza militarii cu ajutorul celui mai bun instrument "frica" pentru a ajunge intr-o stare de furie vizavi de inamicii prezentati ca niste fiinte subumane.
 Invariabil se ajunge si la programele de control mental  MKULTRA, ca si o continuare mai avansata a nenumaratelor experimente ce au avut loc in mod constant in societatea noastra pentru a invata exact cum poti controla oamenii mai bine. Veti vedea o lista lunga de experimente halucinante facute pe populatie, in arii intinse si fara a aviza pe cineva in prealabil de pericol, doar studiind efectele dezastruoase ce au urmat. Si cate alte experimente nu se cunosc probabil. Iesirea din Matrix aminteste si de Manualul de tortura Kubark, pe care-l puteti rasfoi in engleza. Ordinea lucrurilor pare a fi exact pe dos decat am fost invatati. Filmul completeaza totodata foarte bine seria filmelor de pe acest site.
Recomand de vazut.



Mai vedeti/cititi si:
Video testimonials of Mind Control Slaves (MKUltra/Monarch Programming)
Razboiul parapsihologic – dezvaluiri uimitoare (documentar RO)
Sclavia moderna - subtitrare romana
Conspiratia becurilor (2010) - subtitrare romana
Surplus (2009) - Terorizati in a fi consumatori !

Istoria fascinanta si detaliile programelor de control mental precum Proiectul MKULTRA si MONARCH - ultima parte
Istoria fascinanta si detaliile programelor de control mental precum Proiectul MKULTRA si MONARCH - partea a doua
Control mental asupra celor mici - Justin Bieber - Cititi pana la capat
Despre programare si celebritati

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!