marți, 9 martie 2010

De-ale alimentatiei !

M-a inspirat noul film subtitrat de pe Iesirea din Matrix , astfel ca am decis sa postez cateva filme pe aceasta tema. E o evadare binemeritata din politica si dezastre. Macar pentru o zi. Desi daca ma gandesc mai bine, materialele de mai jos, cu unele exceptii, nu sunt cu nimic mai senine. Dar informatia inseamna putere si va garantez ca fiecare material isi are scopul sau. Si pentru cei grabiti, va rog sa cititi macar titlurile articolelor amintite in capatul paginii, in cazul in care nu sunteti familiarizati cu aceste nume: Initium, Codex Alimentarius si Monsanto.
Enjoy.

Simply Raw (Dand diabetul inapoi in 30 de zile)

Food Inc
““Food, Inc.”, în regia lui Robert Kenner, este un “documentar-şoc” despre fabricarea alimentelor, în care publicul descoperă cât de departe de realitate sunt imaginile cu ferme pline de verdeaţă de pe ambalajele produselor, a fost prezentat la Festivalul de Film de la Berlin, relatează AFP.”
Eu nu consider acest documentar atat de soc, e mult mai blajin comparativ cu Earthlings (Pamantenii), este un documentar de bun simt care aduce in fata realitatea asa cum este ea, si in prim plan ne face prezentarea acestei companii Monsanto care a devenit dintr-o companie de chimicale un fel de dumnezeu al semintelor si al agriculturii americane, dar nu numai americane.

Il puteti vizualiza direct pe Iesirea din Matrix

Anastasia, Spatiul Iubirii
Este un documentar care iti aduce zambetul pe buze prin insasi esenta sa si ideea care are la baza originea relationarii umane cu natura si respectul reciproc intre specii. Culegi ceea ce semeni, merita vazut deoarece aduce in prim plan idei cat se poate de benefice pentru o hrana sanatoasa si armonie cu natura si insasi plantele.
Anastasia este un concept sau o fiinta reala din Siberia, descoperirea fostului om de afaceri Vladimir Megre. El a scris seria de carti “Cedrii sunatori ai Rusiei” si e pornit o adevarata miscare Anastasia in lume.

Spatiul Iubirii 1


Spatiul Iubirii 2


Spatiul Iubirii 3


Spatiul Iubirii 4


Spatiul Iubirii 5


Super Size Me
Un film deja legenda despre experimentul Mc Donalds. Seamana cu experimentul despre diabet, insa in acest caz se doreste efectul opus. Ce se intampla cu sanatatea ta daca mananci astfel de mancare ? In cazul in care nu ati vazut filmul, vi-l recomand.

Articole de citit:
Monsanto, ancheta unui dezastru
Experimente pe romani. Initium si Codex Alimentarius
Experimente cu Initium pe cobaii romani inca din anul 2007
Continuare despre scandalul Initium


Petitie impotriva folosirii produsului cancerigen initium

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!