luni, 24 ianuarie 2011

A inceput propaganda paranoida DHS - fii cu ochii in patru si raporteaza orice crezi tu ca e subiect !

O societate in care sa vezi in oricine un terorist, in care sa ti se induca ideea ca oricine poate fi suspect si sa-l reclami. O astfel de conduita nu e altceva decat inca o manipulare in directia controlului total. Cand totul e suspect si ti se induce ideea ca esti patriot daca reclami pe cineva care ti se pare dubios e un pas inainte spre o minte dorita in teroare si frica. Iluzia odata creata in turma, va duce la o isterie in masa si actiuni ce vor creea inevitabil abuzuri si pierderea oricarei intimitati sau libertati. Reclamele de propaganda ale DHS (Department of Homeland Security) au inceput sa prinda amploare, dupa ce s-au introdus camere peste tot si s-au amplasat monitoare ce te indeamna chiar si la cumparaturi sa fii pe faza daca cineva e dubios sau are o conduita suspecta. Iar lupta contra terorii este cea mai geniala gaselnita, poti lua libertatea oamenilor in pretinsa lupta contra unei forte necunoscute, dar imbracate sub un ambalaj convenabil, gen negri, arabi, persoane mai izolate, ce platesc cu banii jos, fac poze sau filmeaza, etc. Totul poate deveni dubios si: nu-ti place cum arata cineva, ce face, daca se fereste, intreaba lucruri care nu ar trebui sa le stie (cica), toate acestea sunt subiective si se reduc la cum apreciezi tu ceva sau pe cineva. Se deschid niste porti ale Pandorei. Nu-ti place cineva, ai idei preconcepute, nu-ti place o etnie, vrei sa pari important, incepi sa suspectezi pe oricine - ti-ai gasit mediul perfect de afirmare. Dar poate maine ti se va intampla tie.
Este ingrijorator cum planul se inteteste si toate avertizarile ca aceste lucruri se vor intampla s-au adeverit. America devine realmente un stat totalitar, in care organismele de control au fost deja bine implementate in toate ariile culminand la varf cu DHS-ul care le controleaza si FEMA care detine infrastructura necesara in cazul unei legi martiale. Pentru ca daca ne luam dupa ce se intampla si avertizarile care s-au adeverit, atunci pasii care se fac se indrepta catre asa ceva. E fascinant sa asisti si sa fii contemporan cu aceste vremuri in care America, fostul taram al libertatii devine un nou imperiu nazist, dar intr-o forma mult mai bine pusa la punct si cu o tehnologie de invidiat de catre orice mare dictator de pe vremuri. Iar cand America se duce ... ce se va intampla cu restul lumii ? Asta este mult promovata democratie ? Ce democratie ? Insa dupa cum am invatat, probabil alaturi de voi cu ajutorul acestui blog democratia nu este deloc echivalentul libertatii cum am fost cu totii gresit educati si informati. E o forma mascata de tiranie, e tirania majoritatii, chiar daca e doar 50.1 % restul de 49.9 % va trai conform alegerii "majoritatii", fie ca e de acord fie nu. Iar noi restul care vedem altfel decat turma obedienta ? Noi in ce traim ? Care sunt drepturile noastre ? Totul e o iluzie, dar si cand trezirea vine ...





















Mai vedeti si:
America - Freedom To Fascism (subtitrare romana) - trebuie vazut !
Wikileaks unealta perfecta folosita pentru a cenzura internetul
Tiranie americana in plina desfasurare - Walmart si DHS
Teoria Conspiratiei cu Jesse Ventura - Taberele FEMA si noul stat politienesc
Miscare impotriva noilor scannere si a masurilor abuzive de siguranta
Primul scandal consecinta a noilor scannere de pe aeroporturi 
Proteste impotriva TSA
Intimidarea jurnalistilor - libertatea cuvantului pe cale de disparitie in America
Perversiunea este in regula daca este facuta de autoritati
Intimidare pe fata - "Avantajele" monitorizarii
Se da verde la turnatorii voluntari - Reclama-ti vecinul daca plateste cash sau isi trage draperiile in casa. O fi terorist.
Hilmar Von Campe - un viitor nazist pentru America 
America in trasnformare - stat politienesc ce vizeaza victimele si nu infractorii
Furand lumea cu hartia
Sfarsitul Libertatii - End of Liberty
The Corporation
Adevarul despre cipuri si monitorizare - Katherine Albrecht

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!