joi, 4 noiembrie 2010

Hilmar Von Campe – Un viitor nazist pentru America ?

Va propun mai jos un interviu cu un fost veteran si nazist, refugiat in Statele Unite.
Intotdeauna ai de invatat atunci cand asculti si privesti toate partile. Poti fi de acord sau nu, insa istoria si experientele altora, indiferent din care parte a baricadei fac parte pot aduce lumina si clarificare. Cand traiesti intr-un sistem in care ti se doreste implantarea unui mod de viata, dar ai la dispozitie si alte surse de informatii atunci este o risipa enorma sa te lasi dus pe o singura linie fara sa cauti tu pentru tine.

Hilmar Von Campe tine astazi prelegeri de pe vremea nazistilor si atrage atentia asupra similitudinilor dintre inceputurile naziste in Germania si ce se intampla astazi in America.
El explica procesul prin care Hitler a reusit sa indoctrineze poporul cu vointa sa si cum parintii sai au fost nevoiti sa devina simpatizanti, cum el ca si copil a inceput sa fie spalat pe creier la propriu, urmand ca apoi la 18 ani sa se inroleze in armata. Cand propaganda incepe in scoala si tu altceva nu inveti decat o anumita ideologie, care are la baza indepartarea de Dumnezeu, este usor sa fii prins in aceasta capcana a mintii. Si aceasta renuntare la Dumnezeu este cea care te poate impinge spre un stat totalitar, care pune stapanire pe mintea ta.

Astazi Hilmar calatoreste in Germania si cand explica similitudini intre America si Germania in care a copilarit, oamenii nu vor sa-l creada. Nu pot accepta cum poti repeta aceleasi greseli intr-un astfel de stat numit America, insa daca in scoli educatia devine una tintita spre un scop, iar propaganda din jur este la fel de bine orientata atunci istoria se poate repeta. Cum sa invete copii ce este bine si rau daca la scoala nu sunt invatati, iar parintii nu isi mai asuma responsabilitatea si-i lasa pe mana guvernului si a sortii ? El invinovateste parintii ca nu se bat pentru binele copiilor lor. Daca lasi imoralitatea sa-ti dicteze viata, atunci copii nu au sanse sa creasca intr-un mediu sanatos si sa invete ce e bine si ce nu. Astazi sunt milioane de familii divortate, in care copii nici nu stiu cum este sa creasca intr-o familie integrala.

Hitler a ajuns sa aiba un efect narcotiv asupra oamenilor, ajungea sa-si ridice mana si sa spuna ce vrea pentru ca oamenii sa faca ce vroia. Oamenii au ajuns asa ingusti la minte fara sa cunoasca raspunsuri, astfel ca era cadrul perfect sa li se spuna ce au de facut. Nu existau definitii despre ce sunt “drepturile cetatenilor”, sau pe ce se bazeaza o societate. Astfel ca in acea vreme foarte multi germani credeau sincer ca ei lucreaza ca nimeni altcineva, ca ei sunt mai buni ca toti ceilalti. Dar asta este calea spre un sistem totalitar, atunci cand abandonezi credinta in Dumnezeu. Asta inseamna sa nu mai ai standarde morale si atunci nu mai poti judeca limpede. Orice crestin adevarat traieste avand la baza standarde morale, cand ele lipsesc nu ai cum sa gandesti ca exista alte variante.

Legislatia actuala americana alaturi de un congres care nu face nimic pentru asta paveaza drumul catre dezastru. Pe vrema lui Hitler legile erau facute exclusiv de nazisti, iar legea spunea ca evreii nu au absolut nici un drept. Guvernul stabileste totul, ce e bine si ce nu pentru tine, iar daca nu te complaci o sa te faca sa inveti. Iar asta este un mod extrem de periculos. Asa guvernele pot decide ce e bine sau rau pentru populatie, insa asta fara norme morale si indepartarea de credinta. Insa cand legile sunt incorecte si imorale devin legi criminale. Si aceste legi sunt impuse de aceeasi oameni care vor sa te impinga spre o societate socialista colectiva. Iar socialismul este in esenta imoral.
Libertatea nu este posibila decat cu oameni onesti, cu credinta, oameni care-si iubesc vecinii, care se iubesc pe ei insisi.
Probabil Hitler a avut succes deoarece a inoculat natiei aspectul de onoare si de a fi din nou grozavi. Era o metoda de distragere si oricine incearca sa puna o tara sub manta socialist-comunista este parte a unui sistem care-l renega pe Dumnezeu si respectiv libertatile si spiritul umanitatii.

Fara schimbare adica o noua orientare a motivatiilor nu poti sa ajungi sa schimbi o natie. Misiunea Americii este cea de Libertate, si nu doar a propriei natii, ci a lumii. Insa libertatea fara unelte nu este posibila. Si mai e nevoie sa te eliberezi de ura. Mama lui ii ura pe nazisti, i-a urat apoi pe britanici, si a urat gazda la care au stat. Cand a realizat asta era deja o falsa crestina precum Hilmar insusi. Insa ea nu a putut sa scape de ura din sufletul ei, pentru ca invinovatea nazistii pentru dezastrul care l-au adus in familia ei si a tarii sale. Ura trebuie vindecata insa, pentru ca e cea care alimenteaza sistemele totalitare precum nazismul. La un moment dat ea a inceput sa se roage lui Dumnezeu sa o vindece de ura, spunand ca nu se mai ridica pana nu o ajuta sa se vindece. Procesul a durat 2 ani de zile, insa dupa aceea a devenit o noua persoana. Acestea sunt fundamentele necesare schimbarii directiei in care America se afla astazi. Si ce se intampla astazi nu este diferit din pct de vedere al motivatiei cu ce s-a intamplat atunci, si de aceea e nevoie de schimbare.

Daca oamenii nu au un simt de dreptate pentru semenii lor atunci nu exista alta cale decat sa-si foloseasca propria putere pentru a-i distruge, sa-i puna in inchisoare, tabere de concentrare, sa-i ucida.

Cei care traiesc astazi doar din ajutorul guvernului ar trebui sa vada ca cei pe care ii voteaza nu sunt acolo sa-i ajute si sa nu-i mai imputerniceasca prin votul lor. Singura cale de schimbare este sa incepi sa asculti Dumnezeul din interiorul tau si sa iti masori viata dupa standarde morale, de puritate, altruism si iubire. Cand aceste standarde devin realitate, atunci oamenii vor putea crea o societate pasnica si vor putea trai in libertate.

“Sunt atatea cazuri cand cel puternic trece peste cel sarac sau mai slab, exact cum faceau si nazistii, cum am facut si eu – aminteste Hilmar – pentru toate astea imi cer iertare si imi bazez de atunci viata pe aceste principii. Asta mi-a motivat viata, pentru ca am realizat ca asa cum sunt eu e si natia mea. Si nu judec prin asta pe nimeni, nu ma judec nici pe mine, doar definesc ce este bine si ce e rau, si ii rog pe toti ceilalti sa faca la fel, spre drumul catre libertate, iar America sa-si indeplineasca misiunea din Constitutie, misiune data acestei natiuni. Nu renuntati la asta, nu o dati unui pumn de oameni care vor doar putere proprie, care vor doar sa va conduca si sa distruga astfel intreaga umanitate.
Acesti oameni mint in drumul catre putere. Asta a facut si Hitler facandu-ne sa credem ca suntem patrioti si ne aparam tara de cei ce vor sa ne invadeze, precum Anglia si Franta in I Razboi Mondial. Asta ne facea sa credem. Iar eu cred ca Obama a mintit la fel pentru putere, iar minciunile nu pot duce nicaieri. Prin minciuni am ajuns sa credem ce ne spunea Hitler, si astfel apareau legi una dupa alta impotriva evreilor, pana cand acestia nu mai aveau drepturi. Si noi toti stiam asta, eu stiam asta. Ne plimbam pe strazile locuite de evrei si cantam cantece antisemite. Odata am fost trezit de un prieten entuziasmat sa ma duc sa vad cum arde sinagoga din oras. Toti stiam cum sunt ei tratati. Apoi au aparut lagarele de concentrare, erau trimisi sa munceasca, nu aveau nici un drept. Toate acestea erau atat de imorale, insa erau corecte in sensul nazist. Stiam ce se intampla cu totii, dar nu stiam ca au ajuns sa fie ucisi, eu personal am aflat de Holocaust la 1 an dupa razboi.


Astazi am aceleasi sentimente precum aveam sub ocupatia nazista. Atunci cand ai un sentiment de nesiguranta la adresa propriului guvern. Si cand vezi cate s-au facut insa fara sa se dea inapoi nimic votantilor atunci parca ne indreptam pe acelasi drum catre distrugere. Iar eu voi face tot posibilul sa lupt pentru dreptul la libertate al acestei natiuni si a intregii lumi.
Pe vremea nazistilor, cat si a Uniunii Sovietice aveai liniile de partid, linii pe care trebuia sa le urmezi. Ele mai exista si astazi in diferite locuri. Acestea definesc ce este bine si ce nu. Seful mincinosilor de pe vremea lui Hitler spunea ca trebuie sa spui o minciuna suficient de des pana cand aceasta se lipeste. Acest sistem il vad astazi aici in America, la cum oamenii sunt indoctrinati si spalati pe creier crezand ca ce cred ei e corect, desi ceea ce cred a fost bagat acolo din exterior.

Natiunile Unite sunt si ele o organizatie imorala, in care pana si Fidel Castro are un vot. Nu am vazut vreodata sa ia masuri morale, sau care sa ajute poporul. Iar acum avem un presedinte care desi nu e nici macar dovedit ca este american, semneaza un tratat ce arunca natia pe mainile raului, si nici acum nu vedem ce se intampla ? NU ar fi trebuit sub nici o forma sa intram in Natiunile Unite, sub nici o forma. Cand oameni precum Mao Tze Tung si descendentii lui sau oameni similari vor dicta ce sa facem ? Sunt milioane de lasi, pentru ca daca vorbesti poti sa-ti pierzi slujba.
Revenind la vremea lui Hitler, toti germanii stiau ce li se intampla evreilor, acele nedreptati, insa ei nu le considerau atunci a fi nedreptati.

Pastorii care sunt cu adevarat crestini si care nu se intimideaza in a face jocurile altora, acestia care au oricum deja un grup de oameni in spate, ar trebui sa formeze unitati crestine bazate pe Dumnezeu si Constitutie. Sa spuna: “asta este ceea ce ne dorim – nu bani si distractii – vrem un presedinte si un congres care il asculta pe Dumnezeu si nu pe cel care minte”. Cred ca fiecare om care gandeste ar trebui sa ia o pozitie in aceasta lupta, pentru ca astfel pot ajunge in fiecare familie, in fiecare birou. Deci luati o decizie si incepeti sa luptati pentru unelte.
Nu sunt de acord cu niciunul din masurile guvernului, pentru ca sunt create astfel incat sa nu-i ajute decat pe ei, nu natia. Uneori nu iau masuri bune, doar pentru ca-i pot ajuta pe altii in defavoarea lor. Si acum vin republicanii iar si spun ca vor face, vor drege. NU au cum sa faca asta, atata vreme cat nu stiu cine sunt adevaratii dusmani. Si nu e valabil doar la cei de acum, de multa vreme asa este, cei de acolo nici nu stiu unde si cine e dusmanul. Insa daca incepi sa te zbati pentru drepturi (iar drepturile le cunosti) atunci asta e bine indiferent ca nu stii mai multe. Apararea drepturilor e mereu bine venita. Asa ca poti incepe de aici. Nu poti incepe prin a fi un inger de exemplu, dar poti incepe de acolo unde stii ca nu e drept si sa te lupti pentru asta indiferent cat te costa asta. Exista o statistica despre cei care si-au pus la bataie intreaga avere in batalia pentru libertate.

Hilmar Von Campe: Viitorul Nazist American 1/4:


Hilmar Von Campe: Viitorul Nazist American 2/4:


Hilmar Von Campe: Viitorul Nazist American 3/4:


Hilmar Von Campe: Viitorul Nazist American 4/4:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!