miercuri, 5 ianuarie 2011

Misterul pasarilor cazute din cer continua

In noaptea dintre ani (chiar inainte de miezul noptii) peste 2000 de mierle picau moarte din cer in Arkansas. Acestea au fost gasite pe o raza de o mila langa localitatea Beebe si prezentau traume fizice, urmand sa se identifice cauza dupa investigatiile ulterioare de laborator. Primele presupuneri erau legate fie de trasnete, fie de focurile de artificii din noaptea de Anul Nou. Dupa primele teste s-au identificat sangerari masive si cheaguri de sange in zona tesutului toracic.
Insa apare o noua stire ieri cu alte 500 de mierle si alte specii de pasari moarte, de data asta pe o autostrada din Louisiana la 300 de mile departare de prima locatie. Asociat cu incidentul, pe un rau aflat chiar intre cele 2 locatii au fost gasiti in jur de 100.000 de pesti morti cu o zi inaintea incidentului din Beebe.
Ipotezele continua sa curga si ca de obicei apar motivatii diverse, de la vreme pana la chemtrails. Insa acum incep si altii sa semnaleze in alte zone incidente similare pe care nu le-au bagat in seama pana acum, fiind cazuri mai izolate cu doar cateva pasari moarte. Nici o cauza nu poate fi exclusa deocamdata. Ramane sa urmarim rezultatele finale, desi ce iese din mass-media nu reprezinta neaparat adevarul, mai ales daca se vor gasi cauze care nu trebuiesc cunoscute public. Cert este ca ramane un fenomen straniu.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!