vineri, 7 ianuarie 2011

Şoferii protestează cu bani mărunţi în benzinăriile din ţară, faţă de scumpirea carburanţilor

Şoferii s-au solidarizat pe reţelele de socializare împotriva scumpirii benzinei. Mesajele care circulă în aceste zile pe internet le-au răspuns zeci de şoferi. Aceştia au legat panglici negre la oglinzile retrovizoare, au alimentat cu benzină în valoare de câte zece lei şi au plătit cu monede de 5, 10 şi 50 bani.

Şoferii din Constanţa şi-au lipit în geamuri afişe pe care scria "Bulgaria, vrem să fim copiii tăi". Ei sunt îngrijoraţi şi de creşterea preţurilor la alimente odată cu scumpirea carburanţilor.

Şi în benzinăriile din Braşov şoferii au plătit cu monede. Şoferii din Galaţi sunt foarte nemulţumiţi şi psun că nu este normal ca în România, un litru de benzină să fie echivalent, în bani cu o oră de muncă. Zeci de maşini s-au strâns într-o benzinărie, au alimentat câţiva litiri şi au plătit cu monede.

Protestul a creat nemulţumiri în rândul unor clienţi ai benzinăriei. Alţi şoferi s-au solidarizat. Pe internet circulă un mesaj care chema la protest în benzinarii în zilele de 17, 18 şi 19 ianuarie.
Sursa: Antena3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!