joi, 25 noiembrie 2010

Proteste impotriva TSA (securitatii de pe aeropoarte) de Ziua Recunostintei

Ziua Recunostintei - o zi de sarbatoare foarte apreciata de americani a fost aleasa pentru a protesta impotriva noilor masuri de siguranta de pe aeropoarte. De altfel pentru ce sa fii recunoscator intr-un stat in care nu prea mai ai libertati desi natia ta era inainte insasi simbolul libertatii. Felicitari de initiativa si spre mai multe astfel de demersuri.  Din nefericire insa, marea masa traieste inca in negare si multi se arata inca bucurosi sa fie scanati, radiati si unii pipaiti in zonele intime fara sa realizeze ce se intampla, si cel mai important - FARA SA LE PESE ! Pedofili si oameni care nu-si gasesc de lucru in alte parti ajung sa aiba astazi meseria de a te pipai si viola. Altii la fel de nepregatiti, ajung sa te radieze si sa te vada dezbracat pe ecrane. E raiul lor pe pamant, iar "oilor" nu le pasa. Cu asa oameni la ce poti sa mai speri pentru viitor ? La o viata robotica ? Doar o mare transformare, care sa ne zguduie pe toti din temelii e singura noastra sansa.

"Ignoranta este o buruiana daunatoare, pe care dictatorii o pot cultiva printre nataraii lor, dar pe care nici o democratie nu şi-o poate permite printre cetatenii sai."
 "Ignoranta este o nenorocire voluntara."

Am ales inregistrarea de mai jos, deoarece exprima sentimentele si emotiile trezite in mine referitoare la aceasta situatie. Am sa traduc din inregistrare:
"Mi-e sila de TSA si de guvernul care ne spune mereu ce trebuie sa faca ei pentru noi. Deci acum e in regula ca orice strain sa te pipaie, pe tine, sotul sau sotia, copii, oriunde vor ei. Si este in regula sa te forteze pe tine in masinarii cu raze X ca si cum nu ar fi nici un pericol in asta.
Americani, TREZITI-VA ! Voi deja aveti camere amplasate peste tot si dispozitive GPS care sa va monitorizeze orice miscare. Si toate informatiile voastre online pot fi distribuite oricui doreste. 
Cand ati decis sa renuntati la toate drepturile voastre umane ? Cand ati devenit voi roboti ? Voi imi faceti sila.
Ziua Recunostintei sau oricare alta zi nu este un motiv pentru a vi se incalca intimitatea. Securitatea acestei tari nu are nimic de a face cu corpurile noastre dezbracate. 
America, ai inteles totul gresit !"


Renunta la drepturile tale si dezbracarea !:



ABC producer says TSA agent felt inside her underwear  


Mai cititi si:
Miscare impotriva noilor scannere si a masurilor abuzive de siguranta
Primul scandal consecinta a noilor scannere de pe aeroporturi
 Perversiunea este in regula daca este facuta de autoritati
Intimidare pe fata - "Avantajele" monitorizarii
Intimidarea jurnalistilor - libertatea cuvantului pe cale de disparitie in America
Teoria Conspiratiei - Taberele FEMA / Stat politienesc
Se da verde la turnatorii voluntari - Reclama-ti vecinul daca plateste cash sau isi trage draperiile in casa. O fi terorist.
America in trasnformare - stat politienesc ce vizeaza victimele si nu infractorii
Adevarul despre cipuri si monitorizare - Katherine Albrecht

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!