marți, 25 ianuarie 2011

FEMA solicita 140 de milioane pachete de mancare, paturi si saci cadavre

Acum cateva zile a aparut aceasta solicitare pe site-ul FEMA in care se doreste achizitionarea unui numar impresionant de mese cu termen de valabilitate crescut si specificatii concrete (ce sa contina, nr de calorii, etc). Solicitarea este internationala, probabil pentru a reusi colectarea necesarului in acest numar record si probabil pentru preturi cat mai avantajoase. La cateva zile dupa aceasta solicitare a mai aparut inca una ieri, de data asta pentru 24.000 galoane de gazolina si 135.000 galoane de diesel pentru fiecare dintre statele: North Carolina, South Carolina, Louisiana, Texas, Alabama, Mississippi, Georgia, and Florida. Este vorba chiar de aria apropiata Golfului Mexic. E vorba de 1272 milioane de galoane in total. Alaturi de cantitatea uriasa de mancare, FEMA cauta si necesarul la fel de impresionant de apa de 150 milioane de litri apa pe zi. Se mentioneaza ca toate acestea ar fi necesare pentru o durata de 10 zile, deci socotiti pentru cati oameni ?

Pregatirea pare sa aiba in spate un potential cutremur major in zona seismica New Madrid Fault System, zona care cuprinde aceste state enumerate.
Pregatirile pentru un dezastru de amploare au in vedere supravietuirea si ajutorul necesar pentru 7 milioane de oameni. In acest sens FEMA organizeaza in luna mai o simulare de-a lungul fasiei in cauza. Ultima simulare de acest gen a avut loc in Texas, cand s-au evacuat 70.000 de oameni, experiment omis cu desavarsire de mass-media.
Oare ce influenta are HAARP si/sau scurgerile de petrol din zona ? E o intrebare foarte buna, si mai ales ca situatia cu petrolul nu este nici astazi solutionata, iar ce se afla in fundul apei este top secret pentru oricine ar dori sa afle adevarul. In orice caz, zona a inregistrat activitati seismice continue si accentuate de anul trecut, coincidenta sau nu dar din aceeasi perioada cu explozia din Golf.

Anul trecut Universitatea din Illinois a facut o prognoza cum ca probabilitatea unui cutremur de 7.7 grade pe fasia New Madrid este foarte mare. Tot atunci s-au facut estimari despre efecte: 3500 de morti, 80.000 raniti, 715.000 cladiri distruse, 7 milioane de oameni ramasi pe drumuri, 2.6 milioane de proprietati fara curent electric, si o dauna de 300 de miliarde. Ce similitudine la suma cu China care a folosit exact 300 de miliarde in cazul inundatiilor. Hmmm .... Si oare unde o sa-i adaposteasca pe acei oameni, sau va fi ocazia ideala sa inaugureze lagarele imense FEMA de pe cuprinsul tarii ? Macar asa vor putea sa evalueze gratis, daca au fost construite bine si daca fac fata pentru o posibila lege martiala.

E interesant ca aceasta colectare merge in paralel cu greve tot mai dese pe tema alimentelor in lume, cand oamenii au inceput sa-si faca stocuri alimentare in cazul unor scumpiri masive de preturi, sau pentru o viitoare lipsa a alimentelor de pe rafturi. Mai putin cele modificate genetic ma gandesc. S-a dat drumul deci la competitie in cine strange mai multa hrana ? Voi v-ati facut rezerve ? Inainte sa apucati sa umpleti doar o plasa in locul unui cos mare, dar pe aceeasi suma ?

Surse:
The Tonka Report
FBO - fuel
FBO - food
Blog FEMA
Illinois.Edu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!