marți, 7 decembrie 2010

Tiranie americana in plina desfasurare - Walmart si DHS

Si daca mai aveti indoiala de directia societatii ea este cat se poate de evidenta. (Imi propun sa scriu pe viitor cat mai multa istorie pentru identificarea similitudinilor.) Lista libertatilor taiate, sau absenta constitutiei din noile masuri  ale statului face ca America sa se transforme sub ochii nostrii intr-un stat autoritar. De altfel este deja, insa cand lucrurile se intampla in timp real uneori scapa observatorului. Dar cu putina istorie e usor de identificat paternul in care se incadreaza toate masurile luate astazi in numele libertatii. Acest Homeland Security american este echivalentul tiraniei insasi fara doar si poate, sub aceasta titulatura astazi individul este tratat deloc mai bine decat animalele macelarite si crescute in conditii mizere pentru consumul excesiv de carne pe intreg globul.
Cea mai recenta masura din sirul lung de masuri initiate de DHS (Department of Homeland Security) este incurajarea turnatoriei si introducerea sentimentului de paranoia intre toti cetatenii cu ajutorul Walmart de asta data. De altfel alegerea Walmart este cat se poate de oportuna pentru ei, atata vreme cat acest megacolos care are sclavi peste tot in lume pentru cele mai ieftine produse furnizate este ca un fel de Meca pentru cumparatorul american. DHS si Walmart au infiintat un parteneriat in sutele de magazine prin care vor incuraja denuntul oricaror suspiciuni legate de fata cuiva, gestul cuiva si cam orice pare dubios in ochii turnatorului. Sloganele sunt cat se poate de manipulative si totodata extrem de similare de pe vremea germaniei naziste.
"Homeland security incepe cu siguranta orasului tau natal si fiecare dintre noi joaca un rol crucial in mentinerea sigurantei tarii si a comunitatii".
Cele cateva sute de magazine selectate in prima faza vor rula un anunt video la punctele de casierie prin care vor reaminti cumparatorilor sa contacteze autoritatile daca vad ceva suspicios. Secretarul general DHS Janet Napolitano sustine ca astfel milioanele de cumparatori din intreaga tara vor putea identifica si raporta semne de terorism, crima sau alte amenintari la adresa securitatii.
Campania "If you see something, say something" (daca vezi ceva, spune ceva) este o continuare a campaniei initiate de Autoritatea Transporturilor Metropolitane din New York, insa s-a extins ca o caracatita la Mall of America, the American Hotel & Lodging Association, Amtrak, the Washington Metropolitan Area Transit Authority, alte industrii in domeniul sportului si aviatiei, iar astazi Walmart.
Oricine cunoaste putina psihologie si istorie poate sa deduca  incotro ne indreptam. Si intr-o lume globalizata totul se propaga. Drumul unui stat care isi aloca in fiecare zi mai multe puteri este fara indoiala un drum spre tiranie. Iar cand statul iti spune ca te va proteja atunci pregateste-te deoarece esti pe cale sa-ti pierzi libertatea



Alte surse:
CNN
Minnesota Independent
Examiner

Mai cititi si:
Teoria Conspiratiei cu Jesse Ventura - Taberele FEMA si noul stat politienesc
Miscare impotriva noilor scannere si a masurilor abuzive de siguranta
Primul scandal consecinta a noilor scannere de pe aeroporturi 
Proteste impotriva TSA
Intimidarea jurnalistilor - libertatea cuvantului pe cale de disparitie in America
 Perversiunea este in regula daca este facuta de autoritati
Intimidare pe fata - "Avantajele" monitorizarii
Se da verde la turnatorii voluntari - Reclama-ti vecinul daca plateste cash sau isi trage draperiile in casa. O fi terorist.
Hilmar Von Campe - un viitor nazist pentru America 
America in trasnformare - stat politienesc ce vizeaza victimele si nu infractorii
Furand lumea cu hartia
Sfarsitul Libertatii - End of Liberty
The Corporation
Adevarul despre cipuri si monitorizare - Katherine Albrecht

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!