marți, 18 ianuarie 2011

Un fost sef FBI spune ca darele mortii (chemtrails) ar trebui oprite - Monsanto si legatura cu darele mortii

Fostul sef de la FBI, Ted L. Gunderson face face o afirmatie pe data de 12 ianuarie referitor la "gunoaiele mortii", aceste chemtrails care se mai numesc si gunoaie aeriene (sau darele mortii la noi).

El spune asa: " Gunoaiele mortii, altfel numite si dare chimice sunt aruncate si spray-ate pe intreg intinsul Statelor Unite, in Anglia, Scotia, Irlanda si Nordul Europei (probabil nu este la curent ca si la noi). Personal le-am vazut nu doar in State, ci si in Mexic si Canada. Pasari mor peste tot in lume. Pesti cu sutele de mii mor in lume. Asta se cheama genocid. Este vorba de crima facuta de Natiunile Unite. Acest element din societatea noastra care face asa ceva trebuie oprit. Se intampla sa cunosc 2 locatii de unde pleaca aceste avione ce arunca mizeriile astea pe noi. 4 dintre avioane sunt de la Garda Nationala Aviatica din Lincoln, Nebraska. Iar celelalte tin de Fort Sill, Oklahoma. Eu personal am vazut aceste avioane stand la sol in Nebraska-Lincoln - la Garda Nationala de Aviatie. Acestea nu au nici o marcare pe ele. Sunt enorme, avioane similare celor de bombardament si fara semne. Asta este o crima: o crima impotriva umanitatii, o crima impotriva Americii, o crima impotriva tuturor cetatenilor din aceasta tara. Asta trebuie oprit. CARE ESTE PROBLEMA CU CONGRESUL NOSTRU ? Asta are efect pe populatia lor, pe proprii oameni, pe prietenii lor, pe familiile lor si pe ei insisi. Care este problema cu ei ? Ce este in neregula cu pilotii acestor avioane ce revarsa gunoaie, aceste otravuri, pe familiile lor proprii ? Cineva trebuie sa faca ceva. Cineva din Congres trebuie sa faca un pas in fata si sa spuna stop. Va multumesc. Sunt Ted Gunderson."

Sursa: Aircrap.org

Si asta in conditiile in care pe langa cine stie ce sunt puse in aceste dare, ele se stie sigur ca au un procent ridicat de aluminiu si bariu. In rest pot sa aiba orice, de la mercur la virusul AH1N1, depinde probabil de locatie si de interesul ascuns pentru acele zone. Sa nu mai spunem de faptul ca aluminiul este direct conectat de boala Alzheimer, boala care probabil vedeti si voi ce frecventa are astazi, si in mod curios in tarile dezvoltate, sau membre NATO, sau tocmai tarile ce trec prin aceste stropiri de gunoaie toxice. In plus o atmosfera incarcata cu aceste metale face ca un incendiu izbucnit sa se propage mult mai usor si sa fie greu de stins, vedeti cum a fost si in Rusia, apoi avem cazul Grecia, chiar Muntenegru si Croatia. Toate acestea iti dau de gandit la modul serios.
Si ca sa devina situatia si mai frumoasa, aceste dare ale mortii se conecteaza tot mai mult de aflati ce companie ? Ati ghicit, e vorba de Monsanto, aceasta corporatie care la puterea care o detine astazi nu stiu daca nu ar fi mai bine sa se numeasca dictatorul suprem alimentar pe plan global. Daca ne uitam in trecut, acest nume Monsanto care astazi stabileste criteriile modului nostru de trai prin alimentatie, era cunoscut ca o companie de chimicale si insecticide. Frumoasa trecere, chiar si aceasta corelatie intre insecticid si mancare te face sa te intrebi. Iar astazi ei stau la baza patentelor pe tot felul de gene care de la vegetale la animale ar putea deveni proprietati private Monsanto. Viata si alimentatia - proprietati private patentate. Frumos. Dar ca sa revenim, aceasta companie isi patenteaza acum noile gene ca fiind rezistene la aluminiu. Coincidenta ? Nu cred. Dar cat de convenabil ar fi ca in schema actuala cand se distruge agricultura conventionala si tot solul devine invadat de aluminiu (incompatibil in catitati mari agriculturii) sa existe aceste culturi Monsanto, toate rezistente la aluminiu. Ce mai conteaza daca aceasta rezistenta si modificare genetica duce la boli, infertilitate, scaderea IQ-ului si o lista lunga de probleme serioase. Probabil prostia existenta astazi este parte rezultata dintr-o alimentatie sintetica si pe de alta de inhalarea constanta si mai nou zilnica de chimicale cu efect pe sanatate si efect direct pe creier. Doar uitati-va pe cer.
Sursa: Farm wars

Mai citit si:
Vinetele modificate genetic sunt toxice pentru organism
Strainii pun stapanire pe agricultura Romaniei - VIDEO
Misterul pasarilor cazute din cer continua
Chemtrails – sau belele ce ne vin de sus
Brevet pentru un porc
Interviu cu Shiv Chopra - America si Canada au cele mai periculoase alimente din lume
Alte efecte demonstrate ale culturilor modificate genetic - STERILITATE !
Semintele taranesti - o comoara ce trebuie pastrata !
Adio medicina naturista: UE va interzice medicamentele pe baza de plante
Romania o tara cobai pentru testari
Mor plantele si se prapadesc recoltele dintr-o data - ceva cade peste ele din cer !
Frankenfish - somonul modificat genetic pe cale de aprobare

Un comentariu:

  1. Salut, nu stiu daca postez bine sper sa fie asa, acest agent fbi are dreptate bineinteles si datorita varstei dumnealui, pentru ca stie ca in trecutul tarii sale nu existau astfel de urme lasate de avioane, dar uite ce spune un presedintele Ecuadorului despre aceste chemtrails: http://www.youtube.com/watch?v=d7Aa8W4QoPs

    Nu am ce sa zic decat tot respectul!

    Si un nou documentar sa zic asa continuarea primului film - Why in the world are they spraying : http://www.youtube.com/watch?v=mEfJO0-cTis

    Sunt un tanar care cauta adevarul aruncarii acestor substante in atmosfera noastra, numai bine.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!