duminică, 15 mai 2011

Dezvaluiri importante despre lumea araba, petrol si metale (planul de implementare a Noii Ordini Mondiale) - Lindsey Williams. Fratia Musulmana - unealta inteligentei britanice. Yemen si Siria urmatoarele pe lista ...

Probabil nu ma pricep deloc la titluri de articole, insa sper sa-l cititi oricum pe acesta. Am tot vrut sa scriu despre Lindsey Williams - fiind pe lista "de facut ...",  insa acum am reusit sa pun informatiile cap coada, iar acestea sunt fascinante, iata sinteza:
Pastorul Lindsey Williams este cunoscut internautilor pentru informatii furnizate care s-au adeverit, din domeniul economic si politic. A prezis cresterea pretului petrolului de la 60 la 150 in 6 luni, apoi scaderea acestuia la 40. Dupa aceea a prezis perioada de stabilitate din jurul valorii de 60 timp de 2 ani, insa cand va incepe sa urce semnificativ va urca spre 150-200. Pentru cei care nu-l cunosc, Lindsey nu este doar un simplu pastor, insa nici detinatorul unui glob de cristal prin care citeste intr-un cort. El a fost "seful" acestora pentru o perioada, fiind agreat de elite si chemat des la intalnirile lor. A scris carte despre criza energetica in anii 80', spunand ca este mai mult petrol in Alaska decat in Arabia Saudita, insa cartea a fost declasificata. A scris si vorbit foarte mult despre manipularea energetica, despre intelegerile corporatiilor cu lumea araba in schimbul banilor acestora. Se pare ca la intalnirile din sectorul petrolier se punea problema - ce sa se faca cu atata petrol, astfel s-au inchis tot mai multe campuri de petrol datorita reglemetarilor din acest sector, reglementari folosite tot ca o unealta pentru elite. Scopul a fost crearea ideii de raritate si epuizare in randul populatiei pentru a se putea manipula pretul petrolului. Astfel Statele Unite au cheltuit bani in cumpararea de rafinarii straine pe care apoi sa le inchida, in loc sa isi foloseasca rafinariile lor sau sa le largeasca. Ideea e ca aceste companii nu vor ca noi sa avem petrol, la fel cum proprietarii de diamante prin monopolurile create au reusit sa ii creasca rangul de la semipretios la pretios.

Revenind in actualitate, Lindsey continua sa faca dezvaluiri si predictii in functie de informatiile la care a avut sau are acces, avand o rata de succes care a atras in ultimii ani atentia publicului informat. In octombrie el a facut mai multe previziuni datorita unei surse pe care atunci a lasat-o in anonimat sub titulatura de Mr. X, insa persoana respectiva a murit de cancer la sfarsitul lui 2010 si astfel identitatea ei a fost revelata. Ma intreb daca nu e vorba de persoana care era in spatele articolului recirculat pe net "Un celebru mason pe patul de moarte ....". Probabil ca da.
In orice caz e vorba de Ken Fromm, o personalitate in lumea petrolului, fiind seful operatiunilor de producere a petrolului pe toate regiunea de est. De asemenea el a lucrat si la Atlanta Richfield ca si adjunct pentru regiunea Alaska, dar a lucrat si pentru Emiratele Arabe. Acest Ken Fromm a furnizat de-a lungul ultimilor 20-30 de ani informatii catre Lindsey ce s-au confirmat rand pe rand. Insa nu a fost singurul informator, unul dintre ei fiind chiar un fost CEO de la Richfield, succesor al lui Mr. Fromm, insa pe pozitia superioara.
Ambele surse au vorbit de aceleasi lucruri in octombrie, iar Lindsay le-a dat mai departe ca de obicei. Astfel din octombrie vorbea de o criza in Orientul Mijlociu, criza folosita pentru a creste pretul petrolului, apoi aceasta criza va fi folosita pentru a indeparta dolarul, arabii vor fi afectati de asta deoarece sunt investiti in dolar, iar dupa asta America isi va deschide toate campurile de petrol din America de Nord. Insa toate astea se vor intampla in urmatorii ani, nu peste noapte.
 Situatia din Orientul Mijlociu a fost orchestrata si inca nu e nici pe departe de a se fi terminat. Ultimele noutati din culise releva faptul ca se urmareste cedarea Egiptului si Libiei catre Fratia Musulmana.
Ministrul petrolului din Arabia Saudita a fost intervievat pe 5 aprilie pe postul national si a spus ca pretul petrolului va urca de la 200 la 300 de dolari barilul. Iar acest ministru trebuie sa stie despre ce vorbeste. Se pare ca e nevoie de acest pret de 200-300 de dolari pentru a putea sa creasca pretul aurului la 3000 de dolari uncia. Aurul si argintul detin un rol vital in toate aceste planuri, deorece pentru a putea creea o noua moneda pentru Noua Ordine Mondiala e nevoie ca aceasta sa fie garantata de aur si argint. Astfel aurul trebuie sa ajunga la 3000, iar argintul de la 50 la 100.

Iar pentru cei speriati de noile corectii in cele 2 metale va spun sa nu va panicati sau sa vindeti. Momentan se doreste panicarea oamenilor pentru a-si vinde metalele de frica. Motivele sunt multe: manipularea pietei financiare, lipsa fizica a acestora din inventar, sau dupa cum afirma Lindsey pentru a permite elitelor sa-si acopere urmele din piata. Insa chiar si daca am exclude manipularile care nu sunt deloc de neglijat, orice corectie majora intr-un trend este binevenita, tocmai pentru a sustine trendul, deoarece nimic nu creste la infinit fara corectii.

Revenind la lumea araba, Egiptul si Libia se doreste a se da ofranda Fratiei Musulmane. Daca ne uitam in prezent, Egiptul nu are guvernare, iar alegerile sunt fixate in septembrie. Trebuie cunoscut faptul ca Fratia Musulmana este o creatie a serviciilor straine britanice, fara de care aceasta grupare ar fi ramas la simplul sau statut de grupare radicala ilegitima. Elita a folosit aceasta Fratie "convertita" ca o unealta de a raspandi teroare si razboaie.
Ca istorie, adevaratii Frati Musulmani din umbra ar fi bancherii si finantistii membrii ai unor familii vechi persane, turcesti si arabe, membrii plasati in pozitii cheie in oligarhia elitelor, avand o asociere bine pusa la punct cu nobilimea "neagra" europeana si mai ales cu cea britanica. Britanicii au folosit Islamul pentru a-si legitimiza oamenii marioneta din Iordania, Irak, Arabia Saudita, Palestina, preluand Orientul Mijlociu in timpul primului Razboi Mondial. Din cauza asta Islamul a fost vazut de mare parte a populatiei arabe drept o alta parte a coruptiei coloniale. Si tot din aceasta cauza vechile si legitimele grupari, precum Nasser, Mossadegh si Bhutto erau toate anti-coloniale. Iar cand aceste miscari nationaliste au inceput sa aiba sorti de izbanda inafara sferei controlate de britanici, acestia au apelat la aliatii lor islamici pentru a rastura aceste regimuri. De aceea Fratia Musulmana sta astazi ca cea mai importanta grupare contra-revolutionara din Orientul Mijlociu, fiind cea mai strategica achizitie a globalistilor.

Prin preluarea rand pe rand a familiilor regale din Orient se urmareste controlul total asupra regiunii, acolo unde elitele nu au avut sorti de izbanda, sau au fost tradate. Egiptul deja se afla in proces de schimbare cu tara neguvernata, cu Fratia Musulmana gata sa preia controlul. In Libia situatia se indreapta catre aceeasi directie. De altfel secretarul de stat Hillary Clinton a vizitat Egiptul la sfarsitul lui aprilie, unde s-a intalnit cu Fratia. Presa nu a avut voie sa raporteze nimic despre ce s-a discutat la acea intalnire. De altfel in ultimele saptamani Hillary a avut o gramada de intalniri in Europa si mai ales in Londra cu asa zisi lideri ai Fratiei Musulmane, intalniri care au fost tinute secrete si nu s-a aflat mai nimic despre scopul lor. Dupa sursele credibile ale lui Lindsey insa toate capetele din Orientul Mijlociu trebuie sa cada pana la finele anului 2012. Pe urma tot pana la sfarsitul lui 2012 dolarul "va fi mort". Nu inexistent ci mort. Astfel pentru a indeplini planul trebuiesc puse multe lucruri in ordine. Au inceput cu criza din orient, iar prima tara a fost Egiptul, cu scopul de a duce pretul petrolului acolo unde l-au vrut deocamdata. Iar intalnirea lui Hillary cu Fratia Musulmana a avut ca scop garantarea acestora ca fiecare tara pe care vor reusi sa puna mana va fi guvernata de ei sau cineva care sa fie controlat de ei. Pe modelul: "creeaza o criza pentru ca apoi sa vii cu solutia" -  Fratia Musulmana este unealta ideala pentru obtinerea a ceea ce doresc in Orient.

Ultimul loc in care Fratia Musulmana va pune stapanire va fi la familia regala din Arabia Saudita. Iar motivatia pentru asta este ca vor sa rezolve cu celelalte tari inainte, tari precum Siria, unde se intampla lucruri similare cu Libia. Aceste actiuni de opresiune ce au loc pe strazi nu vor ajunge la un final. Siria, Bahrein, Yemen, toate sunt vizate ca tinte, iar finalizarea va fi cu Arabia Saudita. Toate pentru ca pretul petrolului sa poata ajunge la 200 de dolari dupa sursele lui Lindsey, sau chiar 300 daca ne luam dupa ministrul Arabiei Saudite. Iar cand actiunea ajunge la sauditi atunci va fi momentul cand petrolul va atinge aceste sume, iar pretul galonului la pompa in America va fi de 6-7-8 dolari. Pretul petrolului va fi nesuportabil, iar atunci vor exista toate premisele pentru a termina cu dolarul. Acesta este planul.

Noua Ordine Mondiala nu vrea sa distruga America, vrea sa o preia, e o chestiune de control. De aceea uciderea dolarului are la baza pretul petrolului, iar scaderea puterii de cumparare odata cu aceste scumpiri va duce guvernul Statelor Unite in situatia de a-si abandona datoriile pe care nu le va mai putea plati vreodata.

Criza imobiliara a fost si ea bine orchestrata, tot ce s-a intamplat anterior n-a facut decat sa puna bazele unei bule uriase care apoi va exploda. Criza imobiliara in randul persoanelor fizice a fost prima, insa in faza a doua vom asista la criza imobiliara a persoanelor juridice, faza cu care bancile mai asteapta putin.

Despre ce va face China in situatia in care se trezeste cu cele 3 trilioane de dolari fara valoare ? Lindsey nu are informatii despre asta, insa reactia Chinei si pasii pe care-i va face sunt la fel de importanti, daca nu mai importanti decat ce se intampla in Orientul Mijlociu. In orice caz chinezii sunt foarte suparati pe ce se intampla cu banii lor imprumutati Statelor Unite si cu siguranta se pregatesc si ei cumva in a contracara efectele dezastruoase de pe urma caderii dolarului. Ceea ce stim sigur ca fac este cumpararea de aur si argint cu tonele, chiar daca aceste cumparari nu sunt reflectate inca prin preturile de pe pietele manipulate. Pe langa asta, nu trebuie decat sa ne imaginam un singur scenariu simplu si evident despre impactul Chinei asupra Americii. Imaginati-va rafturile din America fara produse chinezesti ? Inseamna rafturi goale. In America aproape totul este din China, de fapt e greu de identificat ce nu mai este facut acolo, implicit orice produs de pe rafturi poate fi echivalat cu pretul petrolului avand in vederea traseul pe care il au produsele. Un "stop joc" din partea Chinei poate lasa magazinele Americane goale peste noapte.

Bursa va fi mentinuta sus pe cat de mult posibil prin infuziile de capital, la fel si pretul de la pompe va fi oscilant cu scumpiri si ieftini inainte de marile cresteri finale, toate acestea pentru a nu alarma populatia si a nu trezi americanii, care in final nu vor stii ce i-a lovit. Noua Ordine Mondiala nu-si doreste oligarhie sub nici o forma, de aceea incearca sa tina la distanta trezirea oamenilor. Acelasi lucru de doreste si cu cenzurarea internetului si a site-urilor oponente. Desi acestea sunt monitorizate si sabotate, ele vor fi inchise intre ultimele, tocmai din motivul de a nu alarma prea tare populatia din starea de adormire.


Ca si rezumat, un petrol la 200, aur la 3000 si argint la 100, vor fi indicatori de ucidere al dolarului care va sta la baza implementarii Noii Ordini Mondiale pana la finele anului 2012. Pentru asta Orientul Mijlociu trebuie adus in mainile Fratiei Musulmane controlata de elite, cu finalizare in Arabia Saudita. "Order out of chaos" inseamna in conceptiunea elitelor aducerea lumii intr-o asa situatie dezastruoasa incat singura solutie viabila sa devina Noua Ordine Mondiala. Totul este rodul unui plan de lunga durata si este fascinant cum lucruri dezvaluite de-a lungul timpului devin realitate. Rabdarea si perseverenta este o calitate cu care aceasta NWO se poate mandri, fara indoiala. Si cum poti prelua cel mai usor o tara ? Prin falimentare. Asa ca indiferent, daca e vorba de razboaie, teroare, organisme de imprumut ca FMI sau Banca Mondiala, toate au acelasi scop de a asupri, controla si respectiv falimenta tarile, rand pe rand. Astfel, aceste tari impreuna cu populatia convertita va veni la ei si-i va implora sa-i salveze ca un Mesia prin introducerea mult astepatului lor plan si a noii monede. Pana la urma nici nu e asa complicat, ai nevoie doar de rabdare, perseverenta si resurse, de care acestia au avut parte. Daca vor avea sorti de izbanda sau nu, asta ramane de vazut, insa pana una alta suntem inca pe linia de timp a acestora, iar evenimentele anuntate au inca mari sanse de realizare. Insa in orice moment putem alege sa luam pilula rosie si sa ne desteptam, depinde doar de noi, puterea noastra consta si a constat mereu in numar, doar ca nu ne-am folosit de asta. Inca !
Surse: Infowars,   Topix,    Gerald Celente blog   Jpost.com    

Si o "micuta" stire se astazi:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!