luni, 2 decembrie 2013

Un director de la Coca Cola face dezvaluiri "socante" dupa cum spun ziarele

lumea in care traim
Acest cuvant "socant" a fost atat de tavalit deja prin media, doar ca sa dea bine la cautari si sa trezeasca stari de exaltare si curiozitate suprema, incat mi-e greu sa-l mai folosesc in vreun fel. Dar fie ..., conform titlului original avem un director de la Coca Cola, avem si nume, James Quincey, care spune urmatoarele:


"... o cutie din aceasta bautura contine cantitati de zahar care nu sunt necesare corpului uman. Mai mult, acesta a afirmat ca lucrurile trebuie sa se schimbe in ceea ce priveste marimea recipientelor in care este servita bautura.

James Quincey, care raspunde de piata europeana, a declarat ca secretul Coca Cola consta in zaharul continut. Potrivit declaratiilor facute unei televiziuni, oamenii "nu realizeaza" cat de mult zahar se afla in aceatsa bautura, informeaza news.com.au.

 Referindu-se la o portie de Coca Cola extra large, vanduta de obicei la cinema, directorul companiei a spus ca aceasta contine imensa cantitate de 44 de lingurite de zahar.

In ciuda acestui fapt, face parte din dieta zilnica a milioane de oameni, a mai spus el. In ceea ce priveste o Coca Cola normala, aceasta contine 35 de grame de zahar, adica 6 lingurite, similara din punct de vedere al caloriilor cu un capuccino sau jumatate de croissant.

James Quincey a tras atentia asupra faptului ca, in ultima vreme, Coca Cola a facut eforturi pentru a-si informa cumparatorii cu privire la numarul caloriilor si continutului de zahar. Cum consumatorii nu vor sa asimileze aceste informatii, poate nu ar fi o idee rea ca ambalajele bauturilor sa fie micsorate, a mai spus acesta."
Sursa: Ziare.com

Ok, toate bune si frumoase, dar as mai adauga faptul ca si aceasta modalitate de a te imbraca in bunul samaritean are forme de manipulare. In sensul ca, mai bine accept public ca bautura mea are muuult zahar, considerat per ansamblu o chestie mai inofensiva pentru publicul larg, decat sa spun de alte chimicale care transforma Coca Cola intr-un substitut bun de detergent si chiar de scos urme de sange in criminalistica. E mai digerabil cu zahar!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!