joi, 15 aprilie 2010

Chemtrails – sau belele ce ne vin de sus

 Mi-am propus de mult sa scriu despre subiect, dar azi am gasit un material video, scurt, concis si la subiect asa ca m-am hotarat sa scriu putin despre asta.
Pentru cei care nu stiu aceste chemtrails sunt niste aerosoli sau dare lasate de avioane, incarcate cu o gramada de substante chimice, unele identificate, altele mai putin. Aceste dare sunt diferite de cele clasice “contrails” lasate de avioanele cu reactie, deoarece formeaza niste nori care nu dispar ci cad pe pamant si se imprastie in intreaga atmosfera provocand ceata sau o atmosfera incarcata. Cel mai adesea aceste imprastieri se fac pe cer senin fara nori pentru a ajunge pe sol cat mai facil, iar dupa ce ele sunt imprastiate starea vremii se schimba si cerul se innoreaza iar aerul devine innecacios si greu respirabil.
In compozitia acestor chemtrails s-au identificat in primul rand particule de bariu si aluminiu, ambele radioactive astfel incat orice corp viu ce ajunge sa fie stropit cu ele devine un fel de antena radianta de frecventa joasa. Acest lucru ar putea explica teoriile despre controlul asupra populatiei prin dispozitive gen HAARP , cat si controlul asupra vremii, deoarece HAARP tocmai pe acest principiu al undelor lucreaza, mai exact prin frecventa si electromagnetism. In principiu prin astfel de emisii se pot accesa unde in creier generand si modificand apoi ganduri si stari prin unde radio ELF/VLF.
Ar fi interesant de facut cat mai multe teste de sol sau testari pe apa din fantani in zonele in care se raporteaza aceste chemtrail-uri. Ma refer la noi in tara, pentru ca in exterior s-au facut deja.
Problema se pune ca in aceste emisii se pot inocula si alte elemente chimice, virusi, bacterii si atunci noi toti suntem susceptibili la contaminari in masa, respectiv control in masa. Nu intamplator in aceste zone oamenii raporteaza un numar crescator in mod alarmant de simptome de panica si raceala. Si la cate experimentari se fac pe noi, fie cu voia noastra sau fara nu ne-am mira sa fim mereu sub diferite “atacuri”. De altfel experimente recunoscute cu imprastieri de prafuri s-au mai facut, a existat chiar un caz celebru in New York in anii 70 cand s-a imprastiat un fel de praf dubios in tunelurile din New York, dar in scurt timp populatia s-a imbolnavit in masa si in urma scandalului au renuntat la experiment.
Filmuletul care l-am gasit este de fapt e un mic fragment din noul documentar “What in the World Are They Spraying” si e interesanta asocierea dintre chemtrail-uri si tarile membre NATO. Daca asta se confirma atunci realmente asistam la un plan “maret” cu acord international, semnat probabil cu usile inchise intre tarile membre NATO, prin care se are in vedere nebunia asta toxica. In film se aminteste si de faptul ca in momentul in care vor fi descoperiti iar lumea va incepe sa faca scandal, vor invoca motive universal valabile, cum ca totul este pentru binele nostru si ca asa vor ei sa ne salveze de la iluzoria incalzire globala, sau de la demagnetizarea terrei in curs. Mda, probabil sunt doar alte metode de a ne salva, ca si cu fluor-ul din apa potabila, ca si semintele modificate genetic si alte "binefaceri".

Acest subiect mi-a captat atentia de ceva vreme si sincer am crezut ca la noi nu a ajuns inca. Mi-am propus ca de acum incolo sa urmaresc fiecare avion care trece prin zona, pentru ca inafara de cele ce imprastie solutii antitantar nu credeam ca poate fi vorba si de altceva. Dar din pacate m-am inselat, deoarece am dat de mai multe articole si forumuri in care se dezbate aprins cat de mult se spreiaza si la noi in diferite locatii din Romania. Si asta nu de azi de maine. Veti gasi cateva link-uri mai jos. Pana una alta, suntem mandrii membri NATO, chiar mai mult decat suntem membrii UE prin demersurile care le facem, astfel incat daca teoria lui Edward Griffin se confirma atunci exista o asociere directa. In orice caz, in Timisoara nu am constatat asemenea dare deocamdata, insa nici vremea nu a fost prea favorabila pentru asta. Desi unii vorbesc de ploi incarcate, poate exista o diferentiere in functie de substantele spreiate, unele se spreieaza doar pe cerul senin, altele la precipitatii, nu stiu. Ramane sa urmaresc impreuna cu voi evolutia acestui demers global. Astept materiale din tara de la voi pe adresa de email.

Edward Griffin despre chemtrails:



Materiale romanesti:
Chemtrails pe cerul Ilfovului
Comentarii despre chemtrails din tara
Ploaie toxica in sudul Romaniei
Conexiuni intre chemtrails si virusul H1N1
Ploaie otravita
Parlamentul european – intrebari referitoare la chamtrails
Chemtrails deasupra Romaniei, in zone montane si peste manastiri
Chemtrails au ucis albinele melifere
Dovezi aduse de un fost angajat Chemtrails
Forum pe acest topic
Marturii zguduitoare privind darele mortii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!