marți, 20 aprilie 2010

Monsanto din nou. Rusia raporteaza 2 milioane de morti misterioase in America

Trebuie neaparat sa traduc acest material articol de European Union Times
gasit astazi, datat in 17 aprilie. Dupa cum spuneam amploarea si numarul evenimentelor importante este atat de coplesitoare, ca e nevoie de o atentie mult sporita in a nu scapa esentialul. Astfel de articole consider ca ar trebui sa devina virale in media, cine m-ar putea contrazice ?

“Un raport ce te cutremura a circulat astazi in Kremlin, pregatit de Academia Medicala si Stiinte Tehnice din Rusia catre primul ministru Putin afirmand ca morti misterioase in America revendica un numar de 2.000.000 de vieti incepand cu anul 2008, si ca aceste morti sunt foarte probabil conectate cu boli provenite din niste incrucisari ale semintelor modificate genetic.
Conform acestor rapoarte, misterioasa si inca neidentificata boala a plamanilor este direct raspunzatoare de decesele in masa incepute in primavara anului 2008 in statul agricol american Iowa, unde in mod ironic un numar de 36 de persoane decedate erau din randurile celor ce au luat parte la un eveniment al Lung Association organizat la vila guvernatorilor.
Important de mentionat despre statul Iowa este ca aici se gasesc cateva dintre cele mai intinse ferme agricole din lume, semanand peste 2 miliarde de busheli de porumb pe 32 de milioane de acri de teren agricol, iar peste 99 % din semintele folosite sunt modificate genetic de gigantul Monsanto, identificabile prin numele lor ca Mon 863, produse insecticide Mon 810 si Roundup ( ierbicidul absorbant NK 603).

Ce nu s-a raportat poporului american despre aceste varietati de porumb modificat genetic creat de Monsanto au fost rezultatele studiilor facute de Jurnalul International al Stiintelor Biologice, care avertiza despre conexiunea cu afectari de organe. Monsanto a raspuns rapid acestui studiu, spunand ca cercetarile au fost bazate pe metode analitice eronate si motivand ca ele nu pun problema sigurantei acestor produse.
Oameni de stiinta rusi au contactat Monsanto spunand ca afirmatia Monsanto “cum ca porumbul lor Mon 863 este totalmente sigur pentru consum uman si animal” este o afirmatie fara nici o validare, concluzie sustinuta si de comisia franceza de inginerie biomoleculara (CGB) care scria in raportul sau: “ cu datele prezente nu se poate conlcuziona faptul ca porumbul modificat MON 863 este un produs sigur.”
O alta organizatie de suport cu oamenii de stiinta rusi a fost si organizatia Greenpeace International, care avertiza in raportul sau intitulat “MON 863: Cronica unei deceptii sistematice” ca MON 863 dincolo de orice indoiala nu este benefic consumului.

Din nefericire pentru cei mai multi americani, toate aceste avertizari au fost ignorate de guvernantii de varf, care au permis plantari in masa ale acestor culturi modificate genetic, intr-o asa masura incat in Statele Unite astazi 80 % din porumb si 93 % din soia este o varietate a acestor seminte periculoase. Acest lucru a facut ca unul dintre cercetetorii rusi sa avertizeze ca Lumea Noastra este acum la granita unei experiente de dezastru ecologic de proportii biblice.
Si conform acestor rapoarte, acest dezastru ecologic este bine implementat in America si afirmatia este sustinuta de statisticile americane ce arata ca din 2.5 milioane de morti raportate in fiecare an, numarul “mortilor subite” a crescut cu un procent de 40 % incepand cu Martie 2008 si pana in Martie 2010.
Acum ca rapoartele si analizele acestor morti misterioase si inexplicabile continua, aproape toate dintre ele sunt legate de plamani si sunt eronat documentate ca fiind cauzate boli de tipul influenzei si pneumoniei, asta ca sa nu panicheze lumea, dar cauza reala este un virus inca neidentificat al plantelor care a reusit sa sara bariera speciilor pana la fiintele umane.

In sustinerea concluziilor rusesti vine si noua cercetare condusa de Didier Raoult de la Universitatea Mediteraneana din Marsilia, unde pentru prima data in istoria umanitatii s-a identificat un virus al plantelor cauzator de boli la oameni.
Cercetatorii rusi merg si mai departe in aceste rapoarte, afirmand ca vaccinarea in masa a populatiei statelor unite impotriva presupusului virus H1N1 ce a provocat gripa porcina anul trecut, nu a fost decat o tentativa bajbaita de a stopa imprastierea acestei boli misterioase de la plamani, injectand in oameni un fel de reparator de ADN al acestui porumb modificat genetic, si ca dupa toate evidentele se pare ca tentativa a esuat.

Pentru cei care se intreaba cum de guvernul american a permis o asa monstruozitate sa fie comisa impotriva cetatenilor sai, acestia trebuie sa stie ca in ultimii 10 ani Monsanto a platit peste 500 de milioane de dolari mita catre oficialii americani responsabili de siguranta alimentelor, iar in acelasi timp s-a aliat gigantilor precum General Electric si Exxon Mobil in a nu plati taxe statului in ciuda miliardelor de profituri repetate.

Si pentru cei care cred ca presedintele Obama o sa-i protejeze impotriva acestor atrocitati, acestia nu s-ar putea insela mai tare, citind articolul din Huffington Post News Service cu titlul “You’re appointing who ? Please Obama, Say it’s not so !” in care in mare scrie:

“ Persoana care ar putea fi legata de cele mai multe boli si decese cauzate de mancare din istorie tocmai a fost numita czar-ul sigurantei alimentatiei. Asta nu e o gluma.
Si aici vine povestea din spate.
Cand oamenii de stiinta FDA (Food and Drug Administration) au fost pusi sa cantareasca care ar putea fi cea mai radicala si potential periculoasa schimbare in rezervele de hrana – introducerea alimentelor modificate genetic (GM) – documente secrete acum dezvaluie ca expertii au fost foarte ingrijorati. Memorii dupa memorii descriau toxine, boli noi, carente nutritionale si alergeni greu detectabili. Ei au fost fermi ca aceasta tehnologie purta cu sine “un hazard serios asupra sanatatii”, care necesita multa grija si cercetari pe termen lung, incluzand studii pe oameni, inainte ca orice fel de organism modificat genetic (GMO) sa fie in mod sigur inoculat in hrana.
Dar industria biotech a manevrat jocul astfel incat nici o stiinta sau om de stiinta sa poata sta in calea ei. Aceasta industrie si-a plasat omul lor in fruntea FDA, iar acesta nu avea de gand sa se clatine in fata nici unui argument referitor la siguranta alimentelor. Nu, el urma sa faca ceea ce corporatiile faceau de decenii pentru a face sa treaca astfel de ingrijorari suparatoare. El urma sa minta.”

Chiar mai rau pentru acesti americani este credinta lor ca pot sa schimbe guvernul in viitoarele alegeri nationale ce vor fi tinute in noiembrie anula acesta, dar care sunt pregatite de catre Obama cu o unitate militara speciala numita “Consequence Management Response Unit”, unitate care se spune ca e gata sa intre in actiune la aceste alegeri sub comanda sa de la fortareata de la Casa Alba, care citand din Washington Post a devenit mai degraba un fel de “Moscova Sovietica” fata de cum ar fi trebuit sa fie o veritabila casa a poporului si daca americanii ar trebui sa se ridice impotriva acestui stat politienesc – corporatist in crestere.

Noi rapoarte din America de asemenea atentioneaza ca acest guvern politienesc in ascensiune s-a intors impotriva cetatenilor proprii ordonand gigantilor internetului sa rascoleasca toate email-urile scrise de fiecare cetatean din tara, o miscare insidioasa la care yahoo (singurul) a jurat sa riposteze.

Ca si punct final al acestor evenimente este important de notat ca in aceeasi saptamana in care Obama a jurat ca va scapa America de toate armele sale nucleare, prim ministrul Putin pe de alta parte a afirmat ca siguranta interna si externa a Rusiei depinde de doua lucruri – “traditiile sale religioase si fortele nucleare”… lasand astfel nici un dubiu despre cum Lumea Noastra a fost realmente intoarsa cu susul in jos de vreme ce Statele Unite se indreapta catre tiranie, iar Rusia spre libertate.”

Va propun spre vizionare o mica istorie despre acest “gigant al mortii” Monsanto. Dar inainte de asta pentru cei ce nu au apucat sa voteze inca petitia impotriva culturilor modificate genetic in Europa ii indemn sa o faca, gasiti link-ul pe bara de sus al blog-ului.



Viitorul copiilor nostri:

nos_enfants_nous_accuseront
Încărcat de beloutte. - Check out other Film & TV videos.

Mai cititi si :
De-ale alimentatiei
Economia Americana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!