luni, 1 martie 2010

Se mai vaccineaza cineva ?

Nu de alta dar chiar "ma roade" curiozitatea ? Nu am de gand sa dezvolt acest articol despre efectele vaccinarii, pentru ca toti care sunt interesati si normal ar fi sa fim cu totii, gasesc materiale nenumarate online. Daca doriti totusi un exemplu de material bine documentat, atunci iata-l aici . Si nu vorbesc de materiale cu persoane dubioase, ci vorbesc de nume in materie, vorbesc de directori din companii farmaceutice, evident despre doctori, oameni de stiinta, oameni din guvern, etc. Cei care isi asuma in sfarsit sa spuna si adevarul, pentru ca majoritatea din grupurile enumerate mai sus nu o fac, sau se tem sa o faca. Inca.
Cine are urechi sa auda nu-i asa ?

Dar serios acuma, sa ai doar cel mai mic dubiu ca vaccinul ar putea fi periculos te-ai mai vaccina ? Si culmea, lumea se mai vaccineaza. Ti se dau o gramada de variante: ca vaccinurile sunt de fapt responsabile de cancer, ca ele contin virusi activi si de fapt declanseaza boli stiute si nestiute, ca de fapt tu esti cobaiul si ca nimeni nu stie ce vei pati azi sau in 10 ani de la aceste vaccinuri, ca multi au avut efecte adverse, ca se moare de la vaccin.
Vezi inregistrari pe youtube cu tineri pasnici ce doresc sa te informeze la intrarea in sectii de vaccinare despre riscurile asumate, aducand materiale printate si DVD-uri multiplicate de ei cu banii lor, gratis pentru cei doritori, simplul lor castig este sa dea sansa oamenilor sa se informeze, iar apoi sa decida. Rezultatul ? Devin paziti de politie, apoi trimisi de acolo pe partea cealalta a strazii, iar in caz contrar amenintati ca vor fi arestati fie pentru tulburarea linistii publice, fie ca ocupa trotuarul. Ei trec strada supunandu-se si apeleaza la un microfon ca sa cheme lumea interesata sa treaca strada si sa primeasca materialele gratuite. Rezultatul ? Nimeni nu trece, oameni cu copii intra in sectii si se vaccineaza, ca niste zombi trimisi la morga, sau niste robotei programati la vaccinare.

De ce ? pentru ca au auzit la radio si televizor ca nu sunt suficiente vaccinuri. O strategie fantastica, o strategie adoptata la o sedinta in cadru restrans a celor implicati la buzunar in afacerea “vaccinul”, o sedinta la care se rade de “noi” individul fraier si manipulat, pentru ca am inceput sa punem intrebari despre vaccin si e cazul sa fim prostiti cumva din nou. Astfel se aude o voce feminina cum ca o veste despre o posibila epuizare de stocuri va avea un efect de panica si cozi la vaccinare, dupa cum sunt atatea evidente in locatii cu marfa pe cale sa se epuizeze. ceva de genul ratiei la faina si ulei. Iar atunci lumea panicata fuge si se alinieaza ca un animal la taiat. Imi vine in minte imaginea din mall-uri la reduceri masive. E ceva ce mintea mea nu poate intelege, sincer. Chiar asa indobitociti am ajuns ? Se pare ca da.

E cazul sa ne trezim.

Sau sunt alte variante care se pot folosi cu succes. Varianta cu stocuri limitate s-a epuizat, sau e rasuflata ? Atunci hai sa implicam o vedeta, cu siguranta ca daca iscam un zvon ca cineva cunoscut a murit de aceasta gripa fabricata, lumea disperata va relua paternul expus inainte. Nu asa s-a facut in Romania, daca mai tineti minte ?
Ah, si ca sa nu mai vorbim de termenul in sine si anume PANDEMIE, suntem mintiti pe fata si noi continuam sa credem ce ni se spune. Nu numai ca nu a existat o pandemie, dar nici macar de o epidemie nu putem vorbi. Cazurile sunt ca numar mult sub cazurile sezoniere de gripa, iar mortii de asemenea. Mai multi mor de pneumonii anual, decat de aceasta presupusa pandemie. Si noi nu vedem cum media propaga din start o stire falsa, si continua sa o faca chiar si dupa ce e prinsa cu minciuna. In speranta ca cei ce nu au depistat minciuna vor crede ? In speranta ca se mai vaccineaza alti neinformati (ca sa nu ii numesc iresponsabili) si poate se mai imputineaza populatia ?

Cu un micut efort in plus, cu o minima informare inainte sa introducem ceva in organismul nostru propriu si personal, care inca ne mai apartine, am putea afla atat de multe lucruri, nu va puteti imagina. Informatia este in fata noastra, intindeti mana si deschideti ochii. Nimic mai mult. Azi ca niciodata, informatia este aici, iar ea se afla aici in mod gratuit pe internet. Folositi internetul in ajutorul vostru si al celor din jurul vostru, atat cat mai puteti, pana nu veti fi cenzurati sau taxati pentru asta. E sansa noastra.

Deci daca ai cea mai mica indoiala ca ceva pute in Danemarca ( aviz insulelor Feroe si masacrului de balene si delfini ) tu te duci si te mai vaccinezi ?
Si nu ma refer aici doar la vaccinul impotriva gripei porcine, aviare, reptiliene si mai stiu eu ce gripe vor mai iesi. Ma refer si la vaccinuri cum ar fi Gardasil, care se presupune ca are in vedere sterilizarea fetitelor noastre, nici pe departe scaderea incidentei cancerului de col uterin. Ce aberatie !!! Avem de a face cu un genocid si noi ne supunem. In primul rand ca acest cancer se propaga in urma unui contact sexual, contact care fetita vaccinata nici nu l-a avut in principiu la varsta de 11-12 ani. Cancerul de col este produs de un virus (HPV sau papiloma virus) care se transmite sexual, si nu este ereditar. Apoi nu se stie cat dureaza efectul acelui vaccin, probabil pana fetita isi incepe viata sexuala si intra in zona de risc nu va mai avea efect, dar asta nimeni nu stie sigur. Tocmai asta este, ca fetitele vaccinate acum sunt folosite pe post de cobai, asta in cazul in care eliminam varianta premeditata. Si asta este realitatea ! Ce mai stim sigur ? Faptul ca sunt fetite care au paralizat, care au avut parte de crize de tot felul, fetite care au murit (21 de cazuri de deces asociate cu vaccinul in SUA, 16 in Austria si Germania), probabil sunt mult mai multe cazuri si relatari de care nu stim. Insa noi suntem informati din media prin intermediul unor reclame cu fetite frumoase de catalog care ne zambesc si ne imbie spre vaccin. Nici nu stiu cum sa calific un potential genocid cu zambetul pe buze. Deci cand exista astfel de riscuri, tu ce faci ca parinte de exemplu ? Si daca nu esti informat decat dupa televizor ? Cine este de vina ? Nu tu ca iei de buna tot ce zboara se mananca ?

Si ca sa ne extindem putin, oare cate dintre vaccinuri nu au scopuri mult mai ascunse decat am fi indraznit vreodata sa visam ? Oare vaccinurile obligatorii din copilarie ne-au inoculat ceva fara sa stim ? Oare vaccinul care l-am luat cand eram copil poate fi responsabil pentru o parte din starea mea actuala de sanatate, fie ea mai buna sau rea ?
Scopul meu, ca de altfel scopul acestui blog nu este ca voi sa ma credeti orbeste, si sa credeti tot ce va scriu. Nuuuu... Scopul este sa incepeti din nou sa va puneti intrebari si sa nu mai luati a buna tot ce vi se spune, tot ce ne spun asa zisii guvernanti, purtatori de cuvant sau tot ce auziti la televizor. Atat imi doresc.
E timpul sa iesim din stadiul de robotei si sa incepem sa vedem in jur. Sa vedem ca societatea actuala cumva nu mai e in regula, indiferent din ce punct de vedere o privesti: ca sanatate, ca si cultura, ca stil de viata, ca alimentatie, ca preocupari majore. Oare mai avem vreun cuvant de spus in viata noastra ? Oare nu altii au inceput sa ne spuna ce avem voie si ce nu, daca avem voie sa respiram sau nu ? Priviti-va putin viata, ascultati-va putin inlauntrul sufletului vostru, faceti o retro-introspectie. Sunteti fericiti ? Detineti controlul vietii voastre ? Asa doriti sa va traiti viata cum e ea acuma ? Asta va doriti copiilor vostri ?
Doar atat va cer.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!