duminică, 21 martie 2010

URGENT !!! Spune NU semintelor modificate genetic si semneaza petitia europeana ACUM.

Semneaza petitia aici

Dupa cum stiti sau nu, in Europa tocmai s-a aprobat folosirea de seminte modificate genetic si implicit cultivarea de recolte artificiale. Dupa 12 ani de vot negativ, Europa a fost si ea cumparata sa spuna da acestui demers ingrozitor. Insa noi mai avem o sansa (fata de americani) sa stopam acest demers prin cumularea a 1 milion de semnaturi la nivel European.
Aceste seminte sunt suicidale, e nevoie de alte seminte in fiecare an (profit asigurat anual firmei producatare) si poate contamina recoltele naturale si eradica zestrea noastra straveche, ducand si la disparitia albinelor care nu mai isi pot face polenizarea naturala.
Ca sa va dau un exemplu, in America firma aceasta numita Monsanto ( de altfel o fosta societate de chimicale) detine patentul acestor seminte, deci detine practic un monopul. Prin acest patent detinut ea are dreptul sa dea in judecata orice taran care are pe terenul sau chiar si o planta modificata genetic, ajunsa acolo prin polenizare naturala, sau prin vant. Astfel un taran se poate alege cu o recolta compromisa, dar si cu o solicitare in instanta.
In Europa prin noua lege, probabil tot aceasta firma Monsanto (eventual sub acoperirea unui alt nume) va ajunge sa faca acelasi lucru.
Intrati pe link-ul de mai jos si semnati petitia, dupa care trimiteti tuturor cunostintelor pretutindeni in Europa. Viitorul alimentelor naturale si al agriculturii europene este in mainile noastre. In acest moment nu vad o urgenta mai mare decat acest demers, deoarece se leaga direct de sanatatea noastra, sanatate ce se afla pe punctul de a fi vanduta companiilor precum Monsanto.

Semneaza petitia aici

Articol despre acest subiect aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!