miercuri, 3 martie 2010

Aceasta Frauda Numita Incalzire Globala

Am primit astazi acest material Meteorologul Silviu Grigore despre incalzirea globala ...
si nu m-am putut abtine sa nu scriu putin despre asta. Nu stiu cum se face dar am impresia ca Romania merge cumva in reluare cu multe lucruri. Adica media aduce informatii inexacte, dupa cum sper tot mai multi stiu deja, insa la noi le aduce cu intarziere. Intr-un fel e bine, pentru ca pana si criza ajunge cu intarziere la noi, si in vreme ce America incepe sa se trezeasca la realitate si sa sa vada in ce prapastie se afla, noi discutam despre cum am iesit din criza si ca ce a fost mai rau a trecut ? Poftim ?
Ok, deci acest Silviu Grigore ne atentioneaza despre Incalzirea Globala si ca la noi a fost ceva mai mica fata de media globala si vorbeste de anul 2007 ca si punct culminat pentru seceta din tara noastra. In plus avertizeaza despre cum Oltenia devine desert tocmai din cauza acestei incalziri globale. Pana aici nimic nu ar parea neverosimil nu-i asa ? Doar ca veti afla putin mai jos de ce anul 2007 are importanta si ca mai nou nu doar ca se discuta de frauda colosala in ce priveste incalzirea globala, insa se iau in calcul ipoteze fondate, care duc mai degraba spre o noua era glaciara, nicidecum incalzire. Treaba asta nu le-a mai iesit, au crezut ca vor prosti populatia cu aceasta frauda si prin taxa de carbon care intentionau sa o introduca peste tot in lume, reuseau sa mai inrobeasca cu inca o treapta populatia, ca sa nu mai vorbim de sumele uriase rezultate din aceasta AFACERE, nicidecum binefacere.
Da stimate Silviu Grigore si Realitatea.net, exista schimbari climatice, peste tot in lume, si da domnule aceste schimbari pot afecta Oltenia exact in sensul incalzirii, insa la fel cum Oltenia poate deveni mai calda, asa alte zone de pe glob devin mai reci ? E logic pana aici ? Iar proportia zonelor care se racesc depaseste proportia celor ce se incalzesc. Astfel, de unde pana unde termenul folosit de incalzire GLOBALA ? Mai continuam sa prostim romanii, pentru ca ei nu stiu sa citeasca, sau sa verifice informatia si in alta parte ? Sa avem pardon.

Haideti atunci sa invatam impreuna, ce au constatat de fapt oamenii de stiinta orientati pe realitate. Si nu sunt deloc putini, slava Domnului. Astfel, “misterul” despre incalzirea globala astazi este deja elucidat. Macar in mare.

Perioada pana in 2007
– Da am avut parte de o incalzire globala.
Doar ca nu este globala, este regional-galactica, adica include si alte planete din sistemul nostru solar, cum ar fi Marte, Jupiter.... Adica nu este ceva indus de om, doar daca ne amagim singuri cu faptul ca putem influenta alte planete, inclusiv si Soarele prin actiunile noastre.
Ma refer la Soare, pentru ca s-a constatat ca activitatile solare si gaurile solare s-au accentuat in mod alarmant pana in anul 2007, cand au atins punctul culminant. De altfel atunci s-a creat si cadrul cel mai propice de introducere a conceptului de incalzire globala in vederea taxarii ulterioare a populatiei pe glob, fie ca polueaza, fie ca nu.

Pana si Neptun a devenit mult mai stralucitor ca urmare a incalzirii sale intre anii 1980-2004. Probabil tot noi am fost de vina... Vorbind serios, faptul ca toate aceste planete trec prin transformari sunt asociate direct cu Soarele si pentru mine suna foarte logic. Activitate solara crescuta, explozii solare crescute, pete numeroase, ele duc la temperaturi crescute in sistemul in care acest soare actioneaza. Simplu si pur.

Ca noi producem tot mai mult dioxid de carbon si ne poluam in primul rand pe noi, da este adevarat, cresterea emisiilor de dioxid de carbon este vizibila, dar asocierea cu incalzirea globala si cu faptul ca daca respiram suntem poluatori globali, deja e ceva mult exagerat.

Post 2007 – Racire Globala
Tot ce am scris pana in 2007, se schimba de data asta. Activitatea solara este ciclica, mereu a fost asa, cel putin din cate stim noi acum. Insa ultimul ciclu solar nu mai incepe conform planului. Asta spun oamenii competenti in domeniu, nu eu. Eruptiile solare s-au evaporat, e suspicios de linistit soarele se spune. Dar nu se intampla prima data asta. Se pare ca acum 400 de ani a existat o situatie similara denumita in istorie ca Mica Era Glaciara ce a durat 30 de ani, sau mai bine zis Maunder Minimum care s-ar traduce si prin “eruptii solare minime”. Acum avem un patern similar cu cel de dinaintea acelei perioade, iar cercetatorii spun ca daca lucrurile nu se schimba, vom avea parte de temperaturi tot mai scazute. Si daca ne uitam la China, Bagdad, sau zone din Statele Unite care au cunoscut prima data zapada, atunci s-ar putea sa le dam dreptate.

Din 2007 ritmul in care se topeste gheata la poli este mai scazut si incepe mai tarziu ca inainte, indiferent ce vi s-a spus. Daca nu aveti incredere mergeti voi pana acolo si vedeti pe viu, cum au facut unii curajosi care au vrut sa compare ce se spune cu realitatea si probabil cu o doza de adrenalina in plus fata de noi restul.

Minciuna despre cresterea nivelului oceanic.

Intre anii 2008-2009 gheata topita in perioada normala cunoscuta ca fiind vara antarctica a cunoscut cele mai joase nivele din istoria imaginilor prin satelit .

Nivelul oceanic de fapt a cam stagnat din mijlocul lui 2005.


Acelasi lucru se face si cu rapoartele publice despre nivelul de formare al ghetii antarctice. Aceste valori sunt scazute in mod deliberat cu 50 % fata de realitate.
In 2008 Soarele a atins un minim al ultimilor 50 de ani in ceea ce priveste presiunea vantului solar, un minim de radio emisii al ultimilor 55 de ani si un minim al ultimilor 100 de ani in eruptiile solare. Pana si BBC a scris despre asta. Iar NASA admite ca “linistirea” soarelui inseamna o racire a atmosferei superioare a Pamantului.
Imi place poza asta:

Dar ingerasii tin cu noi. Un hacker de data asta a intrat in calculatorul CRU ( Climate Research Unit) al Universitatii de Est din Anglia, si a eliberat de acolo 61 de Mbytes informatie confidentiala care demasca frauda aceasta, care e cunoscuta mai nou sub numele de Climatgate ( cei care auziti prima data de acest termen, faceti o mini investigatie dupa acest titlu). Dupa parcurgerea materialelor gasite, fisiere, 1092 de email-uri si 72 de documente, realizezi cum aceasta frauda ar putea echivala cu cel mai mare scandal din istoria stiintelor moderne.

Mici fragmente se gasesc si in UK Telegraph . Sunt pe engleza, insa esenta este ca demasca o intreaga conspiratie de manipulare a datelor de multi ani incoace, incluzand distrugeri de informatii compromitatoare si indepartarea celor care erau sceptici si intuiau sau chiar stiau ceva. Pana una alta, incalzirea globala e o afacere prea buna ca sa fie compromisa.
Domnule Silviu Grigore, dumneavoastra unde va situati ? Pur si simplu nu stiti ce se intampla si atunci ne indoim de calitatea dumneavoastra profesionala, sau luati parte la marea mascarada numita Incalzire Globala ? Sau poate v-a fortat Realitatea pentru acest interviu ? Intre noi fie vorba si Realitatea.net se bucura de o mare “credibilitate” in randul celor ca mine. Ups, dar ia stai putin. Azi a mai aparut o stire in timp ce scriam acest articol, cu titlul "Demisie in bloc la Academia Catavencu". Ce coincidenta ciudata.
Pana si directorul de la Greenpeace a fost prins pe picior gresit in acest material .

Hai sa recapitulam. Deci un grup de oameni s-au gandit sa puna la cale aceasta minciuna cu scopul condamnarii oamenilor pentru asta, determinand ulterior introducerea mai multor taxe si in special a celebrei taxe pe carbon care prin extrapolare poate ajunge chiar la taxa pe respiratie. Nu e gluma. Atata vreme cat primul pas s-a facut, iar ideea e ca toti cei ce emit dioxid de carbon sa plateasca, atunci nu e decat un pas sa platim cu totii de vreme ce fiecare dintre noi emitem CO2 prin respiratie, si nu doar noi dar si plantele, mai ales noaptea. Cand astfel de nebunii apar, primul lucru care-l avem de facut este sa ne intrebam: cine beneficiaza ?. In acest caz tot cam cei pe care-i stim ca beneficiaza de toate resursele terrei si de banii tipariti fara numar si in nestire. Dar mai tintit, pentru acest caz sunt acele firme care detin cica tehnologia de a reduce emisiile de carbon din industrie, dar mai simplu fie spus cei la care se va duce aceasta taxa de carbon. De fiecare data doar trebuie cautata sursa si multe adevaruri se releva. Dar cine si cum in acest caz e deja un alt articol.
Ceea ce ma intriga pe mine insa este ca la aceasta mascarada iau parte atat de multi oameni, fie ca profita, fie ca nu, doar din frica, ignoranta sau pur si simplu prostie. Chiar nu va pasa ca mintiti lumea ? Deci unde sa va situam domnule Grigore ? Ca despre Realitatea e mai simplu de ghicit, daca au dat acest material au sponsori care sustin cauza. Simplu.
Pe curand...

Alte surse si materiale in engleza:
Global Warming
The Amazing Story Behind the Global Warming Scam
Record low temperatures in US
Polar bears in Danger Hoax
Expose Global Warming Scam


Link: The Great Global Warming Swindle



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!