vineri, 27 mai 2011

Istoria fascinanta si detaliile programelor de control mental precum Proiectul MKULTRA si MONARCH - ultima parte


Maestrii programatori si locatiile de desfasurare

Este dificil de aflat cine a fost parintele acestui proiect satanic, datorita cantitatii semnificative de dezinformare si contaminare asociata subiectului. Cei doi identificati cu numele de cod-verde Dr. Green sunt: un doctor evreu – Dr. Gruenbaum care a colaborat cu nazistii in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, si Dr. Joseph Mengele – al carui renume era al cuiva cu sange rece si al carui brutalitate calculata nu doar ca a speriat sufletul supravietuitorilor din Aushwitz, dar a tras dupa sine un numar impresionant de victime din toata lumea. Implicarea sa in lagarele de concentrare a fost in mod suspicios limitat in timpul procesului Nuremberg si in mod elocvent demonstrat in lipsa efortului in al captura de catre Statele Unite si aliatii sai.
In dorinta de a deruta investigatiile despre unde s-ar afla, oficialii din Statele Unite l-au raportat ca fiind ba un refugiat ce nu prezinta pericol, undeva in Paraguay sau Brazilia, ba ca e doar mort. Insa mortul trebuie sa se fi trezit de cel putin 5 ori de-a lungul timpului. Supravietuitorii din randul victimelor sale l-au cunoscut fie sub numele de Dr. Green, fie ca Vaterchen (daddy), Schoner Josef (frumosul Joseph), David sau Fairchild.
Toate insemnarile martorilor spun acelasi lucru: Mengele era un barbat chipes care dezarma prin eleganta si maniera – asta pe de o parte; pe de alta – tot Mengele era cel care putea erupe intr-un acces de furie violenta.

O alta caracteristica a lui Mengele descrisa de martori era ritmul mentinut de bocancii sai negri stralucitori atunci cand se plimba inainte si inapoi, cat si jocul sau cu petalele de margarete: “te iubesc/nu te iubesc”. Iar cand tragea de ultima petala de trandafir avea sa tortureze sau chiar sa ucida un copil in fata altor copii pe care-i programa. Supravietuitorii traumatizati mai vorbeau de  cum erau aruncati dezbracati in custi cu maimute antrenate sa abuzeze de ei. In mod evident Mengele era satisfacut cu reducerea oamenilor la stadiul de animale. Si tot el suprima victimele sale de la nevoia de a plange, urla sau arata orice forma de emotie.

O alta figura cheie este si Dr. D. Ewen Cameron, cunoscut si sub pseudonimul Dr. White (alb). A fost cunoscut initial prin postura de sef al Asociatiei Psihiatrilor din Canada, America. A fost racolat de catre CIA fiind plasat in fruntea Societatii de Investigare a Ecologiei Umane, societate finantata cu milioane de dolari de catre omul cheie CIA – Allen Dulles. Experimentarile au inceput sa curga in diferite locatii din Montreal, mai ales la Universitatea McGill, Spitalul Sfanta Maria si Institutul Memorial Allan. Inafara bine cunoscutelor metode tiranice aplicate in psihiatrie precum electrosocurile, injectiie cu diferite substante si lobotomiile, Cameron a dezvoltat tehnica de “conducere a psihicului” in care pacientii nestiutori erau indusi in come medicamentoase pentru saptamani intregi si supusi electrosocurilor, in timp ce cu ajutorul unor casti electronice se induceau mesaje repetitive auditorii la viteze variabile. Multi din subiectii abuzati erau copii plasati de colo colo in sistemul de orfelinate romano-catolice.
Sa nu ne miram ca Dr. Cameron a ramas nementionat in jurnalele psihiatrice. Lucrurile au iesit la iveala in timpul proceselor intocmite de supravietuitori si familiile acestora, astfel s-au scurs informatii despre proiectul MKULTRA. Insa in mod oficial s-a incheiat o intelegere intre CIA, guvernul canadian si curte pentru a nu se face afirmatii pe acest subiect la publicul larg.

Michael Aquino este urmatorul in linie pe lista sadicilor sponsorizati de guvern. Acesta fiind un fost locotenent colonel din cadrul Armatei Americane – la divizia de Psihologie DIA. Cunoscut ca fiind un geniu excentric, acesta a fondat Temple of Set, o replica a bisericii sataniste Anton LaVey. Obsesia lui pentru ritualurile pagane si manipularea prin hipnoza l-au facut candidatul ideal pentru pozitia de “maestru programator”. Numele lui a fost conectat cu scandalul de la Baza Militara Presidio in care a fost acuzat de molestare de copii. Insa in ciuda parintilor victimelor, toate acuzatiile au fost respinse.

Mai avem un Dr. Blue (albastru) sau denumit si “Gog” in persoana lui Heinrich Mueller. Se pare ca are acum 2 baieti care-i urmeaza calea. Originarul Dr. Black (negru) a fost Leo Wheeler, nepotul defunctului general Earle G. Wheeler – comandantul Joint Chiefs of Staff in timpul razboiului din Vietnam. Un altul este E. Hummel, protejatul lui Wheeler, care mai este aparent activ in zona de N/V, alaturi de W. Bowers ( de pe linia de sange Rothschild).

Alti programatori maestrii mai sunt si au fost: Dr. Sydney Gottlieb, Loc.-Col. John Alexander, Richard Dabney Anderson, Dr. James Monroe, Dr. John Lilly, Loc. Com. Thomas Robert J. Lifton, Dr. Harris Isbel si Col. Wilson Green.

Pentru a trece nedectat MKULTRA a fost segmentat de catre CIA in subproiecte in cadrul universitatilor, inchisori, laboratoare private si spitale. Numele cele mai marcante pentru subproiectul MONARCH au fost la: Cornel, Duke, Princeton, UCLA, Univ. Rochester, MIT, Spit. Univ. Georgetown, Centrul Med. Maimonides, Spit. Sfanta Elizabeta, Lab. Bell, Stanford, Westinghouse Lab., General Electric, ARCO si Manking Research Unlimited.

“Produsul final” era creat in baze sau institutii militare de maxima securitate. Cunoscute ca centre de (re)programare sau de traume pana in pragul mortii sunt: China Lake Naval Weapons Center, The Presidio, Fortul Dietrick, Fortul Campbell, Ft. Lewis, Ft. Hood, Redstone Arsenal, Offutt AFB, Patrick AFB, McClellan AFB, MacGill AFP, Kirkland AFB, Nellis AFB, Homestead AFB, Grissom AFB, Maxwell AFB si Tinker AFB. Alte locatii nemilitarizate: Langley Research Center, Los Alamos national Laboratories, Tavistock Institute, Mt. Shasta, CA, Lampe, MO si Las Vegas, NV.

Nume notabile si cazuri celebre

Unul dintre cele mai documentate cazuri despre agentii secreti MONARCH e cel al voluptoasei Candy Jones, model al anilor 40’. Cartea – The Control of Candy Jones – descrie cei 12 ani de intrigi si suspans ca spioana pentru CIA. Jones sub numele real de Jessica Wilcox, aparent avea profilul psihologic perfect pentru experimentul asupra oamenilor ca si cobai sub proiectul guvernamental MKULTRA.

O alta carte foarte populara despre MONARCHI e – Trance Formation of America: The True Life Story of a CIA Slave by Cathy O’Brien. Pe spatele copertii scrie “Cathy O’Brien este singura voce supravietuitoare recuperata din operatiile secrete ale CIA-ului in cadrul Ultra Proiectului Monarch”. Aceasta autobiografie contine detalii relevante despre anii lui O’Brien in incest si cum a fost introdusa in cadrul proiectului de catre tatal ei pervers. Alaturi de co-autorul ei, totodata si salvatorul si deprogramatorul ei, Cathy etaleaza crime conspirationiste aproape greu de crezut: prostitutie fortata (sclavagism alb) cu cei din esalonul unu din politica mondiala, aranjamente sub acoperire precum “carausi de droguri” si curieri, cat si relatiile dintre industria muzicala vestica si activitatile ilegale CIA.

Paul Bonaci, un supravietuitor curajos, care a indurat aproape 2 decade de degradare sub proiectul MONARCH, a dezvaluit dovezi puternice despre crimele si coruptia larg raspandite la nivel de state si municipii, pana sus la Casa Alba. El a depus marturie despre baieti abuzati sexual, baieti alesi din Nebraska si preluati la cel mai apropiat OFFUTT AFB, unde au fost supusi la o intensa programare MONARCH, sub carma comandantului Bill Plemmons si fostului Lt. Col. Michael Aquino. Dupa ce au fost supusi chinuitoarelor procedee pana in stadiul de supusi fara minte, au fost folositi (alaturi de fete) pentru pornografie si prostitutie cu brokeri importanti din lumea economica si politica. Bonaci isi aminteste cum a fost transportat de la baza Air Force prin cargo la locatia McClelland AFB California. Alaturi de alti adolescenti nefericiti ca el, a fost condus apoi la celebrul loc de intalnire al elitelor – Bohemian Grove. Destinatarii abuzau total de aceste victime inocente, comitand perversitati neimaginabile din nevoia de a-si satisface poftele deviante. Unele victime au fost omorate, altele continuau sa fie abuzate. In 1999  a aparut un articol in care se pare ca pana la urma Bonaci a primit 1 milion de dolari prin justitie, dupa ani lungi de procese alaturi de avocatul sau John DeCamp.  

Lee Harvey Oswald, Sirhan-Sirhan, Charlie Manson, John Hinckley, Jr. Mark Chapman, David Koresh, Tim McVeigh si John Salci sunt alte nume rusinoase mai cunoscute, puternic suspectate de a fi avut de a face cu MKULTRA.

Deprogramatori si demascatori

Dr. Corydon Hammond, psiholog in cadrul Universitatii Utah a tinut o prelegere uimitoare intitulata “Hipnoza in MPD: Ritual Abuse” la Conferinta Anuala Regionala de EST pe tema abuzurilor si a personalitatilor multiple (25 iunire, 1992). El a reusit sa confirme suspiciunile multor profesionisti din sfera psihiatrica despre faptul ca un anumit procent dintre pacientii lor ar putea fi supusi constant sau au fost supusi unor programari mentale. Hammond a facut referire la conexiunea cu nazistii, cercetarile militare si ale CIA pe controlul mental, litere grecesti si programare pe culori, dar a specificat mai ales Proiectul MONARCH, ca o forma de conditionare operationala. La scurt timp dupa discursul sau el a primit amenintari cu moartea si pentru ca nu dorea sa-si puna familia in pericol Hammond s-a oprit din a mai furniza informatii suplimentare pe acest subiect.

Terapeuta din New Orleans – Valerie Wolf – si-a adus 2 paciente in fata Presedintelui Comitetului de Experimente Radiante pe Oameni in 15 martie 1995 la Washington DC. Dezavaluirile incredibile ale celor 2 paciente includeau date despre doctori germani, tortura, droguri, electrosocuri, hipnoza si viol, inafara faptului ca au fost supuse la doze mari de radiatii. Ambele paciente si-au putut aminti de ce s-a intamplat fara regresie in timp sau hipnoza. Wolf si-a dedicat o mare din timp pentru consilierea acestor supravietuitori.

Un avocat al muncii de la Atlantic Richfield Co. – David E. Rosenbaum a condus o investigatie de 9 ani (1983-1992) referitor la acuzele aduse de mai multi angajati ai ARCO din Monaca PA, cum ca au fost supusi torturii fizice si conditionarii coersive. Doi dintre clientii sai, Jerry L. Dotey si Ann White au fost victimele unei aparente expuneri la radiatii, dar pe parcursul investigatiei Rosenbaum a dat de o adevarata cutie a Pandorei. Cea mai incredibila descoperire a fost probabilitatea in care cei doi clienti ai sai erau copii lui Adolf Hitler, bazata partial si pe asemanarea remarcabila din poze (trasaturi faciale, structura osoasa si dimensiuni). S-a constatat si ca cei doi resimt stari, senzatii si conexiuni de parca ar fi gemeni. Dotey si White au suportat torturi de mai multe feluri sub influenta hipnozei induse medicamentos, cu fiecare trecand prin cel putin 3 tehnici de training de catre medicii delegati lor.

Fiecare victima era antrenata sa intre intr-o stare hipnotica la anumiti stimuli, cel mai frecvent pe baza de un “cuvant” tragaci sau fraza si erau antrenati “sa-si aminteasca sa uite” ce se intampla in timpul hipnozei. Erau programati sa raspunda aproape automat la anumiti stimuli. Conform lui Rosenbaum, veterani ai MKULTRA vizitau des ARCO, inclusiv Dr. Bernard Diamond, Dr. Martin Orne si insusi Dr. Josef Mengele. Conditionarea celor 2 (Dotey si White) era creatia unei personalitati duale germane. Rosenbaum, care este evreu, a pastrat o legatura stransa cu cei doi in ciuda circumstantelor precare.

Alti terapeuti cunoscuti in deprogramare sunt: Cynthia Byrtus, Pamela Monday, Steve Ogilvie, Bennett Braun, Jerru Mungadze si Colin Ross. Unii consilieri crestini au reusit sa elimine partial parti din programe, dar cu rezultate limitate. Jurnalisti interesati de subiect sunt: Walter BowartOperatia Control Mental; Jon RappoportExperimentul de Control Mental al Guvernului U.S. pe copii; Alex ConstantineDictatura psihica in USA; Alan Scheflin&Edward Opton Jr.Manipulatorii mintii; Harvey Weinstein M.D.Psihiatria si CIA: Victimele Controlului Mental; si Jim KeithControl Mental si Controlul in masa: Ingineria Constiintei Umane.

Cea mai incriminatorie afirmatie al unui oficial guvernamental despre existenta proiectului MONARCH a fost scrisa de Anton Chaitkin de la publicatia The New Federalist. Cand fostul director CIA – William Colby, a fost intrebat direct “Si cum ramane cu monarch ?” el a raspuns in mod nervos si ambiguu: “Am oprit asa ceva la sfarsitul anilor 60’ inceputul anilor 70’.

Nu are sens sa mai evidentiem faptul ca societate actuala traieste un sentiment profund de negare vizavi de coplesitoarele dovezi adunate de-a lungul timpului pe tema acestor proiecte. Numeroasele victime si supravietuitorii proiectului MONARCH au nevoie de ajutor, insa marea majoritate a oamenilor intoarce capul si se preface ca nu vede existenta acestor monstruozitati din jurul lor. Apatia a preluat controlul asupra maselor, care aleg sa traiasca in confortul ingust al lumii lor. Astfel realitatea a intrat intr-o obscuritate a relativitatii si egoismului. Ca sa nu mai adaugam faptul ca este extrem de naiv sa credem ca aceste tehnici nu sunt folosite peste tot in jurul nostru, si la o scara mult mai larga decat ne putem poate imagina vreodata, insa vigilenta, cunoasterea si informatia vor face diferenta intre cei ce traiesc in negare si cei ce vor raspunsuri.

Bibliografie:

 1. David L. Carrico, The Egyptian-Masonic-Satanic Connection, 1992.
 2. Walter H. Bowart, Operation Mind Control, Flatland Editions, 1994, p216.
 3. Martin Cannon, Mind Control and the American Government, Prevailing Winds Research, 1994, p.19.
 4. Linda Hunt, Secret Agenda, St. Martin’s Press, 1991.
 5. Final Report of the Select Committee to Study Governmental Operations, U.S. Senate, april 1976, p.387.
 6. Ibid, p.390.
 7. John Marks, The Search for the Manchurian Candidate, Times Books, 1979, pp.60-61.
 8. Final Report of the Select Committee to Study Governmental Operations, U.S. Senate, April 1976, p.391.
 9. Mark Phillips and Cathy O’Brien, Project Monarch, 1993.
 10. Barbara G. Walker, The Woman’s Dictionary of Symbols and Sacred Objects, Harper Collins, 1988.
 11. Marshall Cavendish, Man, Myth and Magic, 1995.
 12. Dr. Corydon hammond, The Grenbaum Speech, 1992; Mark Phillips and Cathy O’Brien, Project Monarch Programming Definitions, 1993.
 13. Gerlad L. Posner, Mengele: The Complete Story, McGraw-Hill, 1986.
 14. Lucette Matalon Lagnado, Dr. Josef Mengele and the Untold Story of the Twins of Auswitz, Morrow, 1001.
 15. Gordon Thomas, Journey Into Madness: The Story of Secret CIA Mind Control and Medical Abuse, Bantam Books, 1989.
 16. John DeCamp, The Franklin Cover-Up, Child Abuse, Satanism and Murder in Nebraska, AWT Inc. 1992.
 17. Anton Chaitkin, Kranklin Witnesses Implicate FMI and U.S. Elites in Torture and Murder of Children, The New Federalist, 1993.
 18. Jon Rappoport, CIA Experiments with Mind Control on Children - Perceptions Magazine September/October 1995, p.56.
 19. David E. Rosenbaum, Esq., First Drafts: Overview of Investigation of the Group, 1983-1993. 

Mai cititi si:
Istoria fascinanta si detaliile programelor de control mental precum Proiectul MKULTRA si MONARCH - partea a doua

  
Control mental asupra celor mici - Justin Bieber - Cititi pana la capat
Despre programare si celebritati
Masonii conduc lumea - Radu Cinamar fragmente din Viitor cu cap de mort

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!