miercuri, 26 mai 2010

Prezenta Illuminati in industria muzicala, texte revelatoare, moartea lui Michael Jackson. Cum viata noastra este controlata pentru a nu mai avea timp de nimic !

Nu condamnati astfel de materiale inainte de a le viziona si a va gandi a 2-a oara asupra mesajului lor. Sunt nenumarate filmulete care demasca mascarada din spatele industriei muzicale si cum starurile sunt folosite in a promova mesaje subliminale pentru noua ordine mondiala. Probabil ati urmarit si voi macar cateva dintre ele, totusi cel pe care-l plasez aici mi-a captat astazi atentia deoarece e o sinteza bine realizata de la inceput si pana la sfarsit, astfel ca merita vazut integral. Sunt convinsa ca cei mai multi dintre voi nu veti avea probleme cu traducerea, suntem totusi un popor vorbitor de limbi straine, si cu asta ne putem mandri.



Si va mai dau inca un filmulet, de data asta pe romaneste, care ne arata de ce nu mai avem timp de noi insine si cum ne indeparatam de adevarata noastra spiritualitate. Jocul bine pus la punct prin care tot timpul nostru este luat facand din existenta noastra una trista si mereu pe fuga.
Mesajul este foarte bine plasat:

Un comentariu:

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!