joi, 5 mai 2011

Obama refuza publicarea fotografiilor ce ar putea dovedi moartea lui Osama. Adevarul despre inmormantarea in mare.

Motivul invocat, oare ce credeti ? Evident unul dintre cele mai folosite, si anume siguranta nationala. Cica daca inamicii ar vedea aceste imagini ar putea sa se supere si sa atace. Motivatia a fost livrata de catre Secretarul de Stat al Apararii Robert Gates si de Hillary Clinton. In mod ironic, Robert Gates a fost si directorul adjunct al CIA in timpul operatiunii Cyclone care-l includea pe Bin Laden, in care Mujahidenii erau platiti si antrenati de CIA impotriva sovieticilor in Afganistan.
Astfel nu exista nici o dovada publica despre moartea recenta a lui Bin Laden, insa avem o serie de testimoniale de la experti, ce sugereaza moartea lui la scurt timp dupa 9 septembrie 2001.

Cand a aparut prima data stirea despre faptul ca pretinsul lider Al Qaeda - Osama Bin Laden a fost prins, omorat si pe urma aruncat in mare, mass-media s-a grabit sa cheme procedura ca fiind o inmormantare traditionala musulmana. Totusi, simplitatea acestei relatari a trezit suspiciuni asupra faptului ca toata treaba asta cu inmormantarea este doar o fatada sau o totala operatiune psihologica. Istoria lui Bina Lade este de departe ceva clarificat, asa cum vom afla in curand.

La o simpla privire ai putea ajunge la concluzia ca inmormantarea in mare este ceva traditional pentru Islam. Si daca te uiti la funeraliile islamice dupa Wikipedia gasesti intradevar inmormantarea in mare ca o optiune. Insa traducand de acolo vedem ca aceasta inmormantare se face daca moartea a aparut pe mare si nu exista posibilitatea unei inmormantari in pamant.
Iar daca intram in detalii atunci aflam ca inmormantarea pe mare este departe de traditia musulmana: "aceasta este, totusi, o traditie, specifica oricarei culturi, insa neregasita in Coran. Chiar si in cazul innecului se vor face toate eforturile pentru a se putea face inmormantarea pe uscat."
In alte cuvinte, inmormantarea pe mare este ultima solutie pentru cei ce au murit acolo, nu ceva ce musulmanii ar alege in circumstante normale.
Studenti si experti islamici au facut lumina rapid in acest caz.
"Aruncand corpul in apa nu e parte din ritualul islamic," a confirmat Dr. Zuhdi Jasser, presedintele Forumului Islamic American pentru Democratie, cat si medic de medicina interna. "Scripturile Coranului spun ca el este creat de Cel de Sus si el trebuie sa se reintoarca in pamant." 

Ca si paranteza, acest adaos in Wikipedia a fost trecut dupa moartea lui Bin Laden. La edit history se poate verifica data cand s-a introdus, iar data este de 3 mai. Este interesant ca acesta s-a facut doar pe pagina islamica, nu si in randul inmormantarilor crestine.
Sursa: Wideshut.co.uk

Multe informatii si evidente au existat despre faptul ca Bin Laden a murit la sfarsitul lui 2001. El era grav bolnav si necesita inca atunci dializa. Un astfel de om a fost plasata ca cel mai periculos terorist al timpurilor noastre. Insa acest om grav bolnav ce necesita dializa in 2001 reuseste sa traiasca neobservat de nimeni, chiar in apropiere de o baza militara pentru mai multe luni. Iar cand Benazir Bhutto declara intr-un interviu cu David Frost in 2007 ca Bin Laden a murit inca de atunci, ea este asasinata la doar o luna dupa aceasta declaratie.


Mai vedeti/cititi si:
Nici Obama, nici seful CIA nu l-au vazut murind pe Osama. L-a vazut, totusi, cineva?
Max Igan despre asasinarea lui Osama
Uciderea celor 3 nepoti si al fiului cel mic a lui Gaddafi eclipsata de stirea mortii lui Osama bin Laden
Variante de urmarit despre presupusa moarte a lui Osama bin Laden - netitrate
Osama bin Laden omorat cu Photoshop ?
Argintul pierde 12 % in 11 minute, Osama bin Laden mort, bursa creste ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!