duminică, 12 decembrie 2010

Control mental asupra celor mici - Justin Bieber - Cititi pana la capat



Am vazut aceasta inregistrare si m-am intrebat cat de real este acest personaj si daca poate fi o unealta de manipulare si control asupra tineretului si m-am apucat sa sap. Dupa ce am vazut cateva clip-uri de la acest Justin Bieber si am citit articole despre isterie in masa intre adolescenti la concertele sale suspiciunile se confirma. Promovarea mobilelor si a jocurilor de calculator, cat si texte despre iubire si relatii la o varsta atat de frageda arata in ce directie este impins tineretul astazi. E trist cand vezi aceasta deteriorare in valori si preocupari ale tineretului, insa daca ele au in spate tehnici de manipulare si branding intens, atunci imaginea unei noi ordini mondiale impuse cu multa grija si inteligenta devine tot mai reala pentru cei ce au ochi sa vada.
Daca ati urmarit acest blog ati putut afla ce rol major au copii in reclamele corporatiilor si cata materie cenusie cu tone de capital infuzat se foloseste in domeniul psihologiei si tehnicilor emergente pentru asta. Totodata ati putut afla de manipularea industriei muzicale si de sacrificiile unora incercand sa demaste totul. De asemenea ati putut constata si cresterea intereselor denaturate ale tineretului care devine indobitocit tehnologic, lasand in urma valorile esentiale ale educatiei ce cuprinde cultura generala si orice model cu adevarat esential de urmat in viata. Si cu toate aceste mesaje subliminale existente in jurul nostru, cu toate aceste vibratii si campuri energetice ce ne ataca fiinta nu e de mirare ca un copil in plina maturizare se vicieaza si isi pierde puterea de a invata si judeca singur, devenind o marioneta cu telecomanda.
Cum poti lasa copii sa devina dependenti de celulare cand nici creierul nu este inca maturizat ? Avem acces astazi la informatii despre efectele pe care aceste mobile le au asupra noastra a tuturor, dar mai ales a copiilor. Radiatiile chiar exista si studiile care atesta nocivitatea exista de asemenea. Exista norme de siguranta despre cum sa folosesti un mobil si alte aparaturi si cum sa nu abuzezi de ele. Iar unui copil de pana la 12 ani ii este contraindicat sa foloseasca unul. Se intereseaza cineva de asta ? Parca toti sunt spalati pe creier, de la copiii care inca invata pana la parintii inconstienti care au mereu treaba la job cu alte cate 3 mobile simultan daca se poate. De ce nu se folosesc informatiile si semnele de avertizare ? Nu poti decat sa admiti ca intr-adevar manipularea este in floare si am ajuns atat de controlati incat realmente nu mai gandim singuri. Avand in vedere ca toate aceste tehnologii au aparut doar in ultimii ani si deci nu exista studii indelungate de cancere atestate si alte boli care sa fie direct legate de ceea ce noi utilizam astazi fara judecata, putem doar sa vedem efectele de degradare, superficialitate, agresivitate si manifestari antisociale sau nefiresti de care avem deja parte.

Revenind la acest Justin Bieber, care probabil nu are idee despre ceea ce face cu adevarat, traind ca multi altii in industria succesului, el incepe sa adune in jurul sau fani innebuniti si isterizati la extrem din cine stie ce motiv. Baiatul este fara doar si poate frumos, talentat, canta la mai multe instrumente si are tot ce-i trebuie ca sa devina un brand preluat si folosit in masa. Intr-un articol aflu ca un concert de-al sau din primavara acestui an s-a anulat dupa doar o singura melodie datorita isteriei in masa care s-a soldat si cu victime in randul adolescentilor. Insa nu este singurul incident. In noiembrie, la un concert dintr-un Mall in Long Island - New York s-a iscat o ambuscada similara intre tineri, iar managerului trupei  i s-a intocmit dosar pentru ca in mod deliberat nu a incercat sa linisteasca fanii lui Bieber. Acelasi lucru s-a intamplat si la decernarea premiilor Video Music Awards 2010 cand a primit premiul pentru cel mai bun artist debutant si inca alte 3 premii. Intre timp are 2 iubite simultan, ambele mai mari decat el si nu este deranjat de asta. Vrea sa faca un parfum pentru a face fetele sa innebuneasca, dupa cum el singur o declara. Nenumaratele mesaje si discutii iscate pe tema lui, fetite de 7 ani care doresc sa se marite cu el si il viseaza in somn, fani extrem de agresivi daca cineva spune ceva urat despre el cum ca ar fi prea feminin sau de ce vocea lui nu s-a schimbat in ultimii 2 ani desi a trecut prin varsta pubertatii.

De altfel insusi cantaretul admite ca se simte ca un fel de Beatles si ca adora sa fie urmarit de fete. E bine totusi ca stie cine sunt cei de la Beatles cand a esuat in a identifica ce inseamna "german".
totusi acest adolescent are o sustinere mare in industria muzicala de nume precum Ludacris sau Usher (mentorul sau). Oare de ce nu ma mir. Dar hai sa vedem cateva din piesele cu care a innebunit lumea si mai ales fetele. Iar audienta sa pe youtube este naucitoare, cateva sute de milioane pe piesa, fiind la egal si chiar peste Lady Gaga - o alta papusa controlata.  Sa urmarim ce se promoveaza in aceste videoclipuri prin imagini/cuvinte cu destinatia copii si adolescenti ( majoritatea fiind reprezentata de fete la 13-15 ani)  astfel incat putem judeca singuri. Si are doar 16 ani, cine stie ce urmeaza.





Justin raspandeste zvonuri false (minte)




Si manipularea devine si mai eficienta cand din cand in cand imaginea sa se identifica cu mesaje precum "sa-i ajutam pe cei saraci si fara ajutor".  Astfel se contureaza un model de urmat si tot ce face el poate trece de acum incolo ca ceva pozitiv. Pentru ca nu-i asa, diversiunea este una dintre cele mai utilizate si eficiente metode de manipulare.


Si cand am crezut ca am scris destule despre el descopar aceasta "stire bomba" - pe un post de parodie CNN, cum ca este de fapt un travestit pedofil de 51 de ani care a fost arestat pe 2 octombrie. Agentii investigatori spun ca in timp ce el calatorea prin tara pretinzand ca este virgin abuza fete in toate cele 50 de state. I s-au gasit in cabina peruci, masca, obiecte feminine. Piesele sale sunt pline de subiecte precum imparatsirea de momente speciale si iubiri interzise, texte foarte comune intre pedofili. Doar gandindu-ma cum functioneaza creierul sau mi da senzatii de rece - spune o investigatoare "falsa". El a angajat o prostituata dependenta de heroina care sa-i pozeze pe post de mama pentru a inlatura suspiciunile. Toate au fost in regula pana la inceputul acestui an cand a fost publicata o poza cu fata lui in timpul unui concert din Louisiana cand i se vedea masca descompunandu-se, iar inainte de arestare cu o zi s-au gasit in casa sa inregistrari cu fata lui reala cantand piesele sale. Victime molestate ies acum la iveala si depun declarii pentru cele intamplate.
Bine-nteles stirea este falsa, insa valva creata in jurul acestui nou idol al fetitelor nu are nimic pozitiv. Si are doar 16 ani, ce urmeaza ? De altfel acest "wonder boy" a iscat un val atat de urias de stiri reale combinate cu stiri false pe internet incat ai crede ca e un adevarat drog. Cand am inceput sa caut si am vazut cata valva se face in jurul lui m-am pierdut pana si eu in multitudinea de informatii.



Aceasta inregistrare insa se pretinde reala:


Si aceasta:


Viva noua generatie !

Mai vedeti si:
Demascarea industriei muzicale - Full Video
Despre programare si celebritati
Prezenta Illuminati in industria muzicala
Asa arata noua generatie de copii ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!