vineri, 20 mai 2011

Ipoteza lui Bob Chapman despre arestarea sefului FMI

Dupa ce am dezbatut deja Care ar mai putea fi motivele arestarii sefului FMI - Dominique Strauss-Kahn ? continui subiectul cu ipoteza lui Bob Chapman, ipoteza regasita in cele insirate in articolul precedent. Pentru cei ce nu-l cunosc, Bob Chapman este  The International Forcaster si precum Lindsey Williams, el contribuie activ la dezvaluiri importante si informatii bazate pe fundamente. La cei 74 de ani ai sai, Bob a trait in diferite colturi ale lumii, a lucrat pentru serviciile secrete ale armatei americane, apoi a a avut o firma de brokeraj, fiind unul daca nu cel mai mare broker pe piata de aur si argint ai vremurilor sale, avand peste 6000 de clienti cand s-a pensionat. Si face parte din personajele pe care le veti regasi mentionate sau citate, alaturi de o lista de oameni pe care incerc incet sa-i introduc in "enciclopedia" acestui blog, deoarece ii consider referinte in sectoarele pe care le reprezinta.

Iata aici ipoteza sa despre cele intamplate cu Dominique Strauss-Kahn - o traducere din ultimul sau interviu de pe American Freedom Radio:


"In primul rand Dominique este un miliardar, iar familia sa include nume mari precum Rothschild, toate liniile Illuminati cu bani dinspre Europa. In al doilea rand, puterile de la Washington nu-l vor pe el sa creeze cum s-ar numi “justitie sociala”. Politica traditionala a FMI-ului a fost impunerea pe spinarea oamenilor saraci si de rand a costurilor pentru orice. Si bine-nteles ca de-a lungul acestui proces ei s-au imbogatit si au devenit mai puternici. FMI n-a fost altceva decat o operatie a Wall Street-ului, inca de la inceput. Lui Kahn nu i-a placut asta, el a spus ca nu ar trebui ca FMI sa salveze Wall Street si bancile vestice, a fost in favoarea regularilor care sa fie reimpuse, deoarece fara nici un control asupra acestor entitati se distrug vietile oamenilor de rand. Joseph Stiglitz a spus aceleasi lucruri si ca atare el nu mai lucreaza nici pentru FMI, nici pentru Banca Mondiala. Iar acum Strauss a fost nevoit sa-si dea demisia.
Consider ca ce s-a intamplat este o inscenare. El sta intr-un apartament de 3000 pe noapte si cheltuieste miliarde. De ce o astfel de persoana ar vrea sa atace o femeie de culoare si islamica din Uganda  care spala toalete ? Nu se potriveste. El crede ca se dorea inlaturarea lui si au reusit asta. Cred ca pana la urma se va afla ca ea a fabricat povestea si a fost platita pentru asta, dar partea cu plata nu se va mai afla, dupa care acuzatiile vor fi retrase. El nu va intra la inchisoare, doar este un membru de seama Illuminati. Ei doar au avut o cearta, iar el a pierdut. Oamenii astia sunt plini de trucuri murdare si vor face orice, oricand pentru a-si pastra pozitia. Si acestea fiind spuse, totul e o sarada si se va afla. 

Procentele lui Sarkozy erau sub ale lui, de altfel Sarkozy se plasa pe locul 3. Pe al doilea loc o avem pe Marine Le Pen - fata lui Jean Marie Le Pen, care este un bun prieten de-al meu. Ne vizitam si luam masa impreuna in familie de multe ori. Pe ea o stiu de cand era adolescenta. Si are sanse reale pentru ca socialistii o vor pune pe doamna Royal, care a pierdut in fata lui Sarkozy data trecuta. In cel mai bun caz va fi un scor apropiat. Si din 3 vor ramane 2 spre final, iar eu cred ca Marine va fi intre cei 2 finalisti. Politicile ei corespund vremurilor actuale. Si “iluminatii” din Franta au mainile legate, poate nu realizeaza asta. Sau mai degraba realizeaza, doar nu sunt prosti. In orice caz asa vad situatia. Iar serviciile secrete americane sunt implicate pentru inscenarea lui Kahn. El nu mi-este un om favorit, insa trebuie sa fim corecti, iar eu asta cred ca s-a intamplat." 

Mai cititi si: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!