luni, 23 mai 2011

Cum sa va pregatiti pentru o apocalipsa zombie !

Da, ati auzit bine - apocalipsa zoombie. Acest subiect a fost dezbatut intr-un articol pe un blog ce apartine nici mai mult nici mai putin unei agentii guvernamentale. Si anume - CDC sau Emergency Preparedness and Response, in data de 16 mai 2011. Traduc din articol:

"Sunt tot felul de urgente in lumea asta pentru care ne putem pregati. Sa luam o apocalipsa zombie ca exemplu. Da, am spus z-o-m-b-i-e a-p-o-c-a-l-y-p-s-e. Puteti rade acum, dar cand se va intampla veti fi fericiti ca ati citit asta, si hei, poate chiar veti invata un lucru doua despre cum sa va pregatiti pentru o urgenta reala."

In cele ce urmeaza se descrie, cica, o istorie a acestor zombie, cadavre vii si mancatori de creiere si in ce conditii pot sa apara + niste poze sugestive etc ...

"Deci, ce trebuie sa stiti inainte ca zombii ... sau uragane, pandemii de exemplu sa se intample ? Mai intai sa aveti un chit de urgenta in casa ..." si urmeaza descrierea lucrurilor necesare in caz de urgenta.

Apoi:
"Odata ce ti-ai pregatit chitul de urgenta, ar trebui sa te asezi cu familia si sa va ganditi impreuna la un plan de urgenta. Asta include: unde ati merge si pe cine ati suna daca zombies incep sa apara la pragul usii voastre. Puteti implementa acelasi plan in caz de inundatii, cutremure, sau alte urgente.
    Photo: Family members meeting by their mailbox. You should pick two meeting places, one close to your home and one farther away.
    Family members meeting by their mailbox. You should pick two meeting places, one close to your home and one farther away.
  1. Identificati tipul de urgenta din zona voastra pe cat posibil. Inafara de o apocalipsa zombie ... 
  2. Alegeti un alt loc de intalnire pentru familie in cazul in care zombies va invadeaza casa ... sau orasul in caz de uragan.
  3. Identificati contactele voastre de urgenta. Faceti o lista a acestora, politie, pompieri si zona locala de contact pentru zombies...
  4. Planificati-va ruta de evacuare. Cand zombies sunt infometati, acestia nu se vor opri pana cand nu ajung la hrana (ex. creiere), insemnand ca trebuie sa parasiti orasul rapid...
Nu va temeti niciodata. CDC e pregatit ! "

Ok, poate ca acest articol a fost intentionat ca fiind o gluma, insa din partea unei agentii guvernamentale e mai mult decat o gluma proasta, daca nu chiar o intentie voita de a speria oamenii, sau chiar sa-i duca pe unii mai slabi de inger in pragul sinuciderii. Sau poate este o forma de pregatire pentru niste evenimente ce urmeaza sa fie declansate., sau e vorba de un mesaj pe care nu stim sa-l descifram. In orice caz, astfel de lucruri arata in mod clar starea societatii actuale si ciudateniile manipulative din partea media controlata de undeva de sus. Insa daca ma gandesc mai bine, daca luam ca si reper videoclipurile lui Lady Gaga, acest mesaj despre o apocalipsa zombie devine oarecum mai credibil :)


Seria manipulari: 
2) Manipulari mici
3) Manipulari medii 
4) Manipularile mari - despre educatie, istorie, specii ... 
5)Din manipularile comuniste (aplicate si astazi) - Strategiile KGB-ului pentru tarile din lagarul sovietic - Testamentul rosu
6) Seria manipulari – Controlul total asupra individului
7) Dezinformarea cu ajutorul internetului !
8)Razboiul psihologic - cum s-a format industria manipularii sau a relatiilor publice (PR)
9)Din seria manipulari - cele 10 strategii de manipulare a maselor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!