vineri, 19 noiembrie 2010

Parlamentarii au inceput sa se trezeasca impotriva Codex Alimentarius

Au inceput sa se sesizeze parlamentarii nostri la ceea ce Agentia de Investigatii Media atragea atentia inca din octombrie anul trecut, cand anunta ca de la 31 decembrie 2010, Romania, alaturi de alte peste 180 de tari vor implementa temutul Codex Alimentarius, o norma referitoare la hrana populatie planetei, menita nu sa conduca la insanatosirea indivizilor, ci la exterminarea acestora lenta, in ideea ca numarul locuitorilor Terrei este deja mult prea mare pentru a putea fi controlat de Oculta. AIM a anuntat atunci ca Guvernul Boc s-a grabit, fiind printre primele care doresc sa aplice marsava operatiune de exterminare. Asa ca legumele si fructele au fost tratate pe suprafete ample cu produsul cancerigen initium/ametoctradin. In primavara lui 2010, odata cu scandalul privind reducerea pensiilor a existat un comentariu politic ce parea oribil la acea vreme. Anume ca Guvernul doreste aplicarea mai rapida a Codexului pentru a putea scapa de pensionari.
Iata insa, la finele anului, ca nu este exclus ca regimul care conduce Romania sa fi primit ordine de la cei care i-au pus in functiuni sa aplice cat mai rapid normele alimentare.
Romania a tot fost o tara-experiment, si pentru comunism, si pentru capitalismul de tranzitie, de ce n-ar fi si pentru Codex Alimentarius. Poate ca tocmai de aceea, aripa europeana a Grupului Bilderberg s-a intalnit la Bucuresti la jumatatea lunii octombrie a acestui an. Poate ca la asta se referea si Barosso atunci cand ii spunea lui Traian Basescu la summitul Marii Negre ca Romania va intra in Schengen, dar numai daca indeplineste anumite conditii.
Dupa articolele Agentiei, referitoare la Codex, dar si cele referitoare la initium, la cianurarea sarii iodate, la abundenta de E-uri cancerigene din mezeluri, branzeturi, legume si fructe, au inceput sa se sesizeze si televiziunile, Antena 3 si Realitatea au luat chestiunea in serios, iar la OTV, Tudor Barbu face emisiuni pe larg de cateva zile. Primul parlamentar care a reactionat la crima la care este supus poporul a fost Iulian Urban, care a facut si o interpelare, dar ramasa fara raspuns, mai ales ca partidul din care provine – PDL – este cel aflat la putere, cel care aplica acest Codex prin Guvernul Boc.
Un alt parlamentar care, iata, se trezeste la realitate este Mugurel Surupaceanu, care a produs si un comunicat pe aceasta tema, inaintat la inpolitics.ro, din care redam:
“La 31 decembrie 2009, Romania a devenit, gratie slabiciunii de caracter a guvernului sau, semnatara a prea putin mediatizatului Codex Alimentarius, insemnand ca s-a angajat sa respecte cu o strictete morbida toate regulile Directivei 91/414/CEE care, scurt si la obiect, aboleste accesul la hrana naturala, substituindu-i produsi de sinteza farmaceutica. Rezum: Marile companii farmaceutice o vor înlocui pe mama natura iar agricultura bio va disparea. Dintre produsele naturiste, numai 18 vor mai fi accesibile, în vreme ce restul vor deveni ilegale, fiindca nu se afla în Codex. Probabil ca, în timp, un simplu ceai de menta va fi interzis prin lege, ca drog. Nu mai vorbim de medicina naturista careia îi putem spune avant la lettre adio… Si mai grav e ca, desi la oribilul Codex au aderat 165 de state, Romania a fost primul dintre ele care i-a pus în practica prevederile, astfel ca, începand de anul acesta, „inteleptimea” guvernanta a autorizat fungicidele pe baza de INITIUM, o substanta îngrozitor de toxica pentru organismul uman si, bineînteles, cancerigena. Substanta se regaseste, de altfel, printre cele 7 readuse în legalitate, dupa interzicerea unanima, în 2001, ca dovada a caracterului lor cancerigen. Ea sta deja la baza unor produse utilizate în viticultura, precum si în culturi speciale de cartofi, rosii, castraveti si ceapa, cu toate ca, se stie, intra imediat în combinatii chimice, devine reziduala în organism si, prin urmare, creste cu 65% rata riscului de cancer la colon!”, explica pesedistul.
Chiar daca politicienii amintiti nu sunt “greii” parlamentului, poate ca a sosit momentul ca si altii sa se sesizeze si sa ia putin la rost guvernul si directivele pe care Boc le da pentru a participa la un genocid mondial.
Inca din primele saptamani ale anului exista deja in magazine produse care poarta logo-ul “conform cu Codex Alimentarius”, altele sunt stampilate “CA”, ca sa nu se prinda toata lumea, iar cele despre care se doreste sa nu se stie nimic sunt inscriptionate “conform normelor europene”. Ei bine, aceste norme, de la 1 ianuarie 2010 sunt cele prevazute de Codex.
In urma initierii unei petitii anti-Codex, ce se afla la petitieonline.ro, fiind semnata pana la aceasta ora de aproape 55.000 de persoane. (Athena Constantinopol)
Sursa: Agentia.org

Mai cititi si:
Adio medicina naturista: UE va interzice medicamentele pe baza de plante
Interviu cu Shiv Chopra - America si Canada au cele mai periculoase alimente din lume
Adevaruri stiute dar ascunse - Infertilitate masculina, efeminare cu estrogeni sintetici, fluor si plastice
Alte efecte demonstrate ale culturilor modificate genetic - STERILITATE !
Revenind la sanatate - 8% fructe, plastice si toxine ingerate voluntar !
De-ale Alimentatiei !
Meniul McDonalds
Monoglutamatul de sodiu (UMAMI) sau iluzia gustului irezistibil
Monsanto din nou - Rusia raporteaza 2 milioane de morti misterioase in America

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!