joi, 11 noiembrie 2010

Reabilitatea cladirilor devine o obligatie cu noua lege intrata in Guvern

Autoritatile publice locale vor putea reabilita fatadele cladirilor private din bugetul propriu, urmand sa recupereze banii de la proprietari, inclusiv prin executare silita, potrivit unui proiect de lege elaborat de Ministerul Dezvoltarii Regionale.
"Avem o lege, e gata, probabil ca va intra miercuri in Guvern, pentru reabilitarea fatadelor, prin care vom obliga proprietarii de imobile sa reabiliteze fatadele, acolo unde este cazul, cu sprijinul statului", a declarat astazi ministrul de resort, Elena Udrea, potrivit MEDIAFAX.

Aceasta a adaugat ca autoritatea publica locala va putea reabilita cladirile private cu bani proprii, iar apoi va putea recupera sumele investite de la proprietar, inclusiv prin executare silita.


Sursa: 9am

E foarte bine si frumos, dar ma intreb ce se va intampla cu proprietarii care realmente nu-si permit sa achite aceste reabilitari. Si ma intreb daca primaria se va ocupa de tot, atunci ce control vor mai avea proprietarii pe pretul si calitatea lucrarilor ? Citez dupa un comentariu: "si uite asa s-a creat cadrul "legal" de a fura casele oamenilor".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!