duminică, 21 noiembrie 2010

20 noiembrie a fost desemnata ca fiind Ziua Internationala Anti-Chemtrails

Nu am de gand sa las acest subiect inchis prea repede si voi reveni asupra lui de cate ori va fi cazul, deoarece ne priveste pe toti in mod direct. Sper ca ati vizionat documentarul What in the world are they spraying care l-am postat exact in data de 20 noiembrie, desemnata Ziua Internationala Anti-Chemtrails. Cu ocazia aceasta s-a infiintat o pagina speciala pe Facebook, pagina care insa a fost stearsa peste noapte.
Versiunea in engleza va fi repostata curand, pana atunci cei interesati pot accesa versiuni ale paginii sterse în limba franceză, in limba greacă, sau in spaniolă. Pentru a afla mai multe despre darele mortii puteti viziona o serie de filme documentare si diverse marturii zguduitoare la adresa www.i-openers.net.

Tot ieri a avut loc la Brasov o conferinta cu tema CHEMTRAILS – DARELE MORŢII, organizata de Asociatia pentru Apararea Drepturilor şi Libertatilor Cetatenesti. Inca nu am materiale despre ce a fost la aceasta conferinta, insa am sa le postez cum apar ele. Ar fi indicat sa se faca astfel de conferinte in fiecare oras din Romania pentru ca ne include pe noi toti.

Intre timp mi-ar placea daca ar exista cat mai multe analize facute la solurile si apele din Romania, in zonele in care apar aceste chemtrails, zone care nu sunt deloc putine - ele includ cam toate ariile populate. Ne intereseaza in mod special valorile de aluminiu si de bariu. Cei care detin astfel de documente, analize facute sunt rugati sa trimita email pe: lumeaincaretraim@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!