sâmbătă, 8 mai 2010

Fan si par pentru stoparea scurgerilor de petrol din Golful Mexic

Revin la subiectul Bomba nucleara pentru a stopa scurgerile de petrol Este o problema extrem de serioasa si am impresia ca cei raspunzatori o lalaie fara sa faca demersuri serioase. M-as fi asteptat ca in astfel de situatii sa adune toti oamenii de stiinta, cercetatorii, eminentele cenusii pentru a o scoate la capat cat mai urgent. Dar nimic din toatea astea nu se face, dimpotriva se incearca stoparea imprastierii prin niste metode rudimentare, fara sens dar cu timp crescut si se ia in calcul o bomba nucleara, care ar trebui sa fie ultima alegere sau nici macar aceea.
Intre timp oameni responsabili cauta solutii pe cont propriu si nu sunt bagati in seama. Voi ce intelegeti din asta ? Ori toti cei implicati sunt total iresponsabili si nu au ce cauta in functiile detinute, ori mai grav, nu se doreste rezolvarea situatiei, ceea ce ar duce la ipoteze extrem de sumbre cum ca treaba a fost regizata, indiferent daca asta duce la distrugeri masive.
Va propun spre vizionare 2 solutii cat se poate de simple, prietenoase eco si ieftine in acelasi timp. Este vorba de fan si par, amandoua au proprietatile absorbante necesare asimilarii petrolului lasand apa curata. Dupa imprastierea fanului de exemplu in zona afectata, nu e nevoie decat de niste plase uriase care sa colecteze fanul contaminat cu petrol si gata. Dar aceste lucruri trebuiau cunoscute deja si aplicate demult, cand pata era mica, iar astazi stateam cu totii linistiti. In ce lume absurda si distrugatoare traim.
Experimentul cu fan:

Saloane de coafura se grupeaza si colecteaza par:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!