luni, 12 aprilie 2010

9/11 – Momentul adevarului se apropie

Au trecut aproape 9 ani de la evenimentele din 9 septembrie, iar pe parcurs multi cautatori ai adevarului au amutit, multi martori au murit, multe voci au tacut, dar astazi acest lucru incepe sa se schimbe.
Ca sa infrunti un astfel de adevar ce sa afla in spatele evenimentelor de atunci nu este deloc usor si probabil din aceasta cauza a fost nevoie sa treaca asa mult timp pentru ca vocile celor ce vor dreptate si finalitate sa se uneasca, iar cadrul organizat sa devina prezent si de necontestat.
Cred ca cel mai mare pas s-a facut in momentul in care s-a format o asociere intre oamenii realmente competenti si de necontestat, ma refer la pompierii si arhitectii direct implicati in evenimente, respectiv in contruirea acelor cladiri. Peste asta mai vin experti in demolari, explozibil si oameni din interior care nu mai tac, iar imaginea creata devine una cat se poate de autentica si greu de inlaturat. Din aceasta cauza, toti cei care picuram stropi de adevar in ocean, nu o facem degeaba, pentru ca apar tot mai multi stropi care apoi se transforma in balti, lacuri … pana iau locul oceanului. Chiar daca asta nu se face de azi pe maine, e nevoie de putina perseverenta, consistenta si timp.
V-am pregatit o colectie scurta de video-uri cu ce se intampla in America in aceasta perioada, referitor la subiect. Evident ca materialele despre 9-11 abunda, insa avand in vedere ca manifestarile deschise, precum veti vedea in ultima inregistrare, au crescut in amploare si numar de participanti am considerat ca e util sa aduc subiectul din nou in prim plan.

Declaratie de presa al unui pompier si avocat al libertatii:



Evacuari succesive, pene de curent anuntate anterior detonarii:


Peste 2000 de poze noi publicate anul acesta dovedind varianta demolarii controlate:


Martori cheie care au murit pe parcursul acestor ani:


Date adunate despre 9/11 – partea 1:


Date adunate despre 9/11 – partea 2:


Manifestare martie 2010 Los Angeles:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!