joi, 10 iunie 2010

Informatii de ultima ora ! S-au raportat scurgeri de petrol direct din baza oceanului !

Si parca nu era de ajuns ca in atatea saptamani s-a taraganat rezolvarea scurgerilor de petrol prin culpabilizari reciproce si fara fapte concrete, astazi situatia ia proportii dramatice (de parca nu erau si asa). Exista posibilitatea ca in zona in care s-a produs explozia putului de petrol baza oceanului este fisurata si petrolul iese pur si simplu de acolo. Acest lucru s-ar datora unor explozii subterane ale acelor canale de petrol ce traverseaza subterana. In acest caz intreaga izolare a zonei devine tot mai imposibila, mai ales ca nu s-a depus nici un efort evident pana acum. Desi BP tace in continuare si nu raporteaza ce se intampla cu exactitate, probabilitatea aceasta ramane, mai ales ca tentativele anterioare de astupare a gaurii au esuat una dupa alta. Cu toate ca multi bani s-au alocat, resursele umane nu au fost puse la bataie, taraganand o situatie care aducea bani seriosi unora.
Acest dezastru este de proportie globala si ar fi cazul ca in ceasul al 12-lea sa se coalizeze marile natiuni pentru a rezolva de urgenta problema, pana cand petrolul scurs nu distruge intreaga suprafata oceanica si acvatica de pe glob.
De asemenea s-au raportat in ultimele saptamani actiuni premergatoare ce vizeaza evacuari majore de populatie in zonele de coasta.



Mai cititi si:
Silentio stampa in media despre scurgerile de petrol
Fan si par pentru stoparea scurgerilor de petrol
Bomba nucleara pentru a stopa scurgerile de petrol
O saptamana nebuna si nu numai

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!