luni, 7 iunie 2010

Canada - sponsor oficial al teroristilor musulmani si al jihadului

Incet, incet vom lua toate tarile pe rand cu informatii care suna tot mai descurajante pentru soarta lumii. Canada - candva o tara libera si prietenoasa s-a transformat in ultimii ani in altceva, pare sa devina tot mai subjugata unor puteri oculte.
Guvernul canadian a oferit o suma de 30 milioane de dolari lui Aga Khan, sub pretextul construirii unui centru global de diversitate culturala. Asta este varianta adresata oficial, pentru ca in realitate acesti bani se vor duce in buzunare teroriste. Pentru ca ... sa vedem cine este Aga Khan ? Este un prestigios lider islamic, cu control asupra a milioane de musulmani si cu o linie genealogica pana la celebrii asasini din Persia si legata de culte satanice care practica inclusiv sacrificii umane. Gruparea lui Aga Khan a fost suportera Germaniei Naziste si lui Hitler, la fel ca si bunicul lui Bush. Dar asta a fost in trecut, asa ca hai sa iertam trecutul batranilor, nu ? Foarte bine, insa astazi aceeasi grupare este conectata ghiciti de cine ? De vreo grupare umanitara, de salvare a balenelor sau speciilor, sau impotriva discriminarii (daca tot au gasit un pretext cultural) ? Nicidecum, Aga Khan este conectat astazi de Hamas si Al Qaeda. Foarte interesant ...  mai ales din prisma ultimului scandal cu flotila Gaza turceasca atacata de Izrael. Si pentru ca am amintit de asta, influenta americana pare a nu lipsi nici de aici, deoarece dupa abtinerea lui Obama in a critica Izraelul, au inceput sa apara zvonuri ca John Brennan, consilierul lui Obama de la Casa Alba pe problema homeland security (sau varianta soft a unei legi martiale pe cale de extindere in Statele Unite) a fost coordonator din umbra a flotilei. Daca zvonul devine certitudine avem inca o problema mare de tot.
Revenind la Aga Khan, acesta este sustinator cunoscut nu de azi al terorismul si pe langa asta are o caruta de bani, 30 de milioane pentru el insemnand bani de buzunar. Asa ca de ce gestul acesta aberant al Canadei ?

Sursa: Red Ice Creations

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!