sâmbătă, 5 iunie 2010

Multumesc !


Astazi este ziua mea si doresc sa adresez un mesaj de multumire tuturor cititorilor mei. Acest blog s-a nascut din dorinta de a impartasi lucruri despre care multa lume inca nu vrea sa stie. S-a nascut din dorinta de a face oamenii sa-si puna din nou intrebari si sa nu se multumeasca cu ceea ce considera ca au, sau cu ceeaa ce li se baga pe gat. Nu sunt profet si nu sunt nici altfel decat voi. Sunt la fel ca TINE, doar ca am ajuns intr-un punct in care am realizat ca viata mea asa cum era ea nu avea valoare si ca nu sunt eu, nu traiesc cu adevarat si ca tot ce ma inconjoara nu este ceea ce ar trebui sa fie, adica un sentiment pregnant al falsului indus cu multa dibacie si chiar genialitate.
Stiu faptul ca atat continutul cat si impactul mesajelor nu este usor de digerat. Stiu faptul ca o persoana care realizeaza ce se intampla in jurul ei pentru prima data poate avea un soc puternic si ca majoritatea vor nega sau vor face abstractia de asta, fie catalogand oameni ca mine nebuni si obsedati de teoriiile conspiratiei, fie pur si simplu ascunzandu-si din nou capul in nisip, fugind de orice informatie asemanatoare pe viitor in dorinta de a scapa de suferinta. Stiu ca o persoana care isi deschide ochii prima data va intelege la nivel subconstient ca existenta sa nu mai poate fi aceeasi in momentul asumarii informatiei, faptul ca nu va stii cum sa mai functioneze stiind toate cate se intampla. Si e un moment de cumpana, un moment extrem de greu. Stiu toate astea si de aceea va simt pe toti cei care veniti si porniti pe acelasi drum pe care am fost si sunt inca.
Blogul acesta a cunoscut o crestere lenta, dar constanta. Insa cel mai important aspect este faptul ca numarul vizitatorilor fideli este net superioara fata de al vizitatorilor noi, iar acest lucru este confirmarea directa a tot ce am scris mai sus, este cea mai mare multumire pentru mine, este ceea ce ma face sa continui sa scriu si sa petrec ore in sir adesea zilnic pentru a selecta si scrie despre lucruri care mi se par esentiale si ma straduiesc sa cuprind in timp toate subiectele de care avem nevoie pentru tot ceea ce ne asteapta. Astfel stiu si simt ca multi care cititi acum aceste randuri nu sunteti pentru prima data aici, ca a-ti inceput sa ma cunoasteti, sa identificati puncte comune in mesajele mele si ca incepeti sa faceti parte din viata mea. Pentru asta va multumesc si sunt si voi ramane mereu alaturi de voi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!