marți, 8 iunie 2010

Noi informatii de culise despre Bilderberg


Au inceput sa se scurga informatii despre situatia acestei grupari elitiste care conduce lumea in umbra si se joaca cu soarta natiunilor ca si cu niste jucarii, in scopul propriilor beneficii. Demascarile cat si cainii constinciosi de paza de pe langa intalnirile anilor trecuti fac se pare ca acest grup sa devina tot mai speriat, iar planurile sale periclitate. Avand in vedere ca numarul informatorilor din interior incepe sa creasca, si vorbim aici de o miscare tot mai ampla din diferite sectoare, face ca unele planuri anterior avute sa esueze, iar publicul sa afle tot mai multe.
Anul acesta insa temerea din interior a prins proportii mult mai mari, iar informatiile venite au acelasi punct comun, si anume grupul e nevoit sa se reorganizeze ca si plan deoarece intampina tot mai multe bete in roate.
Ultimele informatii, poate cele mai importante vin sa dea peste bot articolelor marilor jucatori media, care nevoite de data asta sa scrie despre Bilderberg au incercat sa deruteze publicul spunand ba ca acest grup nu are nici un fel de putere asupra lumii, ba ca se intalneste de relaxare departe de familii, doar pentru facilitatile hoteliere si alte aberatii de genul asta. De data asta lovitura de la ceafa pentru acestia vine de la un membru Bilderberg, care demonteaza aceste minciuni si ridica stacheta jocului. Acesta este un fost general belgian  NATO – Willy Claes, care explica influenta si puterea imensa pe care acest grup o exercita in lume. Stirea a iesit la lumina pentru prima data pe un post national de radio din Belgia cand acest general a fost intervievat in direct si a admis faptul ca grupul Bilderberg decide politicile internationala pentru anul ce vine. Faptul ca un fost membru decide sa vorbeasca ca si replica la informatiile voit eronate induse de media din Londra, cu precadere London Telegraph, cat si alti reprezentanti media cum ar fi Chip Berlet, este o premiera, dar una extrem de benefica, deoarece daca se coreleaza influenta grupului cu evenimentele globale atunci exista suficiente cauze de anchetare si demascare a tuturor participantilor si respectiv incurcarea planurilor acestora. Acest Chip Berlet a aparut si la Rusia Today pretinzand ca tot ce se spune despre grup sunt basme alimentate de rasisti si antisemiti. Acest Chip de altfel se ocupa exact de demontarea teoriilor conspirationale in cadrul The Political Research Assosiates care este sponsorizat de Ford Foundation, fundatie cunoscuta ca fiind cainele de atac folosit de elite in contracararea efectelor acestor informatii conspirative.
Ca si replica Claes explica modul de desfasurare a sedintelor. Fiecare participant dintre cei aproximativ 200 are 10 minute la dispozitie pentru a face un raport despre aria care o reprezinta, raport din care se va creea un alt raport inmanat fiecaruia in parte cu sarcini clare de indeplinit in ariile si tara din care fiecare participant face parte. Raportul final este obligatoriu si nu se supune la vot. Astfel ca la intalniri se creeaza consensuri care se tranforma in politici clare de pus in practica.

Exemplificari:
In 2002 grupul Bilderberg s-a intrunit in Franta, iar in acea perioada atacul asupra Irakului parea o certitudine care se va intampla in acea vara. Insa Jim Tucker unul dintre veteranii jurnalisti de investigatie despre grup a  aflat informatii din interior ca razboiul din Irak nu va incepe in acea vara, ci in martie 2003. Exact asa s-a si intamplat. 

In 2006 la intalnirea din Canada la care a fost prezent si Alex Jones, s-a discutat ca in America se va da voie sa se creeze o bula imobiliara de proportii inainte ca aceasta sa fie in mod brutal sparta. 

In 2008 la intalnirea din Virginia, la intalnire s-au trasat parametri pentru un viitor colaps economic, iar participantii au fost sfatuiti sa-si scoata banii din bursa, iar in septembrie al aceluiasi an Lehman Brothers a intrat in colaps, situatie raportata atunci de PrisonPlanet.com dupa intalnirea Bilderberg. De atunci a inceput adevarata criza economica generalizata, care momentan continua cu un atentat fatis pe Euro, subiect care a fost dezbatut anul acesta de grup. Tot atunci s-a pornit si ascensiunea lui Obama catre presedintie, personaj care a fost la randul sau la intalnire alaturi de Hillary Clinton, dar care a fost pusa pe tusa si rugata sa-l sustina pe Obama.

Asta se intampla cu alegerea presedintilor si a coordonatorilor de campanie. Multe personaje care erau necunoscute inainte, insa au participat la aceste intalniri au devenit ulterior persoane cheie in tara lor, precum ministrii, presedinti etc. Insa pentru asta acei candidati trebuiau sa corespunda prin ceea ce sustineau ca teorii si viziuni sefilor grupului pentru a ajunge apoi la putere. S-a intamplat si ca persoane participante candidate pentru cine stie ce misiuni sa nu fi corespuns sau sa fi dat inapoi, precum Rick Perry care a fost la una dintre aceste intalniri acum cativa ani si s-a intors de acolo spunand ca a fost o pierdere de vreme, astfel ca probabil ceea ce el a sustinut la sedinta nu a impresionat globalistii despre cat de dispus era sa mearga in a urmari telul grupului. Insa daca acesti candidati sunt pe gustul elitei atunci ei au cele mai mari sanse sa ajunga pe pozitii importante politice, fara a fi nevoie sa fie alesi de populatie. 

Ettienne Davignon, presedintele comitetului director Bilderberg a admis la un moment dat ca euro a fost creeat ca urmare a deciziilor din cadrul Bilderberg, mult inainte sa existe vreun zvon macar in acest sens. 

In 2008 pretul petrolului a ajuns la cativa centi de 150 de dolari barilul, desi urcarea sa accelerata a inceput  de la 30 de dolari din 2005, cand la intalnirea Bilderberg din acel an din Germania s-a stabilit exact aceasta cotatie de 150. In 2008 s-a intamplat, iar la intalnirea din acel an grupul a cerut suprimarea pretului, care ulterior a a ajus din nou sub 50 de dolari in 2009. Nu degeaba de-a lungul timpului la intalnirea Bilderberg au participat sefii marilor companii petroliere sin lume, precum si CEO-ul companiei BP responsabila de scurgerile de petrol din Golful Mexic. 

Referitor la Iran grupul a fost sceptic de-a lungul anilor, la intalnirea din 2008 au decis ca nu era inca timpul sa atace Iranul. Insa de data asta se pare ca intr-un mod agresiv se sustine un atac in 2010, astfel ca potentialul declansarii unui astfel de razboi este extrem de mare. S-a stabilit totodata ca America va ajunge in situatia Greciei in anii care urmeaza, cu revolte de strada, saracie, somaj si datorii. 

Totusi grupul este atat ingrijorat cat si furios de cresterea atentiei media si a populatiei prin protestele organizate an de an, care devin tot mai mari si mai lungi.
Va continua …

1

2

3

4

Mai cititi si:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!