luni, 7 iunie 2010

Filmarea conferintei de presa din cadrul demascarii grupului Bilderberg in Parlamentul European de catre Daniel Estulin

Daniel Estulin este scriitor, orator si jurnalist de investigatii care s-a axat pe demascarea grupului Bilderberg de peste 15 ani, reusind de-a lungul timpului sa dea pronosticuri exacte despre ce se va intampla in lume, datorita surselor informationale din interiorul gruparii secrete. Acest lucru s-a datorat si istoricului sau personal si familial, deoarece bunicul sau a fost colonel in cadrul KGB, iar tatal sau a fost un dizident expatriat din Rusia datorita luptei sale pentru libertatea cuvantului. A trait in Canada 12 ani, iar apoi s-a mutat in Spania, orientandu-si cariera spre demascarea puterilor din spatele scenei, ce au in vedere crearea unei "companii nelimitate ca putere mondiala" prin cooptarea persoanelor celor mai influente, cat si a familiilor regale in vederea realizarii acestui plan controversat mascat sub titulatura de Noua Ordine Mondiala.
Avand in vedere ca de-a lungul timpului in grupul Bilderberg au fost reprezentanti ai marilor corporatii media, se explica faptul ca de ce o astfel de intalnire, la care iau parte marii capi ai lumii, incluzand regi, regine, presedinti de state si mari companii, nu apare niciodata in media. Insa calea internetului a deschis usa catre raspandirea acestor informatii, si mai multi investigatori de-a lungul intalnirilor anuale au raspandit incet dar sigur vestea despre agenda si membrii participanti.
Sansa lui Estulin in a iesi la rampa si a ajunge pana in Parlamentul European a fost bazata in primul rand pe cartea sa extrem de bine documentata "Adevarata poveste a grupului Bilderberg" care a facut senzatie si a ajuns sa fie citita de un numar neasteptat de mare de cititori si mai ales faptul ca o serie intreaga de date anuntate in premiera de catre Estulin s-au adeverit cu exactitate. Astfel intr-o zi el s-a intalnit cu parlamentarul italian Mario Borghezio, care desi adesea denumit ca fiind xenofob, a fost totusi singurul care a avut curajul sa-l introduca in Parlamentul European, fiind in prima faza socat de faptul ca el nu a avut habar de existenta unui astfel de grup criminal, precum este Bilderberg, si de faptul ca o astfel de realitate vitala este ascunsa de ochii lumii. Si iata ca luni Estulin a avut sansa sa vorbeasca pentru prima data in fata unui grup oficial, ocazie care desi creeaza scepticism la cei ce audiaza aceste informatii pentru prima data aduce un potential urias de demascare in media care pana astazi s-a ferit sa se atinga de subiect.
Grupul Bilderberg s-a intrunit saptamana trecuta la resortul Dolce din statiunea spaniola Sitges, iar agenda de anul acesta a fost dezvaluita tot in premiera de catre Estulin. Acum urmeaza sa asteptam informatiile sale din interior pentru a afla ce s-a mai discutat referitor la soarta natiunilor pentru urmatoarea perioada.







Mai cititi si:
Grupul Bilderberg demascat in Parlamentul European
Lista participantilor Bilderberg 2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!