miercuri, 18 mai 2011

Intalnirea programata Bilderberg 2011 disputata in Elvetia !

Un legislator influent din Elvetia din cadrul celui mai mare partid a intocmit o scrisoare dura catre capul Departamentului Federal de Justitie si Politie din aceasta tara, spunand ca grupul globalist Bilderberg isi planuieste intalnirea din anul acesta in Elvetia pe data de 9-12 iunie, atentand la traditia adanc inradacinata a tarii conduse in mod popular si neutru, prin aducerea de participanti infami, unii fiind acuzati de crime de razboi.

Legislatorul, Dominique Baettig de la Partidul Poporului (SVP), a fost intervievat de catre AFP in decembrie anul trecut, articolul ajungand cap de afis atunci cand el a cerut arestarea lui George W. Bush pentru crime de razboi daca va pune vreodata piciorul in Elvetia. Bush si-a anulat vizita din 12 februarie care trebuia sa aiba loc la Geneva.

In ceea ce priveste vizita in asteptare al grupului Bilderberg, Baettig a informat-o pe Simonetta Sommaruga (politician de marca in cadrul Partidului Social Democrat si sefa Departamentului de Justitie si Politie): "As vrea sa va atrag atentia ca ... grupul discret dar influent Bilderberg va avea o intalnire la hotelul St. Moritz in 9-12 iunie."

Grupul este "o elita globala de bancheri, industriasi, diplomati, omuleti de alama ai NATO, capete incoronate, grupuri media, mogulii si editorii lor, la fel si sefi de state, fie pensionati sau nu, care coordoneaza, schimba, organizeaza si structureaza, inafara controlului democratic, liniile de ghidare vizavi de globalizarea economica."

Pentru a exprima pericolul influentei Bilderberg, el a adaugat in scrisoare: "Independenta, proprietatea privata si sfera privata sunt reduse la uzul electronic al banilor virtuali si de ... controlul tuturor indivizilor prin gulagul biometric global ... Datorii tot mai mari ale tarilor sunt incurajate ... iar ei devin debitorii bancilor private supranationale."

"Sarcinile militare si politienesti sunt privatizate, iar actiunile militare demonteaza statele independente ce sunt coordonate si planuite (Afganistan, Irak, Somalia, Sudan, Libia; maine Iran si Siria). Ce este mai grav e ca pregatesc finalul programat al democratiei traditionale, cu o schimbare a puterilor din toate statele pentru beneficiul acestor entitati guvernante ne-alese ..."

Scrisoarea sa a facut referire si la faptul ca "grupul discret dezvolta un model de societate ultra-liberala cu schimburi libere, si ... o moneda unica a lumii cu FMI-ul pe post de trezorier."

Baettig a adaugat ca este in mod special tulburat dupa ce a consultat lista participantilor Bilderberg pentru anul curent si a vazut "prezenta nedorita" in Elvetia a unor "personalitati", incluzand aici nume ca Henry Kissinger, Dick Cheney si altii implicati in mod cert in crime de razboi, torturi si unii "sub investigare de catre curtea de la Haga, etc."

Baettig o intreaba pe Mrs. Sommaruga: "Sunt serviciile dumneavoastra informate de identitatile participantilor ? Atata vreme cat NATO este implicat in actiuni de razboi (Libia, Afganistan, asasinari controlate), participarea acestor reprezentanti ... reprezinta un risc serios de actiuni teroriste in St. Moritz si, astfel, un pericol serios pentru locuitorii si vecinii din acea zona. Ca sa nu mai mentionez de imaginea pierduta a natiunii noastre suverane si democrate ce sta pentru o neutralitate armata integrala ..."

El a adaugat ca prin prezenta acestor "politicieni, oameni de afaceri si patroni media ce impart viziuni globaliste motivand cu asta "crime impotriva statelor", se poate submina independenta Elvetiei prin "tradare diplomatica."
Sursa: American Free Press

Mai cititi si: 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!