sâmbătă, 11 iunie 2011

Update Bilderberg 11 iunie + alti 5 participanti omisi din lista oficiala

Politicianul Dominique Baettig s-a prezentat astazi la fata locului (inainte de mars), asa cum se anuntase si a discutat cu cei prezenti acolo, tinand un mic discurs despre suveranitate totodata. Citand din cele spuse de el: "Ce prezenti aici nu sunt alesi in mod democratic, sunt aici doar pentru ca au putere si afaceri mari. Membrii ai marilor banci ne decid noua viitorul, datoriile pe care trebuie sa le platim sau nu ... suveranitatea noastra este distrusa complet. De exemplu Belgia nu are guvern de un an, nu are nevoie sa aiba guvern, ei nu au nevoie de nici un guvern national sa mai existe. Acesti oameni organizeaza viitorul nostru impotriva vointei, drepturilor si independentei noastre. Este foarte important sa protestam pentru drepturile noastre, avem dreptul de a fi informati ... NU pot accepta ca membrii ai guvernului meu sunt implicati aici, a trebuit sa facem presiuni ca sa aflam cine vine aici si cine nu. A fost greu dar am aflat ce soi de persoane sunt implicate in aceste intalniri. Mi-e frica pentru libertatea si independenta tarii mele, a neutralitatii ei, mi-e rusine pentru orice implicare a tarii mele si posibilitatea prin care se permite ca acesti oameni sa se intalneasca aici. Nu pot accepta asta. Aici este, sau a fost mai degraba o mica insula a libertatii si independentei, noi avem banii nostrii, economia noastra, si avem dreptul sa luptam impotriva celor ce atenteaza la asta. Oamenii ar trebui sa poata decide ce doresc si nu sa se afle la mana unei organizatii discrete de oameni bogati si puternici, care nu au fost alesi."



Il avem apoi pe Lukas Reimann, al doilea politician care a promis ca va fi prezenta astazi la Saint Moritz: "Avem dreptul sa stim cine e aici, de ce e aici. Pentru noi aici in Elvetia, libertatea este foarte importanta, de asta avem moneda noastra, nu suntem in UE. Aici exista aceasta democratie directa, la noi nu se aleg politicieni care apoi fac ce vor, nu ... aici oamenii pot interveni oricand si decide ce vor acestia sa faca."

Si pentru a ne lamuri ca asa stau lucrurile, vedem in inregistrarea de mai jos situatia cu scrisoarea inmanata ieri politiei pentru a permite jurnalistilor si presei libere sa fie prezenta acolo si fara sa fie molestata. Dominic Schreber de la We Are Change Switzerldand e cel care a scris cu 3 zile in urma scrisoarea prin care informa autoritatile despre presiunea de la fata locului. La 2 zile dupa scrisoare si-a primit raspunsul de la parlamentul elvetian, iar jurnalistii au fost lasati in pace. Ma intreb unde se mai intampla asa ceva astazi:


Tot de ultima ora apare si prima completare la lista oficiala de ieri, in care mai apar inca 5 oficiali, intre care si americani in directa violare al Actului Logan. Acest act interzice orice persoana neautorizata sa aiba intalniri si negocieri secrete cu alte guverne ... si acest act este in vigoare din 1799. Dar parca legalitatea ar conta pentru Bilderberg, cand de fapt tot ce fac ei acolo este din prima clipa ilegal, o adevarata conspiratie impotriva umanitatii, a natiilor, toate folosite doar ca niste piese pe o tabla de sah. Cei 5 prinsi, scapati din lista oficiala sunt:

Anders Rasmussen -- current Secretary General of NATO
Angela Merkel -- German Chancellor
Jose Luis Zapatero -- Spanish Prim Minister
Bill Gates -- Former Microsoft CEO, Head of the Gates Foundation
Robert Gates -- Serving US Secretary of Defense

+ a mai existat un scandal de culise despre care s-a scris in presa locala, despre controversatul politician italian europarlamentar - Mario Borghezio - care a incercat sa intre la intalnire dar nu a fost lasat ci chiar impins pe scari unde se pare ca si-a spart nasul sau ceva de genul acesta.


O alta povestioara interesanta este legata de moderatorul de talk show Rick Roberts din San Diego care a fost prins in ofside saptamana asta cand a fost asaltat doar de telefoane "conspirationiste". Bine-nteles dupa ce a facut o introducere in care a luat in deradere o gramada din toate aceste teorii (e bine sa amesteci minciuna cu adevarul pentru confuzie - stim asta) a facut un compromis (pentru audienta probabil) si a acceptat timp de o ora toate telefoanele intrate in emisiune, lasand oamenii sa vorbeasca despre ce vor ei. Asa a zis el cel putin. Cunoscutul activist Mark Dice insa a fost pe faza si nu a ratat ocazia sa intre in show si sa-i dea omului niste fapte si nu fictiuni. Desi Rick a promis ca se abtine, tonul si vorbele malitioase adresate lui Mark arata clar faptul ca nu dorea altceva decat sa-si creasca audienta prin ironizarea celor care cred in orice altceva decat media platita si sponsorizata vrea sa ne faca sa credem. De altfel i-a spus lui Mark nici mai mult nici mai putin (de 2 ori chiar) urmatoarele: " Pupama in f*** ciudatul naibii !". Wooo, foarte frumoasa pornire violenta si inversunare de la un moderator, dar ce mai putem comenta la asta. Si bine-nteles ca nu l-a lasat pe Mark sa vorbeasca dupa ce l-a jignit bine. Sa vedem inregistrarea, unde avem si replica necenzurata a lui Mark:


Mai cititi si:  
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!