miercuri, 29 iunie 2011

Planul Noii Ordini Mondiale merge inainte

Revin cu un recent interviu al lui Lindsey Williams deoarece nu as vrea sa omit pe cat posibil actualizarea noilor date conform cu cele "prezise" anterior. De altfel Lindsey nu este un prezicator, el doar transmite mai departe informatii pe care le obtine prin conexiunile sale realizate in anii sai de-a lungul carierei.
De altfel nu am sa fac altceva decat sa reactualizez datele si sa enumar inca odata desfasuratorul evenimentelor.  Pentru cei care n-au citit materialul anterior il gasiti aici Dezvaluiri importante despre lumea araba, petrol si metale (planul de implementare a Noii Ordini Mondiale) - Lindsey Williams. Fratia Musulmana - unealta inteligentei britanice. Yemen si Siria urmatoarele pe lista ...

Cum stam astazi ? In tumultul evenimentelor ce se tin lant peste tot in lume, partea cu ce mai e nou in lumea araba a picat in plan secundar, avand in vedere ca sunt alte urgente mai aproape de noi, in speta Grecia, dar si ce se intampla la noi in tara.

Insa evenimentele din lumea araba au o insemnatate mare pentru ca fac parte din planul general al Noii Ordini. Astfel ca de la dezvalurile relatate in luna mai pe acest blog  avem deja un eveniment major care s-a intamplat la inceputul acestei luni, dar a trecut cum era de asteptat - nesemnalizat. Si anume pentru prima data in istorie Fratia Musulmana a fost legalizata unde credeti - in Egipt. Deci toate acele intalniri dintre Hillary Clinton si aceste grupari + avertizarile date de Lindsey se dovedesc a fi demne de luat in seama si in continuare. Astazi, Fratia Musulmana are statut legal ca si partid in Egipt. Poate fi interpretata exact ca si mutarea tactica necesara inainte sa acapareze puterea totala in Egipt, iar apoi in restul tarilor din Orientul Mijlociu.

Mergand pe scenariul propus care sunt urmatorii pasi la care ne putem astepta ? Pai restul tarilor arabe sa-si deturneze dictatorii sau capetele regale (dupa caz), rand pe rand, cu ajutorul Statelor Unite care lucreaza in stransa cooperare cu Fratia Musulmana. Aceste tari sunt vizate pentru petrol, din nevoia de a amana apelarea la resursele petroliere din Alaska, resurse care exista si pe care America le doreste a fi exploatate ultimele. Insa si astea sunt doar praf in ochi pentru ca Noua Ordine Mondiala este despre control si nu despre altceva. Marele semn de alarma va fi in momentul in care dupa cotropirea rand pe rand a acestor tari arabe, se va ajunge la casa regala a Arabiei Saudite. Acela va fi un punct declansator de cataclism economic, de unde dolarul o va lua definitiv la vale si toti banii din hartie isi vor pierde valoarea. Acest moment va fi succedat si acompaniat totodata de cresterea pretului petrolului, al aurului si argintului, pana in faza in care dolarul nu va mai avea nici o valoare. Totusi dupa cele spuse de Lindsey, euro va pica inaintea dolarului, astfel ca situatiile recente cu Grecia si celelalte tari cu probleme (de fapt cam toate) ar putea sa porneasca un astfel de scenariu. Iar atunci se va produce ceva neasteptat - adica Statele Unite isi vor abandona datoriile de trilioane prin default. Va fi un moment de cotitura globala cand intreaga economie se va duce la vale si banii nu vor mai avea valoare. Acesta este momentul pregatit de elite, si anume ca oamenii sa vina ei singuri si sa implore de la cei ce au produs acest dezastru o salvare. Iar salvarea va fi o noua moneda, adica moneda noii ordini mondiale, care va fi sustinuta oarecum ca pe vremuri cu aur si argint in spate.
Scopul este si a fost dintotdeauna - Control Total.

Acesta este rezumatul scenariului, l-am punctat pe scurt si ramane sa vedem cum decurge el in continuare. De tinut ochii foarte deschisi pe Arabia Saudita si ce se intampla acolo + ce va face Fratia Musulmana in tarile arabe, acum ca si-a castigat statutul de legalitate in Egipt. Ah si bine-nteles, luat masuri de siguranta, rezerve, aur si argint, dar am mai discutat despre aceste aspecte. Totusi pentru revizuire puteti reciti De ce sa cumparam argint si aur astazi ? cat si celelate articole pe aceste subiecte.

Cat despre partea a doua a materialului de mai jos aflam de rolul asigurarilor de sanatate americane in controlul total asupra individului. Cum si de ce va fi implementat acest program Obamacare incepand cu 2012 cand isi intra in drepturi, facand din medic nimic altceva decat un simplu operator de calculator, caruia i se va dicta cu ajutorul unui soft de la distanta ce sa prescrie pacientului in timp real, in caz contrar va fi amendat prima data, iar pentru a doua abatere poate ajunge la inchisoare. No comment.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!