duminică, 12 iunie 2011

Update Biderberg 12 iunie - incheiere mai putin glorioasa pentru elita

Momente istorice de confruntare intre protestatari si participantii Bilderberg inafara ariei de securitate. Nu cred ca si-au imaginat vreodata cei prezenti ca vor ajunge la o asa mare apropiere corporala de cei care au avut curajul sa-si exercite in mod deschis dezaprobarea.


Foarte multe noutati fata de zilele trecute nu au mai "transpirat", inafara de o posibila bomba sexuala, inca neconfirmata. Conform unei surse masculine de orientare homosexuale, adusa intr-o anumita stare de ebrietate la un bar din zona, acesta alaturi de altii ca si el ar fi urmat sa fie dusi cu elicoptere in aceasta dimineata la o locatie apropiata cu hotelul Suvretta pentru a servi ceva mai mult decat bauturi si mancare elitelor lumii. Povestea nu ar fi o noutate sau un soc dupa alte scandaluri de aceasta natura, cea mai cunoscuta fiind cea legata de Bohemian Grove (California), o locatie de relaxare pentru elite si numerosi fosti presedinti ai Statelor Unite, ce implica ritualuri si unde poftele deviante ale multora prezenti implica prostitutie masculina, cu minori si abuzuri de tot felul. Regasim date similare si in documentatiile despre controlul mental si sclavii sexuali, inclusiv marturii a unora care au scapat, insa si indicii despre morti rezultate in urma acestor abuzuri.
Alt subiect care pare ca a fost inclus pe agenda de anul acesta tine insasi de locatia de desfasurare. Elvetia se doreste a fi si ea ingenunchiata si adusa in randul statelor UE adoptand moneda unica, ceea ce ar fi o infrangere enorma pentru aceasta tara inca puternica si independenta, dar o mana cereasca pentru agena globala. S-au aflat totodata informatii suplimentare despre topicurile discutate anul trecut la Bilderberg in Sitges Spania, unde taxa de carbon ce face parte din inrobirea globala, vaccinurile si cercetarile medicale din prisma fundatiei lui Bill si Melinda Gates, dar si networking social al campaniei Obama pentru revolutia iraniana - au fost incluse pe lista de discutii. Social networking-ul este semnificativ prin propagarea sa rapida, precum am vazut deja in cazurile de anul acesta in care revolutiile au fost propagate pe internet, iar Hillary Clinton a jucat un rol major de sustinatoare a acestora. Alte relatari si concluzii mai gasiti in inregistrarea de mai jos:
1

2

3

4


In orice caz un final mai putin placut pentru cei prezenti, care anul acesta au plecat mai repede ca niciodata, si pentru a 2-a oara din istoria Bilderberg - nu isi vor onora traditionalul mic-dejun de luni dimineata. In schimb David Rockefeller a putut sa auda pentru prima data in viata lui un cantec de "La multi ani !" de la protestatari, cu ocazia implinirii celor 96 de ani ai sai pe 12 iunie.
Pe site-ul Bilderberg scrie faptul ca intalnirea din acest an a avut ca si obiectiv discutii pe tema provocarilor in dezvoltarea, securizarea si democratia europeana, in Orientul Mijlociu si China. Grupul a fost format pentru a incuraja o cooperare mai buna intre liderii de pe ambele parti ale Atlanticului. Pana si aceasta descriere formala si generala de pe site-ul lor ar trebui sa ridice multe sprancene despre cum se poate ca astfel de oameni influenti sa aiba intalniri private, multi fiind in functii importante de stat si incalcand flagrant legea, ca sa nu mai vorbim ca toate astea se intampla din banii contribuabililor.




Mai cititi si:   
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!