joi, 30 iunie 2011

Noi masuri absurde americane in drumul catre implementarea sistemului totalitar - sa vrei un copil poate deveni o crima

 Nu trece zi fara sa aud/citesc dinspre America despre noi abuzuri, implementari, noi legi statale, amendamente si lista e lunga, care sa sfideze logica si normalul. Si realmente nu pot fi explicate decat din perspectiva implementarii noii ordini ce echivaleaza cu un control total. Incet se iau drepturile si de a respira sau eventual vei plati o taxa pentru CO2 per familie sau individ. Toate astea nu sunt glume, dimpotriva au mai fost abordate si nu sunt excluse. Daca as scrie zilnic cate un articol despre ce se intampla dincolo de ocean probabil ne-am forma o imagine care echivaleaza cu stupoare, soc, incredibil ... Din pacate insa americanii nu se trezesc inca, si fac referire la ei deoarece de acolo se propaga seria marilor probleme in lume, iar America este cea mai puternica forta militara, care are baze oficiale si secrete peste tot pe glob si mai ales in punctele strategice. Industria razboiului este cea mai profitabila, iar natia libertatii a promovat mereu libertatea si democratia prin razboi, avand o istorie lunga si in plina crestere in acest sens. Vedeti absurdul situatiei ? De aceea cand vad ce fel de schimbari au loc in intreaga structura americana, de sus si pana la baza nu am cum sa nu semnalez asta, deoarece o America Totalitara ce si-a creat anterior parghiile catre a-i transforma si pe altii sub cotropirea sa cand va fi cazul, nu e ceva deloc de neglijat. Si exact asta e in plina desfasurare acolo. E oarecum versiunea "high tech" a Germaniei naziste.
Am facut aceasta introducere mai lunga pentru a-mi descatusa oarecum revolta interioara la cate se petrec si lumea inca bajbaie in intuneric, ma refer la majoritatea evident, deoarece sunt deja tot mai multi cei care semnaleaza si se unesc, dar mai e cale lunga pana la trezirea americanului de rand imbibat de televizor, showbiz, Coca Cola si McDonalds.
Si daca tot am inceput asa atunci am sa mai continui putin facand referire la Romania, deoarece unii s-ar putea intreba de ce ma uit atat de mult in exterior si in speta catre America si nu prea raportez din tara.
Pai tocmai pentru ca ne priveste si tocmai pentru ca cei ce aici ne conduc sunt la randul lor niste marionete, asta inainte sau dupa rolul lor de jefuitori si prost administratori, ca sa ma exprim bland. Au vandut tara, dar nu conteaza asta deoarece si asa suntem obligati "sa facem ceea ce trebuie", adica ce se doreste de afara. Voi credeti ca Romania mai este condusa din interior ? Oh, asta e o idee naiva in contextul actual global. Nu, din interior se face doar partea cu banii de buzunar, adica ce-si aloca unul si altul in schimbul predarii tarii. Cam asa vad eu lucrurile.
Mi se pare ca adesea se acorda mult prea multa atentie lui Basescu, ca el dicteaza in tara asta si fiecare sare doar la apelul sau. Da este si asta adevarat, insa privind deasupra lui Basescu sa nu credeti ca el are prea multe de spus in ceea ce privesc deciziile realmente importante pentru tara. A trecut demult perioada oarecarei independente ale tarii noastre. In faza actuala noi suntem un bob de mazare dintr-un plan de asuprire a natiilor. Si de aceea ma orientez spre exterior si spre zonele sau informatiile care ofera parti din puzzle, deoarece ne afecteaza la modul cel mai direct, fie ca vrem sa vedem si acceptam asta, fie nu. Si acum trec la subiectul propriu zis al articolului.

In America de astazi totul pare suspicios si esti controlat in orice aspect al vietii tale, de la telefoane, la transport si cum iti duci zilele. Aspectul cu copii nu a fost inca foarte abordat pana acum, dar orice plan are pasii sai asa ca s-a ajuns si aici. Nu a fost abordat, insa asta nu inseamna ca nu s-au facut deja pasi. Va amintiti de articolul recent cu abuzurile comise asupra familiilor in adoptiile de copii ? Iar acum se iau masuri privind nasterile. Nu se doreste o crestere a populatiei, asa ca daca vrei totusi un copil trebuie sa iei in calcul niste riscuri serioase. Adica ar trebui sa te transformi intr-un fel de Mama Omida ca sa prevezi viitorul exact, si anume ca vei naste un copil sanatos si care nu va muri dupa nastere. La adoptii am vorbit de faptul ca orice copil poate fi luat de acasa daca parintii sunt suspectati de ceva in neregula, lucratorii in adoptii fiind stimulati financiar pe cap de copil luat de acasa. Acum insa s-a ajuns si la noii nascuti. Ideea este ca tu ca mama daca nu esti sigura ca vei naste un copil sanatos si acesta nu va muri dupa nastere atunci ti se recomanda un avort. Iar daca cumva tu vrei acel copil dar se intampla ceva cu el poti ajunge in inchisoare pana la 10 ani. In acest caz statul Mississippi a luat initiativa, dar nu este singurul stat care recurge la astfel de masuri.

Cazuri concrete:
In Carolina de Sud au fost deja arestate 300 de femei pe astfel de acuzatii.

In Alabama: o femeie cu o gandire pro-viata a fost sfatuita pe perioada sarcinii de catre medicul ei sa avorteze deoarece copilul risca sa dezvolte sindromul Down. Ea a refuzat motivand ca este impotriva avortuilor si ca va naste acel copil. A nascut copilul insa din nefericire copilul nu a supravietuit. Ea a fost acuzata si trimisa in proces, doarece prin investigatiile facute dupa deces a reiesit ca undeva in trecutul ei a consumat droguri (dar acel consum din trecut nu a fost conectat in nici un fel de avortul in sine). Din cauza asta risca sa ajunga la inchisoare pentru un fel de omor asupra bebelusului, termenii sunt neclari si discutabili.

In Indianapolis: o femeie cu o depresie severa in timpul sarcinii a avut ganduri suicidale pe care le-a pus in practica. Ea a vrut sa se sinucida cu otrava pentru soareci, insa a fost salvata de medici. Insa fetusul ei a murit. Din aceasta cauza este momentan la inchisoare servindu-si pedeapsa. Parca nu-i ajungea depresia si pierderea copilului ca pedeapsa.

O alta femeie in Mississippi a fost condamnata pe viata deoarece a nascut un copil mort la 36 de saptamani.

Iar aceste povesti care se succed in toata tara nu sunt raportate de nimeni in media. A fost preluata de Guardian, dar care e englezesc, pe urma de Salt Lake, dar inafara de asta nimeni nu a spus nimic. Cum se poate asa ceva ? In acelasi loc in care avorturile sunt legale sa se intample astfel de cazuri ?
Oare ce urmeaza dupa faza asta in care sute de femei ajung in inchisoare pentru ca au dorit sa nasca  si au facut sau se presupune ca au facut ceva gresit in timpul sarcinii sau anterior de asta ?
Toate aceste preparari parca pregatesc un scenariu sumbru al adevaratei reforme in sanatate cu implementare din 2012 care au ca si scop dupa Lindsey Williams un control total.



Mai cititi si:
Rapirea legala de copii - afacerile tot afaceri raman indiferent pe cine implica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!