marți, 14 iunie 2011

Idaho pe cale sa devina primul stat chinez din America - nu e gluma

De o vreme incoace am senzatia ca ma repet, adica rand pe rand avertizarile sau stirile "conspirative" date pe acest blog incep sa devina realitate. La fel si cu urmatorul articol:

"Guvernatorul Butch Otter impreuna cu marxistul Hussein Obama au clocit un plan prin care sa transforme Idaho in primul stat american detinut de China. Proiectul e numit Project 60 si oricat de inocent suna, e vorba de globalizarea Americii si capitularea suveranitatii sale. Sub regimul Obama a devenit extrem de dificil sa mai faci afaceri in America, doar daca nu esti cumva dintr-o alta natiune. Idaho si-a deschis usile invaziei chineze.
Proiectul 60 va da dreptul de rezidenta permanenta nationalilor straini, in acest caz chinezi. Acest program vine cu scutiri speciale de taxe pentru companiile ce se muta acolo. Companiile americane nu vor primi aceste scutiri de taxe. Cam atat despre constitutie si protectie echitabila. Idaho se chinuie financiar si e larg cunoscut faptul ca America e falita, asa ca de ce scutiri de taxe pentru chinezi ? China vrea sa-si limiteze expunerea la datoria care o au americanii fata de ea. China e nevoita sa-si pastreze deficitul comercial, ca sa nu colapseze asemenea unei case de carti. Pentru asta China trebuie sa descarce valuta si asta inseamna exces de dolari. Cumparand Idaho e o modalitate buna. Dar nu va ingrijorati, pentru ca la fel vrea sa cumpere dupa Idaho si Ohio, Michigan si Pennsylvania. China nu va permite ca moneda sa sa se intareasca, asa ca va elimina o parte din dolari. Ce modalitate mai buna pentru asta decat sa cumpere America ?
Oficialii de top din Idaho au calatorit in China si i-au tratat ca la carte pentru a facilita tranzactia. Idaho este un stat plin de rezerve, iar chinezii stiu asta, la fel si Obama, care se agata de pamantul din Idaho. Otter, Obama si atacul pe afacerile americane paveaza drumul catre preluarea chineza. O fabrica chineza de fertilizare se construieste la cascadele din Idaho. Ironic. China a cumparat 50 de mile patrate la sud de Boise, 30.000 de acri din Idaho au devenit de alta nationalitate. Otter spune ca asta va ajuta la revigorarea bazei industriale. Cum se va intampla exact asta, atata vreme cat fabrica va fi umpluta de straini, e o intrebare ramasa fara raspuns.

Sunt implicate chestiuni atat locale cat si de securitate nationala in tot acest act imoral si ilegal. Otter a dat si drepturi libere de aterizare pe aeroportul principal din Idaho. Exista 2 probleme legate de asta: una ca acest aeroport este folosit de Garda Nationala Aeriana, cealalta ca Baza Aeriana Mountain Home e la doar cateva mile departare si e locul in care sunt tinute secrete ale Fortelor Aeriene. Biblia spune ca cel ce se imprumuta devine sclavul celui care-l imprumuta. Aparent oficialii din Idaho si administratia Obama a realizat asta prin termenul "Cumparati Idaho", iar China a luat-o la modul literal.
Nici Obama, nici congresul, nici Otter nu au facut nimic pentru a proteja suveranitatea statului si al Americii. Ce vor face cetatenii ? Ce veti face voi ? Cand China va veni dupa statul vostru ce veti face ?"
Sursa: Examiner

P.S. Si da, din nou presa e silentioasa fata de o astfel de stire bomba, care este confirmata si cat se poate de reala.



Mai cititi si:
China detine drepturile de proprietate privata in America in cazul neplatei datoriilor - Cea mai inalta tradare din istorie !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!