vineri, 1 iulie 2011

2011: APARE NOUA VALUTA MONDIALA. 500 milioane de oameni o vor folosi

Imaginati-va fata lui Mark Zuckerberg in locul lui George Washinton pe bancnota de 1 dolar. 4 iulie este Ziua Independentei pentru America, insa pe 1 iulie, Facebook va face o dezvaluire uimitoare despre noua sa moneda virtuala, “Facebook Credits”, care ar putea sa ocupe pozitia dominanta in randul tranzactiilor comerciale online, informeaza Huffington Post.

Banii Facebook au sanse sa devina unelte financiare importante pe piata online, avand in vedere faptul ca reteaua de socializare are peste 500 de milioane de utilizatori unici.
In opinia analistilor internationali, moneda Facebook se poate transforma intr-una internationala, ceea ce il poate face pe Zuckerberg un actor important pe piata financiara mondiala, chiar si in plina criza economica.
Creditele Facebook vor reprezenta modalitatea de a cuantifica costul serviciilor si bunurilor retelei sociale si vor reprezenta moneda oficiala a tranzactiilor ce vor avea loc prin Facebook.
Pana vineri, poti cumpara jocuri sau bunuri virtuale de pe Facebook cu orice card de credit sau PayPal. Incepand de vineri, trebuie sa cumperi Creditele Facebook, care vin cu termeni si conditii.
Nu este vorba numai despre jocuri distractive ci si despre filme, muzica si alte bunuri reale care in curand vor putea fi achizitionate de pe Facebook.
Fanii jocurilor de pe Facebook vor fi nevoiti sa utilizeze exclusiv banii retelei sociale, iar dezvoltatorii de jocuri trebuie sa garanteze ca nu vor folosi preturi mici pentru consumatorii din afara Facebook.
In plus, acestia vor fi nevoiti sa plateasca o taxa de 30% pentru toate achizitiile care se fac pe Facebook.
Cu cat poti cumpara credite Facebook? 
50 de credite Facebook pot fi achizitionate pentru 3,74 de euro, iar 200 de credite ajung pana la 14,95 de euro.
Potrivit reprezentantilor Facebook, utilizarea acestor credite este ideala in cazul jocurilor.
Acestia au declarat ca pe viitor vor lua in considerare posibilitatea de a folosi creditele virtual in scopuri umanitare.
Potrivit analistilor, vanzarile virtuale pe retelele sociale vor depasi la nivel global 2,67 de miliarde de dolari in 2011 fata de 1,78 de miliarde de dolari in 2010.
Avand in vedere puterea Facebook care ia amploare pe piata online, Consumer Watchdog a facut o plangere la Comisia Federala de Comert pentru a opri extinderea rapida a Facebook.
Sursa : bloombiz.ro preluat prin 2blackjack1

Mai cititi si:
Care e treaba cu aceste monede Bitcoin ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!