miercuri, 2 februarie 2011

Un parteneriat interesant: produse banatene la REAL !

Real Hypermarket, in parteneriat cu Primaria Municipiului Timisoara, are in vedere dezvoltarea unui program de informare si sprijinire a producatorilor locali prin care se urmareste facilitarea procesului de desfacere a produselor traditionale romanesti prin reteaua de distributie Real. Astfel, acest hipermarket a lansat proiectul intitulat Produceti romaneste, vindem romaneste, dedicat producatorilor locali de produse alimentare si nealimentare.
Partenerul Real, Primaria Timisoara, si-a precizat si ea punctul de vedere, prin vocea viceprimarului Adrian Orza: "Atunci cand mergem la supermarket si ne facem cumparaturile sa luam rosia de Jimbolia si nu pe cea din Turcia, cartoful de la Belint si nu pe cel din China, vinetele, ardeii si varza de la Vizejdia si nu din Spania, piersicile de Sannicolau si nu cele din Grecia, lubenita de Gottlob si nu cea din Singapore. Incurajand producatorii locali, cumparam produse mai gustoase, mai proaspete, mai sanatoase si dam de lucru celor de langa noi. Cred in aceasta campanie lansata impreuna cu Real - si cred ca timisorenii vor fi parte din ea".
Sursa: Timisoara Azi

Uite ca se poate ! Acum nu ne ramane decat sa semnalam producatorii privitor cu ce sa-si trateze culturile si sa nu foloseasca modificari genetice. Inca nu e prea tarziu.

Mai cititi si:
Semintele taranesti - o comoara ce trebuie pastrata !
Judetele Arad, Calarasi, Braila si Cluj cele mai mari producatoare de porumb modificat genetic Monsanto de la noi din tara
De la 1 aprilie, romanii raman fara plante medicinale. Musetelul si sunatoarea se vor vinde pe la colt de strada precum marijuana
Vinetele modificate genetic sunt toxice pentru organism
Emisiune televizata despre Codex Alimentarius
Brevet pentru un porc
Interviu cu Shiv Chopra - America si Canada au cele mai periculoase alimente din lume
Alte efecte demonstrate ale culturilor modificate genetic - STERILITATE !
Adio medicina naturista: UE va interzice medicamentele pe baza de plante
Romania o tara cobai pentru testari

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!