duminică, 20 februarie 2011

China detine drepturile de proprietate privata in America in cazul neplatei datoriilor - Cea mai inalta tradare din istorie !

Hillary Clinton a fost in China in 24 ore dupa ce Obama a ajuns presedinte. S-a scris despre asta insa stirea a fost musamalizata si cei ce au atras atentia asupra motivelor reale au fost cenzurati sau ridicularizati. Tot atunci a aparut un articol explicativ complex, dar care a disparut din media alternativa brusc, cat despre mass-media cred ca nu mai e cazul sa spun ca nu a relatat nimic. Totusi au fost suficienti care au preluat informatia, insa niciodata nu a ajuns la un numar larg de cititori. Sursa de la care am ajuns sa aflu de acest articol este una foarte credibila, care verifica orice informatie pe mai multe canale, chiar mai amanuntit decat un jurnalist profesionist si responsabil, inclusiv pe canale din acelea mai putin conventionale (intrand direct acolo unde trebuie daca intelegeti, sau citind mesajele codate ascunse adesea pe anumite site-uri web pentru cunoscatori). De acolo mai preiau din cand in cand informatii importante si le puteti gasi rasfirate pe blog, insa ele vor fi si mai dese de acum incolo (sper).

Asa putem sa gasim in sfarsit explicatia pentru boom-ul economic chinez cu ajutor american si de ce China inca este singura mare cumparatoare a datoriilor insolvente americane, sau de ce are acces direct China la apa americanilor ... etc.  Traducerea a fost destul de greoaie, insa sper sa nu va produca prea multe dificultati.

Cat despre vizita lui Hillary s-a dat o explicate simpla, cum ca a fost la "consultari" indiferent ce o fi insemnand asta, si cam la asta s-a redus varianta oficiala. Insa cea reala a fost ca a dat drepturi chinezilor pe toate proprietatile private din Statele Unite ca si colateral, pentru a pastra economiile mondiale, si mai ales pe cea americana deasupra prapastiei. De fapt titlul original suna cam asa: ** THE LAND GRAB BEGINS!... COLLATERAL FOR U.S. DEBT... CHINA IS HANDED EMINENT DOMAIN OF U.S. PROPERTIES! si este titlul dupa care m-ai gasiti astazi date din articolul original preluat si conservat de media alternativa. Eminent Domain = puterea unui guvern de a confisca propietatea privata pentru folosul public, fara consimtamantul proprietarului. Sub constitutia SUA statul poate lua proprietatea, doar daca asigura "just compensation" (doar o compensare) pentru ce a luat. Insa aceasta "doar compensare" ce vrea sa insemne exact nu e foarte clar, pentru ca cine decide aceasta compensare este insusi guvernul. In trecut proprietarii ce si-au pierdut proprietatile pe aceasta cale si au considerat ca au primit prea putin au dat statul in judecata. In toate cazurile insa curtea a decis ca admisa compensarea statului. Iar astazi aceasta putere o are China, in cazul in care Statele Unite nu-si platesc datoria. Conform unui astfel de scenariu China poate veni si pretinde: "voi ne datorati 2 trilioane de dolari in note de trezorerie si alte 2 trilioane in bani gheata, care acum nu mai valoreaza nimic. Noi vom lua in schimb Hawai-ul si California - adica tot terenul, proprietatile si cladirile aferente de acolo." Iar preluarea ar fi valida deoarece a fost facuta legal in schimbul datoriilor publice. Atunci China ar declara valoarea acelor proprietati, sa zicem 10 centi per dolar. Deci pentru o proprietate de 200.000 s-ar achita 20.000, iar cine ar decide ce e just ar fi tot China. Nu esti multumit ? Da in judecata China. Nasol moment.

Cam asta s-a intamplat in cel mai tradator act posibil de-a lungul istoriei americane cel putin.
Si asta a aparut in ziarele chineze, apoi traduse in germana si ulterior in engleza, dar la scurt timp toate acestea au disparut din media ca si cum cineva ar fi apasat pe un buton. Acum mai exista pe anumite site-uri, care au reusit sa le salveze la timp, insa nu sunt pe primele pagini in cautari, sunt putin ascunse, dar le gasiti imediat cautand titlul de mai sus. Cei care au semnalat aceste informatii, inclusiv sursa mea au fost ironizati, si probabil multi dintre cei ce le afla acum vor avea aceeasi reactie. Probabil toti suntem doar paranoici. Si totusi, de ce a fost Hillary atat de rapid in China ? Obama de abia se aseza pe scaun. Pentru ca prezenta ei a fost confirmata si oficial. Insa mass-mediei i s-a spus doar sa stea la colt, la fel cum s-a procedat si cu recenta chemare a tuturor ambasadorilor acasa la intalnirea cu ea, cand media a fost tinuta la o distanta decenta de Departamentul de Stat. Ce credeti ca s-a discutat acolo ? Pentru ca ce ni s-a prezentat din acea intalnire a fost apa de ploaie diplomatica de ochii lumii. Motivele reale pentru care tu iti retragi absolut toti ambasadorii de pe teren si-i chemi urgent pe weekend nu pot fi unele de complezenta, sa fim seriosi. Si zvonuri au fost destule, de la cele mai ciudate pana la invazii cu extraterestrii. Insa nimic concret nu a rasuflat de la aceasta recenta chemare. Cum reusesti sa tii peste 200 de oameni tacuti ca un soricel ? Asta da premiera.

Captura proprietatilor incepe ... paralel cu indatorarea Statelor Unite ... Chinei i se inmaneaza drepturi eminente pe proprietatile americane

Printr-un acord scris cu China, in cazul unui default (esec in a-si indeplini obligatiile) al guvernului american pe obligatiile financiare - terenuri, constructii, fabrici si chiar orase intregi vor fi preluate de guvernul comunist chinez. Totul a fost planificat bine cu ani de zile in urma.
Oameni buni, nu exista nici un plan concret in plata datoriilor ! Proprietatile vor fi cumparate cu pennies in loc de dolari ! Cine a inmanat aceasta lovitura finala republicii ? Nimeni altcineva decat Hillary Clinton ! Dupa ce veti citi articolul de mai jos veti vedea totul altfel - (audio urmeaza odata recuperat).

In spatele inaltei tradari ... Statele Unite inmaneaza Chinei drepturile sale de proprietate
Mai urat si mai real de atata nu se poate !
Conectand datele

Pct. 1  China isi incepe razboiul ascuns impotriva Republicii Americane libere in 1950 preluand o mare parte din productia farmaceutica pentru America si Marea Britanie. Acasta manevra este rezultatul Rothschild's OPIUM RING PROCESSING de catre compania British West Indies din perioada 1800' si a fost intermediata de catre Londra si Washington.
Pct. 2 Illuministul si satanistul Henry Kissinger "normalizeaza relatiile comerciale cu China in timpul anilor cu Nixon la putere.
Pct. 3 Mormonul si presedintele bisericii LDS - Gordon B. Hinckley, prin Centrul Cultural Polinezian din Hawai aflat sub patronatul bisericii, a pus bazele unei valute forte cu Beijingul, schimband credite comerciale bancare pentru CIA/MI6 din serviciile britanice in aur si argint fizic, in timp ce se ascundea totul sub pavaza de "Religie Mondiala". Totul a fost facilitat prin biserica LDS si controlat de zona speciala economica Shenzen, adiacenta Hong Kong-ului. Cand Hinckley este facut presedintele LDS-ului, prima vizita oficiala a sa in calitate de "profet al lumii" este in China, unde liderii comunisti chinezi ii fac o primire de erou si o parada cu confetti (vedeti articolele din 1 iunie 1996 referitoare la primirea lui Hinckley in China).
Pct. 4 Nativul de Arkansas Bill Clinton impreuna cu Sam Walson au crescut masiv contractele cu fabricile din China cu peste 2000 %. Asta a dus la un dezechilibru major comercial cu China. Gratie "Zonei speciale economice" (a mormonilor)- liderii comunisti chinezi au inceput acumularea masiva de bunastare in aur si argint.
Pct 5 China cumpara obligatiuni si bonuri de trezorerie americane in valoare de trilioane de dolari, platind in schimb cu aur si argint via Shenzhen. Mare parte a datoriilor nationale americane este cumparata de la banca privata numita de altfel Rezerva Federala.
Pct 6 Dr. Jeff Taubenberger de la Institutul de patologie din Ft. Dedrick MD (centrul mondial pentru dezvoltarea armelor biologice) identifica cu succes genomul mortal din virusul gripal al anilor 1918, responsabil de pandemia ce a ucis milioane. Cel mai temut virus ucigas este acum gata sa fie folosit ca o arma secreta deghizata ca fiind o mutatie naturala a influenzei.
Pct. 7 Iulie 2005: Natiunile Unite - controlate de Illuminati au anuntat ca lumea este susceptibila unei pandemii de influenza. Gripa aviara H5N1 este in mod eronat demonizata ca fiind o acoperire.
Pct. 8 Decembrie 2005: Ministrul de Aparare chinez - Chi Haotiaon a avut o prelegere in fata liderilor militari subliniind expansiunea inevitabila a Chinei in Canada, Statele Unite si Australia. El a justificat asta prin superioritatea rasei chineze si a eminentelor inalte. Pentru a infaptui asta, americanii trebuiesc mai intai curatati cu ajutorul unei arme biologice - cauzand intre 150-200 de milioane de morti americane !!! Planul ar trebui adoptat dupa Jocurile Olimpice alese simbolic, incepand cu ziua sacra de 8-08-08. China incepe sa cumpere futures de petrol si gaz, crescand astfel preturile peste tot la nivele istorice.
Pct. 9 Martie 13 - 2008: O intalnire secreta condusa de senat si camera. Agenti din Clubul de la Roma au dat o previzualizare a evenimentelor ulterioare oficialilor alesi, care mai intai au jurat ca vor tine secret. Tradatorii au scurs informatii despre faptul ca economia va incepe sa intre in colaps in octombrie 2008 si ca va colapsa de tot in 2009. Odata cu evenimentele in desfasurare in 2009-2010, Congresului i s-a adus la cunostinta o posibila razvratire sociala si civila si chiar s-a luat in considerare un Razboi Civil. Au fost construite tabere de detentie pentru prizonieri.
Pct 10: In septembrie 2008 - odata ce jocurile olimpice sunt incheiate China va opri cumpararea de futures de petrol si gaze, iar paralel va incepe sa vanda obligatiunile si notele de trezorerie americane. Pretul gazolinei va creste, in timp ce banii obtinuti din ipoteci vor incepe sa scada drastic. Agenda Clubului de la Roma se implementeaza foarte bine.
Pct. 11 In octombrie, asa cum a fost explicat in martie economia incepe intr-adevar sa colapseze cu ipotecile bancare, falimentul bancilor implicate, si China care se scapa de titlurile de valoare americane. Asta cauzeaza o fuga mondiala dupa lichiditate odata ce rezervele de bani s-au diminuat drastic.
Pct. 12 Miliarde sunt cheltuite pentru a salva bancile americane. Toate acestea nu mai valoreaza nimic, in timp ce China controleaza astazi reala "bogatie" a Statelor Unite sub forma de aur si argint. China refuza sa mai investeasca in noi credite de imprumut catre trezoreria americana.
Pct. 13 Barack Hussein Obama este ales si promite "schimbarie pe care n-ai sa le crezi". Dupa ce a intrat in oficiu in ianuarie, Obama a trimis-o pe Hillary Clinton intr-o misiune critica in China si a ajutat la conceperea H.R. 45 - o captura completa pe armele americane, ala Adolph Hitler. Liderii de state ce au inteles care este agenda lui Clinton si Obama cu China au inceput sa caute "suveranitate" legala pentru a preveni pierderea puterii catre o putere straina.
Pct. 14 China accepta continuarea investitiilor in note de trezorerie americane, insa doar dupa ce si-au securizat drepturile eminente la proprietatile private ipotecate si reintrate in posesia creditorilor. Aceasta miscare este echivalentul unei capitulari neconditionate dupa un razboi insangerat. Asta da totodata armatei chineze dreptul legal sa foloseasca arme biologice pentru a "curata America odata pentru totdeauna". Le da dreptul legal sa foloseasca forta mortala pentru a indeparta americanii ce ocupa proprietatile chineze.

Mai cititi si:
Un mason Bilderberg, magnat al petrolului, pe patul de moarte vorbeste despre Noua Ordine Mondiala ! 
Reconfigurarea sistemului monetar ?
Conspiratia Apei - cu Jesse Ventura
China si pericolul din "umbra" - APA
Criza Economica - Inrobirea unei natiuni prin indatorare - subtitrare romana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!