marți, 18 octombrie 2011

Crimele Monsanto impotriva umanitatii - oamenii de stiinta sub atac + o lista de documentare Bertram Verhaag

Trailer Scientists under attack:

Interviu cu Jeffrey Smith despre documentarul: Oamenii de stiinta sub atac (Scientists Under Attack - realizat de Bertram Verhaag, despre cum se suprima independenta cercetatorilor cand vine vorba de modificarile genetice. Acest film a fost permanent scos de Monsanto de pe internet. Din 9 filme realizate de el despre modificarile genetice 2 au fost permanent sub atac.
Partea 1

Partea 2

Mai vedeti si site-ul Seeds of Deception

Alte filme de Bertram Verhaag

The Agro Rebel
Un film inspirational in armonie cu natura. Il prezinta pe fermierul austrian Sepp Holzer care practica "permaculture", o alta forma de agricultura pe proprietatea sa de pe munte. Cu aceasta forma de agricultura-organica, el este convingator si cu rata mare de succes. Impotriva tuturor regulilor conventionale si a unor temperaturi medii anuale de 4.5 grade si altitudine intre 900-1400, el cultiva mere, lamai, rosii, cirese, kiwi, dovleci, cartofi si zuchini. El a inceput si proiecte in Brazilia, Columbia, Peru si Venezuela. El nu este eligibil pentru nici un program finantat guvernamental, nu se incadreaza in nici o regula scrisa la masele legislative, deci rebelul din el a fost necesar pentru a demonstra de unul singur fiabilitatea si potentialul ce zace in aceasta forma de agricultura.


Life Running Out of Control
Dezastrul produs de modificarile genetice in agricultura traditionala. Contaminarea terenurilor fermierilor traditionali de catre cele modificate si pericolul asupra viitorului. Chimicalele niciodata nu se replica intre ele, de aceea modificarile duc la disparitia speciilor. Iar acum se trece la etapa modificarilor genetice la animale, precum somonul urias, steril si modificat.


Interviu cu Bertram Verhaag despre "Scientists under attack"1/2

Interviu cu Bertram Verhaag despre "Scientists under attack"2/2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!