luni, 10 octombrie 2011

Reportaj special despre dezvaluiri din spatele scenei in cazul protestelor americane si posibila lege martiala in curs de implementare

Am urmarit in ultima vreme stirile intrate pe tema protestelor de pe Wall Street (acum deja si in alte orase americane). Insa dupa cum v-am obisnuit si sper ca adoptati aceeasi metoda, ma straduiesc sa evaluez o situatie din mai multe surse si sa nu mai inghit prima gogoasa oferita. In consecinta, chiar daca postez un articol sau un documentar, ele nu sunt adevaruri absolute si trebuiesc cercetate ca atare. Cu siguranta ca temele alese si informatiile furnizate sunt legate de domeniile mele de interes si ca agreez in mare parte tot ce apare pe site, insa asta nu inseamna ca pun stampila pe ceva publicat si nu revin asupra sa daca este cazul.

In lumea in care traim si in vremurile "interesante" pe care le strabatem orice actiune sau diversiune este bine de aprofundat si analizat. Pentru ca in momentul in care lumea financiara se clatina, tarile devin tot mai controlate, libertatile pierdute si tot mai multe comploturi, conspiratii si planuri pregatite din timp ies la suprafata, orice stire spectaculoasa poate avea ca substrat ceva sincer si real, sau ceva planificat si deci cu un scop precis. A discerne intre cele 2 devine o chestiune migaloasa si adesea anevoioasa, insa e necesar sa o facem conform putintei si pregatirii noastre.

La capitolul recent, capitol ce inca se scrie, si anume protestele din America incep sa apara tot mai multe semnale de fals si deturnare a autenticitatii actiunii. Desi consider ca multi dintre cei prezenti acolo au cele mai bune intentii de pe lume si chiar s-au desteptat privitor la cum se joaca cartile in spatele usilor inchise, totusi nu este de omis faptul ca parte din stirile relatate sau situatiile vizualizate pe net nu sunt altceva decat niste implanturi bine pregatite si cu un scop anume.
Primul semnal de alarma a venit odata cu revendicarea protestatarilor, revendicari care partial pot da apa la moara mass-mediei propagandiste, cum ca aceste miscari sunt pur hipiote si trebuiesc luate ca atare. Si desi revendicarile unor protestatari intervievati pe online sunt corecte si ating coarda sensibila a coruptiei si avariei din pietele financiare, guvernamentale si bancare, totusi revendicarile scrise la unison ca semnificand insasi motivatia acestor proteste sunt partial utopice si fara substanta. Deci lipseste o voce serioasa, consistenta si care sa nu ceara aberatii, ci exact masuri de redresare si de finalizare a tuturor acestor scamatori, coruptii de rang inalt.
Deci avem odata niste obiective dubioase care transforma demersul stradal in ceva discutabil, chiar daca partial sau majoritar cei prezenti considera ca fac ce trebuie si sustin o cauza nobila.

Apoi avem toate acele incitari la violenta si masuri drastice impuse de politie, care e si ea intr-un balans sensibil intre victima-atacator. Inclusiv celebrele imagini despre politia care da cu spray in ochii unor fete dupa care se evapora de acolo, vine alt echipaj de politie care vrea sa ajute si e luat la trei pazeste de protestatari, dar asta numai dupa ce a reusit si mass-media sa ajunga pentru a capta doar aceste imagini.

De ce ? Care e scopul ? Care este realitatea ?

Sunt cateva investigatii facute pe tema unor inscenari masive cu rolul de a deturna intreaga revolta in ceva ce sa faciliteze instaurarea statului politienesc in America, si de ce nu - a declansarii legii martiale. Nu e prima data cand scriu despre asta, insa evolutia lucrurilor, doar si incepand cu momentul de cand exista acest blog arata o deteriorare mai mult decat semnificativa in libertatile umane, pregatiri masive cu innarmare, lagare de concentrare si echipamente, sisteme de securitate si monitorizare, si lista continua si se tot scrie in clipa in care scriu ...
Si voi argumenta in cele ce urmeaza aspecte ce duc spre acest scenariu.

Ca o mini retrospectiva va reamintesc sa studiati materialele despre "tehnici de manipulare" atat cele folosite in mod inofensiv, cat si cele folosite in mass-media sau in toate marile razboaie in decursul istoriei incepand cu Sun Tzu (de ce nu ?), si in loviturile de stat si in toate tarile comuniste, totalitare etc. Astfel acestea nu sunt fabulatii ci o realitate care daca nu o iei in considerare inseamna ca traiesti precum Alice in Wonderland.

In ceea ce priveste protestele americanilor ele pot fi un magnet feroce in mainile manipulatorilor. Pentru ca a implanta acolo oameni, scene si scenarii + chemarea presei la momentul potrivit sunt elementele unor scenarii concrete, puse la punct ca orice alta piesa de teatru de altfel. Aceste personaje (actori montati) pot juca orice fel de rol, pot interpreta pe oricine si se pot declara in orice chip, acestia fac/desfac/monteaza/instiga/declanseaza diferite scenarii dupa care dispar. In orice demonstratie majora poti identifica astfel de personaje. Uneori sunt doar niste indivizi singulari cu scenariu propriu (rar), insa cel mai adesea acestia sunt stransi conectati de organizatii, partide, servicii secrete cu rol concret.
Acestia pot fi depistati de catre orice privitor experimentat sau consecvent, deoarece apar brusc de obicei, in puncte cheie, sunt solitari sau in grupuri mici de pana la maxim 5 persoane, isi executa rolul, dupa care dispar in multime. Intr-un protest cu potential de anvergura precum cel de acum in America, daca stai de o parte in timpul unei zile si doar privesti si filmezi poti capta astfel de personaje, si apoi poti depista exact regia, falsitatea din imagini (uneori actorii joaca prost la a 2-a sau a 3-a vizionare) si apoi ajungi poate si la motivatia reala a scenei.
Sa vedem un material despre un personaj care isi joaca rolul de actor in recentele proteste din Dallas, personaj presupus mort intr-un accident si fost prezentator si actor din cateva reality show-uri de pe MTV.

Alerte cum ca miscarea din America devine una ocupata de oamenii lui Obama si de la putere incep sa prinda tot mai mult contur, si daca privim istoria, deturnarea unor miscari pornite autentic e o tactica de razboi si revolutii.
Sa mai vedem o scena:

sau mai detaliat cu alti actori:


Lumea e o scena iar un om joaca mai multe piese de-a lungul vietii sale. Si asta nu pentru ca a spus-o Shakespeare ci pentru ca o putem constata cu totii daca privim mai de aproape vietile noastre si a celor apropiati. Iar cu tehnologia actuala, chiar daca cea facuta public e cu decade in spate fata de cea deja folosita in mod secret, noi avem infinite posibilitati. Harry Potter si pelerina sa invizibila nu mai e o fictiune, prototipul ei exista, doar ca armata lucreaza pe modalitati de a-i reduce costurile. Adaugand aici dispersia de radar, absorbtia caldurii si tot ce tine de a trece invizibil putem ajunge foarte curand in faza in care o armata ajunge in fata usilor castelului fara sa fi fost reperata macar.

Bine dar astea tin doar de tehnologie, modalitatile de manipulare incep de la niveluri ce nu necesita mare echipare. Sa ne uitam si la ciudatenia cu impuscarea deputatei Giffords (impuscata in Arizona) si legatura ei aproape exclusivista cu atacatorul pe youtube, date sterse apoi dar nu inainte de a fi imortalizate. Postarile anterioare stergerii conexiunii intre cei 2 au aratat ca cei doi chiar se cunoasteau in persoana. Faptul ca o alta victima, anume fetita de la fata locului care a murit era nascuta chiar pe 9 septembrie 1991 nu face decat sa complice si sa halucineze imaginatia ducand spre latura ritualurilor, insa nu e tema de astazi. Cat despre toate aceste atacuri sau personaje sinucigase in piete publice, ele sunt trecute la unison pe spinarea terorismului - adica dusmanul cel invizibil impotriva caruia vei putea mereu sa te bati si sa versi capital nelimitat deoarece nu ai cum omora un dusman invizibil - insa in plus de asta e extrem de convenabil pentru noile modalitati de securitate si control asupra populatiei. Sa nu uitam ca democratia este tirania majoritatii (chiar daca acea majoritate inseamna doar 50.1 %) insa intr-o democratie autentica guvernul se teme de reactia populara, insa cand populatia incepe sa se teama de guvernanti atunci se cheama tiranie in toata regula. Si cam asta se intampla astazi pe scara larga. Sau ?

Iar legea martiala nu este o imposibilitate astazi pentru America. Voi ati urmarit ce pregatiri draconice au luat loc in ultimii ani ? Facilitatile exista, infrastructura exista, banii si echipamentele exista, armata bine finantata si numeroasa exista (dar mai sunt si detinutii). Si hai sa vedem, Obama se afla astazi in postura privilegiata in care in orice clipa poate sa vina la televizor si sa declare (suparat, trist, alarmat sau oricum) faptul ca legea martiala intra in vigoare. El are puterea aceasta, fara a trebui sa consulte sau sa ceara permisiunea nimanui (doar a celor ce il conduc pe el din umbra desigur). Avem toate acele state pregatite sa intre in control si sa devina guvernante pentru o noua America sub legea martiala. Toate au fost pregatite, toata hartogaria e gata. Faptic nu-i mai poate opri nimeni. Dar pana cand asta se va intampla foarte multi vor fi deja sub gratii sau pur si simplu vor disparea. Deja se intampla. Ce va declansa pasul final ? Nu se stie, insa pana si iesirea si strigarea unei "revolutii" la un post national poate fi catalogata ca un gest de inalta tradare si deci poate deveni tragaciul legii martiale. Iar media nationala va face asta daca i se va cere. Ca sa nu mai vorbim de infrumusetarea periodica a Patriot Act, asta face ca totul sa devina si mai draconian decat a fost stipulat pe hartie de la originile sale. Oricine instiga la revolutie pe plan national poate fi arestat si bagat la racoare fara judecata. Alex Jones si multi altii ar putea ajunge in faza asta oricand, ideea e daca se doreste asta si daca da - atunci care e momentul prielnic ?

Si n-am sa ma repet cu ce am mai scris pe tema pregatirilor si semnelor ce arata un astfel de drum (cautati si le veti gasi pe blog sau in alta parte, investigatia individuala este responsabilitatea fiecaruia dintre noi). N-am sa pun nici referiri prea multe, e ok sa cautam, sa rascolim - antreneaza creierul. Si asta o spun cu toata bunavointa.
Insa adaug noi informatii. 

Pregatirile pentru un stat totalitar, respectiv legea martiala necesita si un numar major de oameni care sa o indeplineasca. Pe de o parte avem o armata extrem de bine pompata si finantata, de altfel marea si singura industrie profitabila ramasa in America. Pe de alta parte avem DHS-ul si toate acele brate ale caracatitei care au adus oameni indoielnici in sistem, oameni cu caziere si singurii care nu au nici o problema in a hartui, molesta si ocupa pozitii precum cele de pe aeroporturi, unde isi pot indeplini visul de a combina pasiunea (perversitatea) cu cariera. Devine o certitudine ca un om cu dosar sau istorie de pedofil poate deveni om de securitate pe un astfel de aeroport si poate pipai in voie copii in zelul de a depista un potential terorist. Numarul abuzurilor si a proceselor pe rol a ajuns atat de sus incat s-a pierdut si numaratoarea. Spionajul individual si instigarea in a-ti reclama "vecinul" a devenit un nou trend si multi oameni considera asta ca o datorie pentru tara si ceva onorabil. Totul depinde de ambalaj si cum e prezentat. Ah si avem toate aceste peste 60 de Fusion Centers pe cuprinsul Americii in care au loc toate activitatile de spionaj si filaj pe comunitatile de oameni si toti cei care au astfel de pasiuni sunt bineveniti sa aplice. Si sunt destui, iar multi dintre ei nu au idee despre ce inseamna un abuz de putere sau drept de intimitate sau alarma falsa, sau minim discernamant intre bun simt si o reala amenintare.

Dar stati putin. Oare nu insusi Obama a pregatit terenul pentru asta ? Uitati declaratia din 2008:


Si acum vine frisca de pe tort. Cum poti folosi o masa in crestere de oameni pentru ca acestia sa-ti devina cei mai feroce militari in caz de lege martiala ? Pai te uiti unde ai o astfel de masa vulnerabila si manevrabila. Pai in inchisori, numarul prizonierilor si afacerea cu inchisori a inregistrat un boom in America, dar nici asta nu mai este un secret de vreme ce s-au facut reportaje pe tema asta inclusiv la televiziuni de stat. Insa e o masa critica si una extrem de feroce daca e utilizata bine. Erau peste 2 milioane de incarcerati in America la inceputul anului, iar America detine faimosul loc 1 cu acest numar, devansand cu brio China. Astfel, ghiciti ce ? Acesti puscariasi se aleg mai nou cu mult mai mult decat anii petrecuti dupa gratii. Desi Glenn Beck a prezentat intr-o emisiune recenta situatia, a lasat afara partea cea mai savuroasa despre titulatura cu care acesti puscariasi pot pleca de azi din inchisori. Datorita acestor programe de "reeducare" de care au parte puscariasii, ei vor pleca cu o uniforma de "marshal law assistant" (exact asa se numesc) si in plus cu un AK-47 alaturi de cele cateva ore de training prin care sunt educati ca pot sa-si ia in atributiune rolul de "asistenti" atunci cand legea martiala intra in vigoare. Si daca ne gandim ca o mare parte din acestia nu au vazut lumina zilei de decade, ce putem sa asteptam de la astfel de asistenti ai legii martiale, odata eliberati pe strada cu proaspata uniforma si AK-47 in dotare ? O anarhie totala pare a fi pe agenda lui Obama.

Este confirmata existenta a peste 100.000 AK-47 rusesti automate intr-un depozit din Caracas, alaturi de sute de mii de trupe ce urasc americanii la sange, gata sa intre in tara. Deja exista o noua pista de aterizare, alimentare la vest de Havana, vizibila pe google earth. Deocamdata este atasat un singur hambar cu tancuri de combustibil, insa suficient de mare cat sa alimenteze un numar imens de jeturi in mod simultan. Venezuela "a cumparat" anul trecut 25 de aeronave (cele mai noi si mari) de la rusi pentru transport de trupe - dar fara a achita nici un ban si fara termene de plata. Si ca anexa au mai luat, tot de la rusi, cateva zeci de jeturi de lupta cu scopul de a proteja aceste aeronave transportoare. Lista acestora a figurat pana recent pe site-ul militar rus, insa a fost scos de curand - ideea e ca acestea pot zbura din Havana si pana dupa Vancouver fara alimentare. O mica socoteala face sa estimam ca ele ar putea aduce un numar de intre 50.000-100.000 militari pe teren american pe zi. Dupa o cercetare (nu foarte minutioasa) exista astazi pe coasta de Est o armata de vase straine ce se plimba de colo pana colo avand ca loc de acostament si alimentare la fiecare cateva saptamani - Havana. Un numar mai mic de vase cargo chineze fac aceeasi plimbare continua intre Seattle si San Diego cu alimentare in Baja. Toate acestea pot fi studiate si dezvoltate pe google earth. Insa vasele mai mici sunt mai greu de depistat si se poate presupune ca ele au rol de preluare si alimentare in caz de vreme neprielnica. Vasele mari tip cargo insa pot transporta practic orice, de la piese mari, masini, echipamente militare pana la tancuri.

Cat despre toate aceste tabere de care se vorbeste, fie ca sunt de concentrare sau nu - ele pot trece sub numele de de "tabere de reeducare" (suna mai bine insa nu suficient). Si intr-un interviu recent pe o statie media de stanga un reprezentant al administratiei Obama a reusit sa socheze pana si mediatorul de la radio prin afirmatia ca el va fi probabil in fruntea noilor tabere de reeducare incepand cu primul din Los Angeles. A vorbit si de o perioada, anume mijlocul lui 2012 cel tarziu. Nu se stie cum de s-a scapat cu asta insa cert e ca in urma reactiilor a negat cele spuse la doar cateva ore dupa interviu, motivand ca afirmatia a fost scoasa din context. Interviul evident a fost scos de pe online, insa nu inainte ca anumite persoane informate (inclusiv sursele mele) si auditia sa inregistreze cele spuse. Si povestea s-a scurs si s-a labartat ulterior aici.
Apoi aici. Si apoi in Huffington Post insa in timp ce ma pregateam sa dau link-ul pagina mi-a data asta.

Nota: cand scrii despre astfel de lucruri te poti astepta ca in timp ce scrii si certifici, informatia dispare de pe net, insa cand exista un grup de surse similare (care conlucram impreuna) ajungi sa publici macar esenta stirilor, iar in timp unele se recupereaza. Dar cautati si investigati individual si veti gasi o gramada de refeririri pe toate aceste teme.



Si sa vedem cum sta treaba cu propaganda si cum poti schimba un om peste noapte. O poveste despre prietena fetei uneia dintre sursele mele credibile. Va si las cu aceasta poveste deocamdata, deoarece ilustreaza foarte bine cum poti sa prelucrezi creierele dupa bunul plac daca posezi mijloacele necesare.

"O prietena a fetei mele era demult in somaj, venind dintr-o familie divortata insa ambii parinti, membrii ai partidului comunist. Fata nu si-a folosit inteligenta asa cum o stiam eu, insa asta este. Dupa ce si-a epuizat toate resursele si nedorind sa de vina o alta caseritza de Wal-mart sau similare s-a inrolat la AmeriCorps. A stat acolo 1 an de zile si s-a intors total schimbata. Inainte de exemplu nu a avut nici un interes pentru politica. Pentru ea intreaga experienta politica se reducea la 2 parinti comunisti, activi in miscarile politice dar toate corelate cu saracia, de vreme ce parintii nu aveau alte veleitati inafara de organizatori in cadrul partidului. Cat despre bani, acestia veneau doar cand una din propunerile lor erau acceptate. Odata cu Obama insa parintii au inceput sa faca peste 100.000 $ pe an, ceea ce pe vremea lui Bush echivala si cu zero. Reintoarsa din "reeducare" fata a inceput la randul ei sa scrie propuneri si ultima data cand cele 2 fete au vorbit, proaspata fata activista avea deja un buget de 500.000 $, pentru ce ? - pai lor nu le pasa. Ea s-a laudat ca este listata cu o rata de succes de peste 90 %, si ca pe vremea petrecuta la AmeriCorp a luat parte la cursuri despre cum sa scrie propuneri deoarece este o sursa imensa de venit si ca exista mii de surse de bani pentru ele. Astfel ea a aplicat la mai multe, majoritatea tinand de organizatii fondate de George Soros

Dar revenind la ea ca si persoana, ea s-a intors schimbata. Era acum o persoana focusata si "gata sa moara" pentru cauza. A fost total spalata pe creier. Ea conduce acum un Mercedes nou si sta intr-un apartament  de top. Si-a angajat 3 oameni pentru a o ajuta sa scrie propuneri care sa se aprobe. Obama creaza locuri de munca ! Ea i-a spus fetei mele ca se gandeste ca va face peste 1 milion in urmatorul an.  In acel moment fata mea a renuntat la prietenia ei si am inchis orice contact. Desi am mai vazut-o la o demonstratie Tea Party, imbracata impecabil si comportandu-se ca o veritabila si patriotica conservatorista. Ea avea o portavoce si facea tot ce putea pentru a instiga violenta. Politia era pretutindeni si ea "cersea" oamenilor sa lupte pentru libertate (adica sa loveasca un politist). Dupa 2 ore a cedat. Am salutat-o, ceea ce a facut-o sa devina rosie la fata, sa fuga la masina si sa dispara. 


Ia sa vedem: AmeriCorp are fonduri 100 % din bani publici. Eu si cu tine ne platim funia care ne va sufoca. Ma repet din nou: 99% din cei ce ocupa aceste evenimente XX (ex.: Wall Street, Boston, etc) sunt americani binevoitori si patrioti, dar care dupa cum spunea Stalin sunt "idioti utili". Lenin a rezolvat Rusia cu un grup de mai putin de 100 de persoane zeloase care il idolatrizau. Plasati in mod strategic cu sarcini precise nu e nevoie de chirurgie pe creier sa corupa milioane de oameni, incepand cu doar cateva sute in prima faza, datorita efectului de propagare. Si adaugati la asta bani nelimitati, un guvern ce in secret motiveaza si favorizeaza aceste obiective si oameni vanduti cauzei, apoi adaugati tehnologie avansata si veti avea o combinatie mortala ce va fi ca un glonte pentru aparitia statului fascist politienesc."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!