marți, 22 februarie 2011

Falsitatea argumentelor în favoarea vaccinării

Prima minciună: Epidemiile sunt eradicate prin vaccinare
    Din punct de vedere istoric, vaccinarea este una dintre cele mai mari erori ale medicinei şcolastice. O foarte bogată literatură şi studii din toată lumea certifică fără putinţă de tăgadă această realitate. Şi deşi de peste 200 de ani se tot vaccinează şi-n stânga şi-n dreapta (uneori chiar şi-n poponeţ) medicina ne-a rămas datoare până astăzi cu dovada eficacităţii acestor ţepe. Singurele dovedit eficace au fost cele ale lui Vlad Ţepeş!
   Astfel, de exemplu, Dr. med. G. Buchwald a certificat fără îndoială inutilitatea şi acţiunea dăunătoare a vaccinurilor.  El a arătat, printre altele, în statisticile sale (întocmite oficial cu ajutorul autorităţilor) numărul anual de înbolnăviri pentru o foarte mare paletă de afecţiuni infecţioase. În aceste statistici poate oricine constata clar, că eradicarea bolilor infecţioase a continuat independentă (şi indiferentă) de vaccinările în masă. Marea majoritate a afecţiunilor infecţioase care declanşau în trecut epidemii, au dispărut ca urmare a condiţiilor moderne de igienă, alimentaţie şi de locuit, şi asta cu mult timp înainte de apariţia respectivelor vaccinuri.

A doua minciună: Vaccinurile ne protejează contra bolilor infecţioase
    Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a efectuat între 1968 şi 1971 un foarte mare studiu asupra vaccinului în India. Acolo, într-un areal foarte mare, au fost vaccinaţi contra TBC-ului 364.000 de oameni. Rezultatul?  Un pumn zdravăn, direct în nasul experţilor şi cercetătorilor:  în arealul unde s-a practicat vaccinarea, şi deci unde conform „logicii“ stupide a experţilor, TBC-ul ar fi trebuit să fie eradicat, au avut loc mai multe îmbolnăviri şi decese decât într-un alt areal de aceeaşi mărime, unde nu fusese aplicată  „geniala logică ţepoasă“ a experţilor!!! Şi asta lăsând complect la o parte efectele secundare şi afecţiunile provocate de către „minunea secolului“ săracilor indieni traşi în ţeapă.  OMS a încheiat studiul cu concluzia că eficacitatea vaccinării a fost de 0 (zero) procente.
   Cum? Nu ştiaţi nimic despre acest „măreţ“ studiu? Păi nici nu-i de mirare! Comisiei STIKO (care se ocupă cu coordonarea şi aprobarea vaccinărilor) de la Institutul Robert Koch din Berlin i-au trebuit 27!!! de ani pentru a face cunoscut rezultatul acestui studiu, şi deci pentru a ridica recomandarea de vaccinare contra TBC-ului. De abea în Martie 2000 a fost suspendată vaccinarea contra TBC-ului în Austria! Iar în multe alte ţări se vaccinează încă!
    Deci, se ştia că vaccinul contra TBC-ului nu face doi bani, ba mai mult, face chiar rău! Şi totuşi aceste lucruri au fost ţinute ascunse, şi s-a vaccinat contra TBC-ului într-o veselie. Ca la nuntă!

   QUI BONO?  Cine profită?  Căci în mod evident oamenii nu! Nu este asta o RUŞINE pe obrazul profesiei de medic? Căci medici sunt cei care au facut vaccinurile, medici sunt cei care au aprobat aplicarea lor, medici sunt cei care au dosit rezultatele studiilor de la OMS şi de aiurea!
   MEDICI !!! Domnilor, atunci când vi se spune adevărul în faţă nu înseamnă că cineva aruncă cu noroi în profesia de medic. Nu! Înseamnă că o faceţi voi înşivă de ruşine! Aşa că nu vă plângeţi!
   Mai vreţi un exemplu? Că poate oamenii din India nu sunt aşa de „civilizaţi“ ca noi. Păi să luăm atunci Elveţia! Asta da ţară civilizată, curată, educată, popor harnic şi disciplinat, etc. În anul 2000 a existat o epidemie de oreion care a durat 5 luni. Oficiul naţional pentru sănătate din Elveţia a trebuit să recunoască faptul că 75% dintre cei care s-au îmbolnîvit, fuseseră vaccinaţi!.
   Iar Institutul Robert Koch din Germania (ca doar şi asta tot ţară civilizază este) a recunoscut de asemenea că 2/3 dintre bolnavii de tetanus fuseseră vaccinaţi regulamentar. Traşi în ţeapa conform directivelor. Doar că o afecţiune de genul acesta se vindecă fără urmări în 2-3 săptămâni. Pe când daunele aduse corpului de către vaccinurile inutile rămân toată viaţa!
   Mulţumim din inimă concernului!

   Iată şi o comparaţie a cazurilor de boală între copii vaccinaţi şi cei nevaccinaţi:
Afecţiunea:                       vaccinaţi:                       nevaccinaţi:
Astmă                                8-12%                              0%
Neurodermită                     10-20%                             4%
Alergii                               ca.25%                           2,9%
Hiperactivitate                    ca.10%                           1,3%

A treia minciună: dar este totuşi de mult dovedit ştiinţific că vaccinarea ne protejează de boli!
 
   Din păcate ştiinţa ne este încă datoare cu această dovadă.  De exemplu un mare număr de mămici din Salzburg (Austria), în urma unei conferinţe critice la adresa vaccinurilor susţinută de microbiologul Dr. rer. nat. Stefan Lanka (care ceruse în respectiva prelegere să nu fie crezut el pe cuvânt, ci să se întrebe autorităţile de sănătate asupra dovezilor respective), s-au adresat în scris oficiilor de sănătate şi celor sanitare responsabile, cu întrebarea asupra dovezilor ştiinţifice respective. Numărul de răspunsuri? 0, zero, nul, nix, niema.
   Păi, dacă eficacitatea vaccinării este zero (vezi OMS şi studiul indian) atunci şi răspunsurile sunt tot atâta. Adică... Zero! Pentru că o astfel de dovadă ştiinţifică NU EXISTĂ ! Teoria vaccinării îşi are provenienţa dintr-o epocă în care nu exista nici măcar un microscop cum au azi copii, de jucărie. În epoca microscopului electronic şi a aparaturii tehnice ultraperfecţionate, acestă teorie nu a fost niciodată, şi nu poate fi niciodată confirmată ŞTIINŢIFIC!  Dar aceste lucruri nu ni se spun nouă, sclavilor. La şcoală suntem învăţaţi ceea ce stăpânii vor să ştim. Dacă ştim prea multe, ne luăm
p-ormă nasul la purtate, nu?

A patra minciună: de abea dacă există efecte secundare; avantajele sunt evidente în comparaţie cu dezavantajele
   Ia gândiţi-vă, când a fost recunoscută oficial o daună provocată de un vaccin? Ca şi părinte puteţi exact constata că ceva nu este în regulă cu copilul Dumneavoastră vaccinat, dar pentru ca acest lucru să fie şi oficial recunoscut, vă trebuie o grămadă de timp şi bani de pierdut prin tribunale, cu şanse minime de a vi se face dreptate. Şi de abea atunci un  astfel de caz, dacă va fi recunoscut, va fi preluat şi în statisticile ţinute „la zid“ (pardon, la zi) de către cerberii vaccinurilor (Ştiţi că Cerber ăsta era un fel de paznic. Un CÂINE!). Şi asta cu toate că între timp se ştie destul de exact care vaccin ce fel de daune provoacă sănătăţii.

A cincea minciună: vaccinurile moderne sunt suportate bine
 
   Desigur, ba chiar foarte bine, de către conturile grase ale unora. Cum oare pot fi suportate bine vaccinuri în care găsim:
-Formaldehyd, substanţă interzisă în industria mobilei deoarece se ştie că este carcinogenă!
-Phenolrot, care este interzis în industria alimentară, dar admis in vaccinuri!
-Instrucţiunile însoţitoare vaccinurilor nu conţin lista exactă a ingredienţilor, căci dacă ar conţine-o, cine dracu arf mai fi nebun să se vaccineze?
-în afara substanţelor „eficace medical“ vaccinurile mai conţin mercur (din grijă pentru sănătatea noastră, ca să ştim mereu exact câtă febră avem!) şi aluminiu (tot din grijă pentru sănătatea noastră, căci aluminiul nu rugineşte!)
-o serie de impurităţi provenind din mediile de cultură (rinichi de maimuţă, embrioni de găină, celule foetale umane, fermenţi modificaţi genetic, etc) sunt de asemenea conţinute în aceste minunate vaccinuri.
-pe lingă substanţele active care în marea lor majoritate sunt foarte „dubioase“, vaccinurile mai conţin o grămadă de stabilizatori, neutralizatori, conservanţi, antibiotice, substanţe portante, coloranţi, etc.
   Dacă credeţi că astfel de lucruri care nu au nimic de a face cu organismul nostru, pot fi bine suportate, mă rog, n-aveţi decît să vă vaccinaţi. Pe proprie răspundere.

A şasea minciună: în noile vaccinuri nu se mai găseşte Thiomersal
   Da, asta este adevărat! Nu se mai găseşte Thiomersal, ci Phenoxyethanol, substanţă care provoacă daune rinichilor şi sistemului nervos. Mulţam fain de înlocuire. Între timp există deja 32 de alte denumiri pentru ceea ce noi cunoaştem îndeobşte sub numele de mercur! Şi practic fiecare vaccin conţine mercur, într-o formă sau alta, chiar dacă se numeşte Thiomersal sau nu! 

A şaptea minciună: unele vaccinur trebuiesc periodic repetate pentru a se menţine imunitatea
   Din capul locului trebuie spus: vaccinul nu protejează nici măcar un minut după ce a fost administrat. Pentru care motiv ar trebui deci împrospătat? Qui bono? Cine profită?
  Nemai vorbind de faptul că cei care decid repetarea vaccinurilor nici ei nu ştiu despre ce vorbesc. Astfel, în Austria vaccinul contra căpuşelor (FSME) trebuieşte refăcut la fiecare 3 ani, în timp ce în Elveţia, acelaşi vaccin, produs de acelaşi producător, trebuieşte refăcut o dată la 10 ani.
   Acuma ori elveţienii sunt mai rezistenţi la căpuşe, ori guvernul austriac mai sărac, şi astfel îşi mai rotunjeşte bugetul!

A opta minciună: vaccinurile cu material genetic modificat sunt foarte eficace pentru viitor
   Exact şi corect. Căci numai în viitor se va putea constata „eficacitatea“ prejudiciile pe care aceste inginerii genetice la aduc organismului, eventual chiar şi generaţiilor viitoare. Pînă acuma cazurile de decese ca urmare a vaccinărilor apăreau în primele 7 săptămîni de la vaccinare (în cazul tusei convulsive de exemplu). În viitor, cu materiale modificate genetic, nu vom mai putea ştii când anume ne va creşte un al doilea nas în mijlocul frunţii.

   Hîrtiuţa cu contraindicaţii care însoţeşte un vaccin nu ajunge decât din întâmplare în mâna unui pacient. Ea este destinată medicului sau farmacistului. Adică doar unuia din... gaşcă. Despre aceste „măsuri de prevedere“ pe care şi le iau concernele farma am mai discutat de câteva ori pe www.quibono.net.  Aici vreau să vă relatez pe scurt doar câteva exemple: „HEXAVAC“. Printre efectele secundare găsim aici... „ţipete lungi, de durată şi greu de liniştit“. Iar pe un vaccin elveţian contra tusei convulsive se poate citi printre altele: „... ţipete stridente continui timp de 2 ore cu posibilul deces al copilului!“ În cazul vaccinului contra Hepatitei B (vezi şi „Game over, Mr. Blumberg“) se poate citi, printre alte consecinţe ale vaccinării, şi „scleroză multiplă“. Faină treabă! Mă păzesc de hapatită la ficat şi dau în boala lui Calache!
   În Noua Zeelandă spre exemplu frecvenţa apariţiei diabetului a crescut cu 60% la doar trei ani de la introducerea vaccinului contra hepatitei B. Din ce în ce mai desele cazuri de diabet la copii apar mai ales ca urmare a vaccinărilor contra oreionului sau HIP, iar proteinele „străine“ declanşează foarte frecvent alergii cum sunt neurodermita sau astmă.
   Un lucru pe care foarte puţini părinţi îl ştiu, este acela că la copii mici, „bariera de protecţie“ care protejează creerul de otrăvuri şi toxine nu este încă formată complect. Acest lucru se produce deabea în timp. Ori tocmai de aceea vaccinurile administrate copiilor mici sunt cu mult mai periculoase decăt în cazul adulţilor. Copiii se nasc fără protecţia mielinului, care „manşonează“ filamentele nervoase. Tocmai de aceea mulţi producători de vaccinuri avertizează ei înşişi asupra vaccinărilor sub vârsta de 3 ani. Fiecare vaccin aduce cu sine pericolul unui şoc anafilactic, care de cele mai multe ori are ca şi ultimă consecinţă, decesul. Iar pe deasupra, unele vaccinuri pentru copii conţin doze de cîteva ori mai mari decît aceleaşi vaccinuri destinate adulţilor! De ce? Probabil ca să le intre bine în cap încă de mici!
    Un lucru însă trebuie să vă fie clar, indiferent dacă veţi da crezare criticilor sau adepţilor vaccinării: răspunderea o purtaţi Dumneavoastră. Informaţi-vă cât mai cuprinzător, consultaţi părerile şi argumentele ambelor tabere, calculaţi cu responsabilitate foloasele şi pericolele. Şi decideţi după aceea, în cunoştinţă de cauză, ce aveţi de gând să faceţi cu Dumneavoastră sau cu copilul Dumneavoastră! Nimeni nu vă poate obliga să faceţi un vaccin, şi nimeni nu va fi obligat să vă despăgubească, dacă veţi avea de suferit daune ca urmare a efectuării vaccinului.
   Şi, la urma urmei, ce înseamnă despăgubirile financiare, cu un copil paralizat, pe viaţă în scaunul cu rotile, sau mai rău, Doamne fereşte?
   Sunteţi singurii răspunzători şi responsabili pentru sănătatea Dumneavoastră!
Sursa: Qui Bono


Mai cititi si:
Date importante despre vaccinurile copilarieie - aviz parintilor
Incepe programul de vaccinare - voi vreti sa va vaccinati copii ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti punctul de vedere! E al tau si nimeni nu ti-l poate contesta!