marți, 13 martie 2012

WAZZUB - pe ultima suta pana se inchid usile inscrierilor !

Este cea de-a 3-a postare si totodata ultima pentru promovarea WAZZUB catre utilizatorii mei, respectiv noilor veniti care doresc sa prinda ultimul val (aveti mai jos link-urile catre primele 2 postari). Au ramas fix 4 saptamani pana se inchid usile inscrierilor. Va reamintesc ca cei inscrisi deja, insa care nu au cel putin 3 utilizatori inscrisi sub ei vor fi descalificati de la plata, de altfel ce sa platesti pentru 0, nu-i asa ? De asemenea, cei care s-au inscris dar nu si-au activat contul sunt invitati s-o faca.

Unii dintre voi ati fost activi inca din momentul in care v-ati inscris si astfel acum va bucurati de continua crestere a retelei voastre, fie in mod activ sau pasiv. Unii ati inscris cativa membrii de familie sau prieteni si v-ati oprit, unii v-ati inscris si atat. Cand usile se vor inchide si va avea loc lansarea vom incepe sa culegem roadele muncii noastre si vom avea in sfarsit confirmarea sau nu a veridicitatii acestui fenomen Wazzub. Macar nu putem spune ca n-am incercat. Cine nu isi doreste sa aiba un venit pasiv pe viata ? Uneori intalnesti oportunitatea si o imbratisezi, alteori iei teapa, uneori nu o recunosti, alteori incerci si incerci de cate ori e nevoie pana reusesti. In ceea ce priveste Wazzub vom afla foarte curand in ce ne-am bagat. Mai putina rabdare. Va felicit pe toti cei care ati avut macar initiativa sa incercati si v-ati calificat.
Cei inscrisi si calificati pot trece la etapa a 2-a deja, de a testa versiunea beta interna, aveti invitatia de inscriere deschisa utilizatorilor aici.

Cei care doriti sa va inscrieti si sa profitati de ultimele saptamani puteti s-o faceti dand click pe:
WAZZUB-Puterea lui “NOI”

Mult succes tuturor !

Postari anterioare: